• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım kardeşimin sevgilisiyle tanışmama müsaade etmiyor

nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor
Nişanlınız kıskanç değil ruh hastası bence. Bu kadar çok kıskanç olan tiplerde bir “sapıklık” durumları oluyor. Kişi kendinden bilirmiş işi misali herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Yarın öbür gün evlenseniz kardeşiniz ve eşiyle de görüşmezsiniz..

nişanlım kız kardeşimin erkek arkadaşıyla tanışmama izin vermiyor çok kıskanç biri ve bu konuda asla anlaşamıyoruz şimdi de bana trip yapıyor
Niye sevgilisi size mi göz koyacakmış? Kıskançlık değil hastalık bu. Evlenirseniz size cam açtırmaz bu adam

Bu kıskançlık değil sapıklık ve sapkınlıktır. Ne olacakmış kız kardeşinin sevgilisi ile aranızda? Yanlış anlamayın ama bu zihniyette bakarsak demekki sizin sevgiliniz, kız kardeşinize çok temiz bakmıyordur aynı mantıkla bakarsak. İnsan kendinden bilirmiş karşısındakini
gerekçe olarak nişanlımın bi erkekle oturmasını istemiyorum dedi kardeşimin sevgilisinin bi yabancı olduğunu düşünüyor o ilişki olmayacak diyor kardeşim de kırıldı

Niye sevgilisi size mi göz koyacakmış? Kıskançlık değil hastalık bu. Evlenirseniz size cam açtırmaz bu adam
"gerekçe olarak nişanlımın bi erkekle oturmasını istemiyorum dedi kardeşimin sevgilisinin bi yabancı olduğunu düşünüyor o ilişki olmayacak diyor kardeşim de kırıldı" bu kıskançlıkları beni düşündürmeye başladı

Tam bir yobaz. Hayatını kısıtlar bu her konuda. Onu eleştirmeye sorgulamaya kalkarsan da trip atar, küser, hatta kalbini kırmaktan da korkmaz. Geçmiş olsun şimdiden.

Tam bir yobaz. Hayatını kısıtlar bu her konuda. Onu eleştirmeye sorgulamaya kalkarsan da trip atar, küser, hatta kalbini kırmaktan da korkmaz. Geçmiş olsun şimdiden.
aslında bu bugüne kadar attığı ilk trip daha önce hiç kalbimi de kırmadı ama kıskançlığı beni düşündürüyor

'izin vermiyor?' böyle erkeklerden korkmuyor musunuz? Ben olsam Türkiye gibi bir yerde bir gün 3. sayfalara konu olmaktan çok korkarım. (Allah korusun)

şu an bunlara karışmıyor kızlarla olduğu sürece her şeyi yapmama müsaade ediyor ama ileride değişmeyeceğinin bi garantisi yok
Hayatın boyunca hiç mi bir erkekle diyaloğun olmayacak.evlendiğinizde erkek doktora gidemessin yalnız dışarı çıkamassına kadar gider bu iş.böyle süslü laflara kanmayın yaa.

aslında bu bugüne kadar attığı ilk trip daha önce hiç kalbimi de kırmadı ama kıskançlığı beni düşündürüyor
Çünkü sen belli ki onun her dediğini yapıyorsun sorun çıkmaması için. Şimdi sorguladın ve tuhaf buldun dile getirdin hemen trip yapmaya başladı. Yarın evlilik hazırlığında, evlilikte hoşuna gitmeyen şeylerde hep susacak mısın sorun çıkmasın diye? Konuş eleştir bak daha ne kalbini kıracak :)

E hâlâ nisanliniz mi peki ?
Ben olsam ex nisanlim olurdu ona ne be. Kendide kiz kardesinizle konusmasin o zaman .

Ya burada nişanlısından fiziksel psikolojik şiddet görenler yüzlerce konu açtı. Bu gencecik kızlarda bir gram ilerleme olmadığı gibi mağara çağına geri dönülüyor. Kızkardeşimin sevgilisiyle tanışmam yasak ne demek? Bu kadar mı değersiz kişiliksiz yok hükmünde görüyorsunuz kendinizi. Kim bu nişanlım dediğiniz barzolar hödükler? Elin oğlu ne hakla aile işinize karışabiliyor, kardeşinizle ilişkinize müdahale edebiliyor, niye bu hakkı veriyorsunuz onlara?

Ay yeter ya fenalık geldi bu nişanlısından eziyet görüp de ayrılmayan kızlardan. Ben bundan nasıl kurtulurum diye uğraşacağınıza yaptığı tribe dertleniyorsunuz. Defolsun gitsin ırz düşmanı. Madem böyle düşünüyorsun, kızkardeşime de o gözle mi bakıyorsun deyip hesap da mı soramıyorsunuz? Ananıza babanıza hiç mi acımıyorsunuz?

Back