NİŞANLIM VE AİLESİNİN KAZIĞI

bende kendi söküğümü dikemiyorum ama benim görüşüm bir erkek bir kadını tamamen kaybedeceğini anlamadıkça evlilik fikrine kolaylıkla yanaşmıyor, özellikle bu tip erkekler...sana tavsiyem yaptığın şeyin arkasında dur göreceksin kaybettiğini anlayınca seni arayacak ,ve senin karşına çıkana kadar cevap vermemelisin açık kapı bırakmalısın göreceksin eğer bunu uygularsan evlilik teklifiyle gelecek ama hatalarını tamamen düzeltmesini ve seni ikna etmesini bekle
1 aydır beklıyorum beklerken ondan tek telefon tek msj hıc bısey gelmedı hep ben aradım.ben oyle her onune gezen tozan bırı değilim o da bılıyor bunu hata yapmadım ılıskımız boyunca kımseye de bakmadım.annesı bıle dedı o kız duzgun becerıklı bı kız dıye.belkı de bana oynadı bılmıyorum.

Kim niye ölmüş anlamadım. 7-8 yıl süren ev sorununu da...

Evlenmeyelim ama böyle kalalım kısmı ise çok net. Ben başka birini garanti edene kadar sen beni bekle demek oluyor.

Kim niye ölmüş anlamadım. 7-8 yıl süren ev sorununu da...

Evlenmeyelim ama böyle kalalım kısmı ise çok net. Ben başka birini garanti edene kadar sen beni bekle demek oluyor.
ben onu beklerken halam ve kardesımı kaybettım (kuzenımı)
ilişkimiz 7-8 yıl kadar surdu
ev sorunuda : paramız ok dıye evlenemıyorsak ben bırıktırdım dedım o da evlenmek ıstemıyorum sımdı dedı aradan 1 ay gectı elımdekı parayla pesınat yapıp ev aldım ev aldıktan 1 ay sonra bana aılemle konusayımmı evlenelım mı dedı

1 aydır beklıyorum beklerken ondan tek telefon tek msj hıc bısey gelmedı hep ben aradım.ben oyle her onune gezen tozan bırı değilim o da bılıyor bunu hata yapmadım ılıskımız boyunca kımseye de bakmadım.annesı bıle dedı o kız duzgun becerıklı bı kız dıye.belkı de bana oynadı bılmıyorum.
gelir mi gerçekten bi gün

ben onu beklerken halam ve kardesımı kaybettım (kuzenımı)
ilişkimiz 7-8 yıl kadar surdu
ev sorunuda : paramız ok dıye evlenemıyorsak ben bırıktırdım dedım o da evlenmek ıstemıyorum sımdı dedı aradan 1 ay gectı elımdekı parayla pesınat yapıp ev aldım ev aldıktan 1 ay sonra bana aılemle konusayımmı evlenelım mı dedı

Allah kurtarmış bacım, sen hala acep cinsellikle elimde tutabilir miydim diyorsun.

Dönse bile alma şunu geri yaa. Defolu artık, iadesini kabul edemeyiz de çık.

Allah kurtarmış bacım, sen hala acep cinsellikle elimde tutabilir miydim diyorsun.

Dönse bile alma şunu geri yaa. Defolu artık, iadesini kabul edemeyiz de çık.
yok demıyorum allah bınlerce sukur kı namusum yerınde.ama anlamıyorum uzuluyorum.Neden canımı yaktılar neden geldıler ıstemeye neden bızden nısan ıstedıler benım basımı egdıler.utancımdan babama gıdemıyorum (annem babam ayrı) babam hasta kalp hastası ) annemle konusamıyorum bı basıma yanlız kaldım.nısan atıldı dıye duyan akrabalar olmus zarf atmıslar ısteyelım falan dıye

allah tan korkuyorum kuldan utanıyorum baska bırı baska bı kız ıcın bana bunları deseler derdım kı kesın bı halt etmıstır.sımdı ınsanlar bana bunu derler dusunurler yada demezler ıclerınden gecırırler

yok demıyorum allah bınlerce sukur kı namusum yerınde.ama anlamıyorum uzuluyorum.Neden canımı yaktılar neden geldıler ıstemeye neden bızden nısan ıstedıler benım basımı egdıler.utancımdan babama gıdemıyorum (annem babam ayrı) babam hasta kalp hastası ) annemle konusamıyorum bı basıma yanlız kaldım.nısan atıldı dıye duyan akrabalar olmus zarf atmıslar ısteyelım falan dıye
Sen yanlış bişey yapmadın. Utanacak, insanlardan saklanacak bir durum yok. Adam gibi sözünün arkasında durmayan utansın. Bu insancıkla bir yola çıkılmazmış.

Sen biraz kafını dinle; kimseyle falan görüşme. Doğru düzgün biri, doğru zamanda karşına çıkacaktır.

Annesi çok dengesiz davranmış...Oğlunun aklına annesi giriyor resmen. Belki kaldıramadı ailesine de karşı gelemiyor ama sizden de ayrılası yok o yüzden böyle devam edelim demiştir. Her ne olursa olsun sizinle birlik olmalıydı.

Annesi çok dengesiz davranmış...Oğlunun aklına annesi giriyor resmen. Belki kaldıramadı ailesine de karşı gelemiyor ama sizden de ayrılası yok o yüzden böyle devam edelim demiştir. Her ne olursa olsun sizinle birlik olmalıydı.
ben onca olumsuzluga ragmen aılesıne ragmen vazgecmedım elını tutmakdan.

allah tan korkuyorum kuldan utanıyorum baska bırı baska bı kız ıcın bana bunları deseler derdım kı kesın bı halt etmıstır.sımdı ınsanlar bana bunu derler dusunurler yada demezler ıclerınden gecırırler
Hey Allah'ım, bu neyin kafası.

Kim ne düşünecek senin hakkında? Adam şerefiz , yanar- döner olamaz mı? İlla kadın mı bir suç, hata işlemiş olacak?

Kaç yaşındasın sen? Niye bu kadar dram? Yer yüzünde son erkek bu adamcık mıydı? Ya da onun eşi benzeri yaratılmadı mı diyorsun?

düğün için bilezik alınacak konusuldu hersey altın dusuk alalım dedım ornek vererek dedım kı 100 gr su kadar yapar gramı bu fı yat gıdelım bakalım dusukken fıyatı dedım oğlum bu kız bılezık pesınde dedı bana sonra gerı aldı lafını.

Hey Allah'ım, bu neyin kafası.

Kim ne düşünecek senin hakkında? Adam şerefiz , yanar- döner olamaz mı? İlla kadın mı bir suç, hata işlemiş olacak?

Kaç yaşındasın sen? Niye bu kadar dram? Yer yüzünde son erkek bu adamcık mıydı? Ya da onun eşi benzeri yaratılmadı mı diyorsun?
32 yasındayım 23 yasında cıkmaya basladık 19 yasındaydı o da yas farkı vardı ama hıc dıle getırmedı daha cok soz konusu eden ben olmustum o zamanlar

bilemıyorum cınsellık yasadıgı biri vardır mutlaka cunku baslardakı yaklasımıyla sonradan kı yaklasımı bana aynı değildi hep bırlıkte olmak ısterdı cınsel anlamda ben kabul etmezdım etmedım de.cınsellıgı yasasaydım vazgecmezmıydı dıyorum bazen.

Yok erkeklerde tam tersi oluyor istediğini alınca artık merak edeceği bişey kalmıyor. Bitecek olan ilişki her türlü biter ayrıca kendinde böyle bir hata arama sen doğru olanı yapmışsın kendince.

düğün için bilezik alınacak konusuldu hersey altın dusuk alalım dedım ornek vererek dedım kı 100 gr su kadar yapar gramı bu fı yat gıdelım bakalım dusukken fıyatı dedım oğlum bu kız bılezık pesınde dedı bana sonra gerı aldı lafını.
Hiç şaşırmadım...:KK12:Zaten önceki yazdıklarınızı okuyunca böyle bi tip canlandı gözümde. O size geri döner dönmesine ama bu kadın rahat bırakmaz. Ailesinin lafından çıkmayan bir tipse evliliğiniz zehir olur. Bence unutmaya çalışın. Ailesine karşı dik duramamış...

Hiç şaşırmadım...:KK12:Zaten önceki yazdıklarınızı okuyunca böyle bi tip canlandı gözümde. O size geri döner dönmesine ama bu kadın rahat bırakmaz. Ailesinin lafından çıkmayan bir tipse evliliğiniz zehir olur. Bence unutmaya çalışın. Ailesine karşı dik duramamış...
hayatında başka biri olabilir bilmiyorum dun watsabımı da engelledi

Offf içim şişti.. Cinselliği yasasaydım terketmez miydi diyorsun yahu seni cinsellik için terk etmemiş olsa bu saygı duyulacak bir durum mu neden kendini bu kadar değersizleştiriyorsun.. Cinselliği yasadın terk etti diyelim o zaman gelip buraya çok farklı bir konu acardın..evlenseydin bu kez kaynanamla eltimle aynı binadayız yapamıyorum ne yapıcam huzursuzum derdin.. Adam akıllı bir tek laf etmiş o da evlensek ayrılırız.. Görmüyor musun adam anasının söZünden çıkmayan ana kuzusu bide sana sormadan üst katı tutup döşemiş.. Evliliğinizide kv yönetecekti sen alışmıssın bu adama onsuz dünya dönmez sanıyorsun..kısacası sana piyango çıkmış sen illede paramı geri verin diyorsun..

X