• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım kardeşimin sevgilisiyle tanışmama müsaade etmiyor

nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor
Yooo kıskanç değil bunun adı kıskançlık olamaz.

Bu adamla gerçekten evlenmek istediğinize emin misiniz?

Niye istemesin Borellus80 Borellus80 . Adam, evlilik için gerekli; 2 önemli kriteri sağlıyor.

1. Erkek olması
2. Evlenmek istemesi

Evlendikten sonra: anasını, babasını, kardeşini; bayramdan bayrama görebilirse ne âlâ.

Konu sahibi, sakın vazgeçmeyin.(!) Bu devirde: 2 şey aslanın ağzında. Biri iş, biri de eş. Mutluluklar.

nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor
İnsanın fikri neyse zikri de odur
Erkek kardeşi yoktur umarım yengeye bi alıcı gözüyle bakacak demekki 🤷‍♀️
Hiç kıskançlık demeyin bu hasta bir bakış açısı maalesef sapıklık hatta

Boyle bir adamla evlenmek bile bile kendi kul hakkina girmektir. Kendinize biraz deger verin.
Bu zihniyette birinin aldatmama ihtimali de sifir!!!

Ya evet seni çok sevdiği için kıskanıyor sende kız kardeşinle bir araya getirme bu düşüncede ki adamı sakın

Allah'ım hikmetinden sual olunmaz ama her kuluna biraz akıl, biraz da o aklı kullanmaya yetecek yeti nasip eyle inşallah. Amin...

Nişanlınınki kıskançlık değil canım kendi her tanıştığı karşı cinse hallendiği için sana da hallenirler sanıyor , cehennemden önce son çıkış

Back