Nişanlım düğüne iki ay kala bana aşık olmadığını söyledi..

5 yıldır göstermemiş sevmediğini bence bu durumda söylemiş seni sevmiyorum diye 2 ay var bence Allah seni korumuş ayrılmalısın yoksa bu evlilikten hayır göreceğini ve mutlu olacağını hiç sanmam peşin peşin söylüyor evlenmen demek yarınların mahvoldu hayatın söndü demek yarın aldatilacak ve belki hirpalanacaksin demek canım iyi düşün doğru karar ver ama maddiayt seni şaşırtmasın

5 senelik aşk demiştiniz 5 senedir ne yapıyor ki bu adam o zaman.
Evliliğe gelince yan çizmiş de bir de düğünü erkene aldırmışsınız.

Ne manyak insanlar var yaa.
Kuzum yapman gereken ayrılmak adam o kadar yan çizmeye meyilli ki bunu açık açık belli etmiş her konuda ayrıl kurtul .O ayrılamıyacak onda bile yançizip sana atıyor. Bence ailenle konuş ben yapamıcam deneler söylediğini de söyle bilsin ailen ki arkanda dursunlar.
Evlenip 3-5 ay sonra ağlaya ağlaya baba evine dönmekte var.
Düğünden 2 gün önce vazgeçenler gördüm ben önemli olan senin mutluluğun. Baban şimdi masrafa gireceğine gerçekten seni seven bir adam için girer.

Kıyamam benim kuzenimde aynı senin durumundaydı eşyalar vs hersey tmm ewlendıler 1 sene sürmedi ewlışıklerı hayatını mahvetme esyaymış paraymış boş

Ardına bakmadan ayrıl bu dengesiz adamdan... ayrılmak için bahaneler yaartıyor. Maddiyati düşünme önemli olan senin mutlulugun

Ilerde en ufak kavganızda, haklı dahi olsan pişkin pişkin: "Ben sana nişanlıyken aşık olmadığımı söylemiştim. Sen bunu bile bile kabul ettin, etmeseydin" diyecek.
Kadınlar Kulübünde böyle şeyler okudukça çıldırıyorum.
Ona deki hayırdır dalga mı geçiyorsun, adam mı seçiyorsun. Ne ayaksın.

Gö... yoktur evlenmeye. Bahane uretiyordur. Vakit azaldi cunku.

Erkeğin kendini naza çekmesi çok çirkin olmuş bence bu olanları aileye anlatıp yüzüğü atman hayırlı olacak isteksiz evlendiğinde daha çok çektirecek gibi
Evlensene adam huzur vermeyecek gibi
Baba evini çok ararsın ne istediğini bilmeyen erkek tam olgun erkek değil
Bırak sensiz olgunlaşsın sen kurban olma

Böyle durumlar da en iyi taktik kendini direk geri çekeceksin...
Nasıl mı ?
Direk resti çekeceksin, ondan heran vazgecebileceğini gostereceksin...
Kaçaçaksın evet kaçan kovalanır lafı kesinlikle yerinde bir söz :)
Yani sende arama sende sorma, aradığında sende açma. Bırak kudursun...
Sen onun peşinden ne kadar çok gider, ne kadar çok isteklerini yerine getirirsen, o senden hep daha fazlasını isteyecek ve bi süre sonra nede olsa elinin altında olduğunu bildiği için senden sıkılmaya baslıyacak.
Taş yerinde ağırdır, kendini sakın küçük duruma düşürecek şeyler yapma. Sen kendine ne kadar değer verirsen, digerleride okadar verir.
Sonra kafanı duvarlara vurursun.

Aslinda nisanlin iliskiyi bitirmek ve evlenmek istemiyor.

Haliyle onune sebepler koyuyor. Sen de bunlara uymazsan onun isini kolaylastirmis olacaksin.

Cevresindekilere de boyle diyecek! Kendisine cephe alinmasin diye.

Gerci sonunuz belli ki ayrilik zaten.

Yıllarca aşık kalması beklenemez ama tavırları sevgisi de bitmiş gibi. Sıkıntı çıkarıyor, sen de o kadar alttan alma. Alttan aldıkça tepene çıkmış.
Konuşunca tamam de, olmuyorsa olmuyordur. Evlendikten sonra ayrılmak daha zor olur, bitirelim de. Kaybetme korkusu yaşasın. Hala olmuyorsa yapacak bir şey kalmamış maalesef. Yoluna bak.

Ondan koca falan olmaz..
Yol yakınken dön lütfen.
Evlenirsen hergün bdv'ye konu acarsin gençliğini çürütme

Ablalarını ve buradaki tavsiyelere kulak ver azcik ve git babandan önce annenle yaşadığın durumu hemen paylaş kuzum

Nişanlın işi yokuşa sürüyor...
Sizi sevmiyor gibi geldi başkası mı var acaba araştırın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…