• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım kardeşimin sevgilisiyle tanışmama müsaade etmiyor

Kişi kendinden bilir işi derler. Demek ki o her kadına alıcı gözle bakıyor. Bu kıskançlık değil kusura bakmayın. Sapkınlık, kafayı sıyırmışlık. Böyle biriyle neden nişanlandınız? Ve evlenmek için emin misiniz? Yarın bir gün evlenince evden dışarı da çıkarmaz sizi bu adam, çalışmanızı falanda istemez. Sosyalleşmek falan hak getire zaten.

Bu kiskanclik değil,bu sapıklık.
Ben kardeşimin sevgilisiyle beni yakıştırıp bir de utanmadan söyleyen bir insanla ilgili tek bir şeye emin olurum, o da benim kardeşime bile yan bakabilecegi.
Normal bir insanın aklına gelmez böylesi,sadece kişi kendinden bilir isi

Ruh hastası ve sapkın zihniyeti var nişanlınızın ve sizde buna göz yumuyorsunuz demek ki nişanlınız kardeşinin eşine ya da sevgilisine o gözle bakmış iğrenç.
Allahım uzak etsin böylesinden evlerden ırak.

E kardeşiniz de onla evlenince ne olacak? Ailecek görüşmeyecek misiniz!
Nişanlınız iğrenç bir zihniyete sahip.
Demek o kardeşinize o gözle bakacak.

Kocamdan bile icazet almıyorum, o da haddini bilir böyle şeyler talep bile etmez; bu sapık herifleri nereden buluyorsunuz? Normal değil bilin, benim şahsen eski nişanlım olurdu bu herif.

Bu koşullarda kardeşinin de nişanlının aynı olduğu ortama girmemesi gerekiyor. Zira kişi kendinden bilir işi…

Kıskanç değil sapık. Kardeşiniz nişanlınıza değil onu dinleyen, aman erim beyim ne dersen o diyip kızkardeşini değil de bir barzonun akla hayale gelmeyecek iğrenç fantezilerinden dolayı size yasak koymasını dinleyen ve uygulayan size kızıyordur umarım.

Gözü kardeşinde sanırım ilişki yapmasına “bile” izin vermiş.
Baldan tatlı baldız galiba.
Aloooo açın gözünüzü
gerekçe olarak nişanlımın bi erkekle oturmasını istemiyorum dedi kardeşimin sevgilisinin bi yabancı olduğunu düşünüyor o ilişki olmayacak diyor kardeşim de kırıldı

Nisanlin muhtemelen amiyane tabirle ucana kacana yürüyen, herkesi de kendi gibi sanan sapigin teki. Baska aciklamasi var mi? Sanmam

hayır, kızmayacağım artık.
yanındaki kadına şunu yapamazsın, onunla konuşamazsın, şöyle giyinemezsin, makyaj yapamazsın vs vs diye kısıtlamalar getiren, onu tahakküm altına sokan adamlara kızmayacağım.
onun yerine "dur bakalalım" demeyen kadınlara kızacağım.
konu sahibesi, "sen kendini ne sanıyorsun? " diyemediniz mi? kıskançlık (!) adı altında sizin hareketlerinizi kısıtllamasına set çekemediniz mi? baktınız davranışlarından vazgeççmiyor o yüzüğü suratına fırlatamadınız mı?
ama pardon, seven insan kıskanırdı di mi?
e, çok da büyük aşklar oluyor genelde ortada.
gönlünü hoş tutmaya devam edin siz

Nerden baksam tanırım bu tipi karısını eve kitler köle muamelesi yapar kendisi kadınla kızla nerde gece orda sabah yapar, Allah sabır versin size

Back