- 12 Nisan 2016
- 1.871
- 7.335
- 158
- 24
Konu sahibinin nişanlısı ilk insan benceHayatın boyunca hiç mi bir erkekle diyaloğun olmayacak.evlendiğinizde erkek doktora gidemessin yalnız dışarı çıkamassına kadar gider bu iş.böyle süslü laflara kanmayın yaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibinin nişanlısı ilk insan benceHayatın boyunca hiç mi bir erkekle diyaloğun olmayacak.evlendiğinizde erkek doktora gidemessin yalnız dışarı çıkamassına kadar gider bu iş.böyle süslü laflara kanmayın yaa.
Ve sen de buna müsade edip sadece kıskançlık olarak üstünü kapatmaya çalısıyorsun. :)nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor
Aynı zihniyet aslında bir yerde bunun kadını erkeği yok :)Ve sen de buna müsade edip sadece kıskançlık olarak üstünü kapatmaya çalısıyorsun. :)
gerekçe olarak nişanlımın bi erkekle oturmasını istemiyorum dedi kardeşimin sevgilisinin bi yabancı olduğunu düşünüyor o ilişki olmayacak diyor kardeşim de kırıldı
nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor
Allah bağışlasın diyecem de kocasız olsalar ölecek bu bizim kızlar daCamdan baktırmaz ama çalışıp para getirsin diye 50 tane erkonun içine yollar her gün.