Nişanlım tarafından terkedildim..

Allahın oyle bi sevgılı kulıymuşsunuzki sadaka veeın asam bıldın varyemez

Adam dedım biraz once kusura bakma allahım annenın babanın dualarını duymuş senı korumuş.Sadaka cıkar bir dahada kımse ıcın ıcınden cıkma

Böyle seni ortada bırakacak kadar düşüncesiz her yönden bencil senin gururunu hiçe sayan birinden kurtulduğuna sevinmelisin. Okuluna devam etmene sevindim dimdik dur arkana bakma. Bir daha da görüşmek isterse pişman olup sakın inanma değişmez. Gelinliğini bile lâyık görmemiş hâlâ para peşine düşmüş, bir gün 5 parasız kalır inşallah. Ne Paraymış ya... Herşeyin üstünde tutmuş. Karşına seni sen olduğun için seven biri çıkar elbet ama acele etme seni bulur doğru kişi.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Ama bir konuda yanılıyorsunuz. Ben onun statüsüne önem veriyor olsaydım o aldatmayı bile görmezden gelir hiç olay bile çıkarmazdım. Yine ben statüsüne kanıp onunla olsaydım ben onun alman usulü olayına bile kafayı yakardım.Bu düzen kendiliğinden değişince kadar hiç sesimi çıkarmadım. Kendisi evet yöneticiydi ama şirkette pek de sayılan biri değildi. Ben ise ona bu konularda hep teselli vermişimdir.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için Sizin yorumunuzu özellikle istemiştim zaten. Yorumunuz bana cesaret verdi umarım ben de atlayacağım.

Ama neticede aldatmayi görmezden geldin. Neticede devam ettin. "Senin ile bulusmamak için bahaneler buluyordum" demesini görmezdin geldin. Alman üsülünüde sanirim evlendikten sonra degisir düsüncesi ile üstelemedin.

Statü sadece onun yönetici olmasi degil, evlilikte bir statü olarak algilaniyor. 29 yasindasin ve ilk iliskin. Bu kadar olumsuzluklara ragmen, halen evlenmek istemen, evlenmenin senin için önemli oldugunu gösteriyor.

Ve evleneceksen, yurtdisini görmus, ev ve araba sahibi yönetici pozisyonda bir adam fena durmuyor. Yani etraf için. Sirket içinde fazlan tinlanmamasi o kadar önemli degil.

Yani özet ile bir adami sevmek istediginden dolayi sevdin. Sevgi ve sevkata ihtiyacin var, her kadin gibi. Ve bunu istediginden dolayi, asil kedi olan birseyi, gözünde aslan oldu.

Ben diyorum ki, ilerde sirf sevmek için, sirf iliskin olsun diye bir iliskiye baslama. Kedileri, aslan yapma. Cidden kendine uyugun, sana deger veren, ortak noktaniz çok olan biri ile beraber ol.

Ben anlamadım hepsini okudum siz önce işten ayrılmıştı görmüyordum meğer bir tanıdığım kızla yazışıyormuş dediniz, hatta orada yönetici olduğunu söylediniz, sonra da aynı işyerinde çalıştığımız için işten çıktım diyorsunuz..Düğünü erteleyelim dedim diyorsunuz olur demiş sonra da mobilya davetiye fotosu yolladım demişsiniz erteleyelim deyince asla diyen insandı falan demişsiniz tezat değil mi? Zaten çok sahiplenmemiş sizi yani hiç biz olamamışsınız hesap ödetmeler benzinin parasını almak mesaj atıp aramamak falan pek önemsenmediğinizi gösteriyor boşverin biten bitmiş artık

Gelinlik meselesini duyduğumda o kadar yıkılmıştım ki ayrılırken bana şunu söylemişti. "Bonibon istediğin yerden gelinliğini aldık evi tuttuk ailendee iyi insanlar seni sevdim yalan değildi ama soğudum" demişti. Evimizi tuttuk dediğim de ise 'Sana ne oluyo bonibon' (kaporasını kendisi vermişti) diyen biriydi.Ayrılırken bile alınan şeylerin altını çizerek konuşmasını yapmıştı. O gün benim için şoktu. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Adam başından beri kendini belli etmiş zaten. Bu kadar negatif duruma rağmen o kendinizi adama nasıl kapatırdınız? Bir ilişki yaşadığın biri ile Alman usulü ödeme yapmak yanlış. Yeri gelir siz ödersiniz yeri gelir o öder. İşin içine aldatma da girmiş. Gelinliğin kaporasını istemesi bohçaların alınması tam bir fiyasko. Kendine gel konu sahibi. Allahın sevdiği kuluymuşsun. Daha 29 yaşındasın. Önüne bak. Zaten yüksek lisansa başlamışsın. İyi bir iş te bulursun. Kafanı dağıt, hobiler edin. Her yeni gün yeni bir sayfa hayatımızda. Hayata küsecek bir durum yok. Bu yaşadığın deneyim sana ders olsun. Bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli olursun. Unutma her erkek ya da insan geçmişinde kalan adam gibi olacak diye bir kaide yok. Hayat bizim seçimlerimiz ve seçimleri yapmak bizim elimizde

Evet dediğiniz gibi o kriterleri beni etkilemiş olabilir ama devam etmek için tek tercih sebebim değildi. Kediyi aslan görmek tabirinizde haklısınız. Ama takdir edersiniz ki bir ilişki deneyimi olmamış bir insanın he işten geleceğe ders çıkaracağı yaşanmışlıklar da olmuyor maalesef. Ama bundan sonra böyle bir şeyi bir daha yaşamayacağım.
Evet dediğiniz gibi o kriterleri beni etkilemiş olabilir ama devam etmek için tek tercih sebebim değildi. Kediyi aslan görmek tabirinizde haklısınız. Ama takdir edersiniz ki bir ilişki deneyimi olmamış bir insanın he işten geleceğe ders çıkaracağı yaşanmışlıklar da olmuyor maalesef. Ama bundan sonra böyle bir şeyi bir daha yaşamayacağım.

Son düzenleme:
Neden işi bıraktınız? Bence gidip konuşun yine işinizi geri isteyin. Değmez...

Kariyer değişikliği planlıyordum. Dediğim gibi kardeşimi okuttuğum için daha vardı zamanı. Bıçak kesiği gibi olmasına sebep o oldu. Ama bundan sonra inşallah, kariyerime yönelip daha güçlü kalkacağım ayağa :)

Pinti bekir..
Burada bi konu vardı eşi ev nafakası istiyordu
Hah
Siz de açardınız o tarz bi konu.
Okula başlamakla çok iyi yapmışsınız.
İlişki deneyiminiz olmadan bazı hatalara düşmeniz normal, üzülmeyin hepimizin başına gelebilir, bu da bir deneyim oldu ders çıkarın.
Umarım gönlünüzdekinden çok daha güzel bir hayatınız olur

Zaten nişanlılık dönemi bunun için var.
Ama bizde nisandan ayrılmak nişanı atmak çok yıkıcı bi olay gibi algilaniyor.

Bu adam bence kendisinin farkında değil megaloman ve cimrinin teki hatta narsist bile diyebiliriz.
Kendisini kaf dağında görüyor.
Evlenseydiniz zaten yine aldatacaktı daha sevgiliyken aldatan evlenince haydi haydi aldatır.
Hesabı paylaşmayı geçtim olabilir diyelim de benzin parasini istemek nedir ?
Cimrilikte son nokta artık.
Böyle bi insanla ömür geçer mi ?

Ben zaten öyle mükemmel bi ilişki göremedim.
Devasa bi aşkta göremedim. Aşık adam benzin parasını mi hesap eder allasen ?
Kısaca bu ilişki olmamış zaten .
Bence onun sizi terk etmesine de sevinin üzülmeyin kendinizi suçlu hissetmezsiniz en azından.
Ortak arkadaşlarda bi zahmet haber getirmesinler artık.
Farklı konulardan konuşun.
Işimi de bırakmazdım ben olsam geri dönme şansınız varsa dönün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…