- 10 Aralık 2007
- 1.159
- 2
- 41
karar senin kararın elbette ..ama bazı şeyleri görmek için alim olmaya gerek yoktur..bende düğüne 1 ay kala nişan attım..düşündüm böyleyse evlenince boşanırım ben en iisi burda durmak..ailem arkamdaydı herzaman...evlilik çooook zor..bekarken hayeller kurzrız hiç öle olmuyo..ha olur naısl olur saygı değer sevgi varsa olur..ama saygı değer görmedim be cnm sizde..sen hep alttan alıyosun..flört döneminde bunlar cilve gelir insana ,,ne bilim sorun etmessin...sonrasında nıolcak hiçmi tartışmıcaksınız siz ..senin bu sölediklerine böle bi çıkış yapıyosa evlendikten sonra çok üsülürsün bana göre tabi..ha ben nişan attıktan sonra asla evlenmem demiştim bitti benim için o sayfa demiştim...1 yıl sonra eşimle tanıştım mükemml birisi...ha tartışmalrımı olmuyomu oluyo elbet ama asla kırmadan inciltmeden saygıyı yitirmeden..çok ii düşün diyorum sana hayat senin haytın...sanabir arkadaşımdan örnek verim bide..cnm uzun oluyo kusura bakma .. arkadaşım biriyle tanuıştı ailesi çok kaba idi arakadaşıma hiç değer vermiyolrdı ...çok seviyorum ne yapim dyodu bana..allahım bi evlenim diyodu..evleninc başka bi boyuta gitmiyosun ..neyse ailseni kırdı evlndi..hemen hamile kaldı..3 ay sonrasında ben boşanmak istiyorum dedi..ha ozamnalr ayrılması için konuşuyodum boşanacağpım dediğindede hele bi dur şimdi evliliğinin oturmasını bekle demiştim..tabi kimseyle paylaşamıyo bunları ..biz sana dedik diceklr diye..2 yıldır evlilier hala aynı yani..yutuyo herşeyi...yukarda dediğim gibi hayat senin haytın karar senin kararın..sen yaşrsın sevdiklerinde yaşadığın kötülüklere üsülür ,,güzelliklre sevinir ,,okadar..umarım herşey gönlünce olur..umarım kırıcı bişi dememişimdir..sadece bend ebişiler yazmak istedim...