• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım kardeşimin sevgilisiyle tanışmama müsaade etmiyor

Ya burada nişanlısından fiziksel psikolojik şiddet görenler yüzlerce konu açtı. Bu gencecik kızlarda bir gram ilerleme olmadığı gibi mağara çağına geri dönülüyor. Kızkardeşimin sevgilisiyle tanışmam yasak ne demek? Bu kadar mı değersiz kişiliksiz yok hükmünde görüyorsunuz kendinizi. Kim bu nişanlım dediğiniz barzolar hödükler? Elin oğlu ne hakla aile işinize karışabiliyor, kardeşinizle ilişkinize müdahale edebiliyor, niye bu hakkı veriyorsunuz onlara?

Ay yeter ya fenalık geldi bu nişanlısından eziyet görüp de ayrılmayan kızlardan. Ben bundan nasıl kurtulurum diye uğraşacağınıza yaptığı tribe dertleniyorsunuz. Defolsun gitsin ırz düşmanı. Madem böyle düşünüyorsun, kızkardeşime de o gözle mi bakıyorsun deyip hesap da mı soramıyorsunuz? Ananıza babanıza hiç mi acımıyorsunuz?
Ay konuş ablam cidden ya harikasın.🌼 Keşke dinleseler ama ayrılmak akıllarının ucuna bile gelmiyordur

Sana o kadar net söyliyim eğer bu adamla ayrılmayıp evlenirsen hayatının en büyük hatasını yaparsın.. Kendi hayatını kendi ellerinle yakarsın. Bu kıskançlık değil bu sevgi değil bu özel hayata müdahaledir, sapkınlıktır.

Böyle mağara adamlarını nerelerden buluyorsunuz ya? Çok mu meraklısınız evlenince eve kapanmaya? Camdan baktırmaz böyleleri ve siz hala nişanlım diyorsunuz
Camdan baktırmaz ama çalışıp para getirsin diye 50 tane erkonun içine yollar her gün. 🤣

Ne demek izin vermiyor ya. Neden biriyle tanışmak için başka birinden izin alıyorsunuz.
Artık erkekleri suçlamıyorum bazı kadınlar erkekler tarafından domine edilmeyi seviyor. Sonra da kocam, sevgilim izin vermiyor

İnsanlar kendilerinde olan gibi düşünür her şeyi.

Demek ki nefes alsın yeter mantığında nişanlınız. Lütfen kusura bakmayın ama zihniyet ve bakış açısı hiç hoşuma gitmedi.

gerekçe olarak nişanlımın bi erkekle oturmasını istemiyorum dedi kardeşimin sevgilisinin bi yabancı olduğunu düşünüyor o ilişki olmayacak diyor kardeşim de kırıldı
O deki gelin ata binmiş ya kısmet demis. Belki bizde evlenemeyecez, nisanlilik insanların birbirlerini tanımaları içindir. Sonunda garanti evlilik olmayacak.

kardeşimin kiminle görüştüğünü tabi ki görmek isterim tanımak isterim ona ne ya tövbe ya evlenince de kimseyle görüştürmez kardeşin o çocukla evlense bile

gerekçe olarak nişanlımın bi erkekle oturmasını istemiyorum dedi kardeşimin sevgilisinin bi yabancı olduğunu düşünüyor o ilişki olmayacak diyor kardeşim de kırıldı
Çok mu aradın sevgilini güzel arkadaşım. Dünyanın sonu geldi de tek o mu kaldı, ben olsam konu bile açmazdım boyle biri için zihniyeti açık macera mı arıyorsun.

nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor
Ruh hastası psikopat ya bir kişi nasılsa karşı tarafı da öyle sanarmış.
Nereden buluyorsunuz böyle sapkın insanları? Tövbe tövbe...
Kıskançlık dediğimiz şey tatlı tatlı olur bu kıskançlık değil hastalık. Sen de buna boyun mu eğdin? Tepkin ne oldu çok merak ediyorum. Benim kardeşimin/ablamın erkek arkadaşı böyle bir şey dese ve onaylasa daha yüzüne bakmam.

Back