- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen sene bu zamanlar nisan attim 5 yildir sevgili olmamiza ragmen yurumeyen bi nisanlilik surecimiz vardi yani o adam yoktu artik karsimda . Surekli anlasmazlik vardi 2 kere nisani atma durumuna geldim bi sekilde ikna etti yalvardi yakardi . Istemiyorum bitti sogudum senden dedim gercektende sogumustum buna ragmen devam ettik sevgi vardi hala ama sogumustum zaten tam 1 hafta sonra bana evliligi erteleyelim sen boyle yaparsan biz bosaniriz demisti bak konusuruz eger yapamazsak ayriliriz konusarak eger ben senden ayrilirsam ilerde bi gun yanida birini gorursem pisman olurum oyuzden ortak kaarar verelim dedi hic hata görmuyo hala kendinde dedimki sanki evlilik tarihimi var da .. ciddiye almamistim ertesi gun yanima geldi nasil soguk dokunmuyo bile dedimki ben seni ciddiye almamistim ama sen ciddiymissin evet dedi . 2 hafta boyle gecti sonra bi gun guzel bi gun gecridik tekrar kazaniyoruz birbirimizi fln derken aksamina bi kavga sacma bi inatlasma bitirdim attim nisani . Beyfendi bu bohcayi gonderirsen hersey biter dedi ama icimde biran once bitirme telasi var hani yaptim yaptim hemen gonderdik ertesi aksam bana istemiyorum bitti sevmiyorum seni dedi gururuma yediremedim yazdim yazdim yazdim ... heryerden engelledi baskasini Son bi kez yuzyuze geldik hemen baskalarinin pesine dusmussun iki gunde dedim ve bana sen varken yapiyomuydum o zamanda konusmak isteyenler olmustu dedi kimdedim ismini soyledi ve ben orda birakip gittim onu . Eve gidince seni aldatmadim hic icime dert oldu seni uzmek istemedim fln dedi . Aradan 2 hafta gecti bana beni ekleme fakelerden sevdigim var dedi . Sevdigim var dedigi kiz da akrabasi ve o ismini soyledigi kiz . Yani kardesi bu adam bana bunlari soylerken coktan o kizi gozune kestirmis saglama almis benim onu birakmami beklemis benimde 5 yillim sevgilimdi her seyim di ama bana bunu yapabildi ozaman anlayamadim bunlari 1 sene oldu daha yeni anladim bu adamdan sana hayir gelmez
oBizim de 5 sene sevgililikten sonra nişanlanıp 1,5 ayda bitti 1,5 sene oldu adam çoktan nişanlanmış ne ara buldun sevdin de evlenmeye karar verdin.Bu erkeklere güven olmaz ayrılmadan buluyorlar kendilerini garantiye alıp sonra da ayrılıyorlar
Insan o zaman anliyoda konduramiyo başkasi anlatsa sunlari direk seni sevmiyo bu adam derdim ama insan diyoki o bana yapmaz o beni seviyo kendimi kandirmisim . Valla midesiz bunlar ben hala atlatamadim 1 senedir unutmadim . Aşktan evlilikten soğutuyolar insanlari bide bitmesi degilde hemen bi baskasini koyuyolar ya yerimize canimi yakan
o
intikam duygusu ile hareket etmek gibi bir şey değil mi bu?Aynen canım insan üzülüyor.Bir de o çok düşkündü bana seven taraf oydu nasıl vazgeçebildi herkes şaşırdı.Haizranda 2 yıl olacak.Çivi çivi söker ben de düşünüyorum hatta ondan önce evleneyim üzülmediğimi görsün
Aynen canım insan üzülüyor.Bir de o çok düşkündü bana seven taraf oydu nasıl vazgeçebildi herkes şaşırdı.Haizranda 2 yıl olacak.Çivi çivi söker ben de düşünüyorum hatta ondan önce evleneyim üzülmediğimi görsün
başkası var ve seni şutlamak için bahame arıyor acı ama gercek canim düğün günune kadar masraf o bu diyip vazgecmezsen kına gecende başkasıyla kacarsa daha cok rezil olacaksin hangi devirde yasiyoruz diyeceksiniz biliyorum ama tam olarak bu devirde yasıyoruz o bitirmeden sen bitir pesinden sana bakmayacak bile bak gör canina minnet cunku ayrica 5 yil iliski nedir yahu sıkılmış senden uzatmayacaksın iliski boyutunu en fazla 1 sene flört olur yoksa durdukça kokusu cikiyorrMerhaba arkadaşlar 26 yasındayım iki ay sonra düğünüm var 5 yıllık büyük aşkı nişanla taçlandırdık. Aileler çok iyi anlasıyor biz nisanlılıgın keyfini sürüyoruz derken biraz tartısma oldu aramızda nişanlımın soğuk tavırlarının hesabını sordum ondan büyük bir kavgaya tutulduk yüzümüze kapadık teli. 24 saat boyunca ulasamadım nisanlıma dün gece 1de msj attı kafa dinlemek düşünmek istedim diye alttan aldım sinirli tavırlarıma son vereceğimi düğün stresinden agresif oldugumu söyleyip özür diledim. Ama bana mıısn demedi, sana aşık değilim ben aşka inanan bir adam değilim zaten dedi, aşk yoksa tutku vardır dedim sen o tutkuyu öldürdün sadece sevgi aşk var dedi. Nasıl geçinicez ben simdi kendime zor yetiyorumla devam etti ki bugüne kadar bunu düşünen hep bendim ama o idare ederiz merak etme derdi. Sonra düğünü ertelesek mi gibi bir soru sordu. Düğünü erkene almak için babamı karsıma aldırtmıstı zamanında bu adam. Sonra dedi ki kapanmanı istiyorum. Bu konuda 5 sene öncesinde böyle bir düşüncem olmadıgını bastan söyleyerek yola çıkmıştık, birkaç ay öncede eşi istediği için kapanan bir yakınımız hakkında konusurkende ben senden böyle bişey istemem içinden gelirse kapanırsın özgür iraden demişti. Şimdi kapanmazsan olmaz diyor. Fiziksek özelliklerin bana uygun değil dedi ki 170 boyunda 68 kg bir kızım herkes tarafından beğenilen biriyim o benim gibi güzelini bulamayacağını söylerdi hep şimdi kilo diyor 15 kg verdim dahada veriyorum ama yeterli değilmiş! O kadar şoktayım ki.. Beni cezalandırmak ders vermek için mi yapıyor aklında ne var, 2 gün önce aşık olan adam şimdi ne olduda bunları bana söyleyebildi.. Birazdan yüzyüze konusucaz ne yapacağımı bilmiyorum ailem nişanlımı yere göğe sığdıramıyor onlara nasıl derim bunları, o kadar eşya masraf yaptı babam tarlasını sattı düğün yapacak diye.. Bana akıl verin lütfen ..
Sali gününden beri girmemiş sanırsamKonu sahibi yüzüğü attın mı yoksa ailenin baskısına mi maruz kaldın ? Merak etti herkes bi cevap borcun var bizlere
Merhaba arkadaşlar 26 yasındayım iki ay sonra düğünüm var 5 yıllık büyük aşkı nişanla taçlandırdık. Aileler çok iyi anlasıyor biz nisanlılıgın keyfini sürüyoruz derken biraz tartısma oldu aramızda nişanlımın soğuk tavırlarının hesabını sordum ondan büyük bir kavgaya tutulduk yüzümüze kapadık teli. 24 saat boyunca ulasamadım nisanlıma dün gece 1de msj attı kafa dinlemek düşünmek istedim diye alttan aldım sinirli tavırlarıma son vereceğimi düğün stresinden agresif oldugumu söyleyip özür diledim. Ama bana mıısn demedi, sana aşık değilim ben aşka inanan bir adam değilim zaten dedi, aşk yoksa tutku vardır dedim sen o tutkuyu öldürdün sadece sevgi aşk var dedi. Nasıl geçinicez ben simdi kendime zor yetiyorumla devam etti ki bugüne kadar bunu düşünen hep bendim ama o idare ederiz merak etme derdi. Sonra düğünü ertelesek mi gibi bir soru sordu. Düğünü erkene almak için babamı karsıma aldırtmıstı zamanında bu adam. Sonra dedi ki kapanmanı istiyorum. Bu konuda 5 sene öncesinde böyle bir düşüncem olmadıgını bastan söyleyerek yola çıkmıştık, birkaç ay öncede eşi istediği için kapanan bir yakınımız hakkında konusurkende ben senden böyle bişey istemem içinden gelirse kapanırsın özgür iraden demişti. Şimdi kapanmazsan olmaz diyor. Fiziksek özelliklerin bana uygun değil dedi ki 170 boyunda 68 kg bir kızım herkes tarafından beğenilen biriyim o benim gibi güzelini bulamayacağını söylerdi hep şimdi kilo diyor 15 kg verdim dahada veriyorum ama yeterli değilmiş! O kadar şoktayım ki.. Beni cezalandırmak ders vermek için mi yapıyor aklında ne var, 2 gün önce aşık olan adam şimdi ne olduda bunları bana söyleyebildi.. Birazdan yüzyüze konusucaz ne yapacağımı bilmiyorum ailem nişanlımı yere göğe sığdıramıyor onlara nasıl derim bunları, o kadar eşya masraf yaptı babam tarlasını sattı düğün yapacak diye.. Bana akıl verin lütfen ..