• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım düğüne iki ay kala bana aşık olmadığını söyledi..

Ailen bigün birini sever yarın diğer getirdiğini. ben de nişan attım, esi nişanlımı da seviyolardı ama şimdiki eşimi de seviyorlar. Bir fark yok. Tarla satmadı ama bizim de düğün salonu kiramızın kaporası boşa çıktı. Ben vermeyi teklif ettim anneme. "sakın" dedi. Benden de çok para çıktı. Zor günler ama geçiyor. İnan giden para olsun. Hepsi geçiyo. Bak bana, şimdi yeniden evlendim. Çok mutluyum şimdi.

eğer tam şu an; sen bilirsin seni zorlayacak değilim, keyfin bilir. bitirmek istiyorsan bitsin. ben zaten böyle bir durumda devam edemem. hayatında mutluluklar deyip medeni bir şekilde ayrılmaya kalkarsan etekleri tutuşacaktır dengesizin.

sakın ama sakın ağlayıp duygusala bağlayıp özür dilerim bitmesin falan deme tam olarak istediği bu çünkü.

Bitirmeseniz bile risk alın ve deyin ki aşık değilsin madem bende asla bana aşık olmayan birisi ile evlenmem. Şimdi kendimi toparlayacağım sonra ailemle konuşacağım. Sonra bir süre sessiz kalın bakalım ne yapacak. Bitmesinde ısrarla duruyorsa zaten gitsin yok vazgeçtim diye yapışıyorsa az süründürür sonra barışırsınız

ailem nişanlımı yere göğe sığdıramıyor onlara nasıl derim bunları, o kadar eşya masraf yaptı babam tarlasını sattı düğün yapacak diye
Bunlari asla asla asla dusunme.
Evlilik baskalari icin yapilmaz. Sana asik olmadigini soyluyor. Kapanmani yani istemedigin bir seyi nyapmani istiyor. ( bunu sirf hayir ben kapanmiyorum ayrilalim demen ici n soyluyor bence)
Yapma bu sartlarda evlenilmez.

adam strese mi girdi yoksa gunah kecisi sen ol diye mi yapti bilemem ama adam sorumsuz diyorsun savurgan diyorsun ...elalem ne der diye evlenme 6ay sonra bosanacaksan hergun ezileceksen girme o yola... adam seni istemiyorum diyorsa ben yuzugu verirdim eline ..sonra gelirse gelir gelmezse gelmez.. aci cekerim buyuk ihtimal ama beni aşağilamasina dayanamam... ben sanirim kendimi çok seviyorum...babam benim icin tarla sattiysa ben mutlu olayim diye yapmistir..senin nisanlinin bu sekilde konustugunu duysa sana kizardi...ben olsam cocuguma kizarim para icin degil cani sagolsun ..mutsuz olacagini bilerek evlenmesine uzulurdum

Eğerki sen bu yasam formu ile evlenirsen safın önde gideni bayrak tutanısın kardesim.
Birak su kadar masrafi onu bunu. Yarin bigun tarlada masrafda yerin dibine batsin, ben zamaninda vazgecseydim dersin haberin olsun.

Adam kafasında bitirmiş..Sizin iş olmaz güzelim. Mesele başka yani..Başkasını buldu gibime geldi sanki..Sen bitiresin diye seni kastırıyor:(

Merhaba arkadaşlar 26 yasındayım iki ay sonra düğünüm var 5 yıllık büyük aşkı nişanla taçlandırdık. Aileler çok iyi anlasıyor biz nisanlılıgın keyfini sürüyoruz derken biraz tartısma oldu aramızda nişanlımın soğuk tavırlarının hesabını sordum ondan büyük bir kavgaya tutulduk yüzümüze kapadık teli. 24 saat boyunca ulasamadım nisanlıma dün gece 1de msj attı kafa dinlemek düşünmek istedim diye alttan aldım sinirli tavırlarıma son vereceğimi düğün stresinden agresif oldugumu söyleyip özür diledim. Ama bana mıısn demedi, sana aşık değilim ben aşka inanan bir adam değilim zaten dedi, aşk yoksa tutku vardır dedim sen o tutkuyu öldürdün sadece sevgi aşk var dedi. Nasıl geçinicez ben simdi kendime zor yetiyorumla devam etti ki bugüne kadar bunu düşünen hep bendim ama o idare ederiz merak etme derdi. Sonra düğünü ertelesek mi gibi bir soru sordu. Düğünü erkene almak için babamı karsıma aldırtmıstı zamanında bu adam. Sonra dedi ki kapanmanı istiyorum. Bu konuda 5 sene öncesinde böyle bir düşüncem olmadıgını bastan söyleyerek yola çıkmıştık, birkaç ay öncede eşi istediği için kapanan bir yakınımız hakkında konusurkende ben senden böyle bişey istemem içinden gelirse kapanırsın özgür iraden demişti. Şimdi kapanmazsan olmaz diyor. Fiziksek özelliklerin bana uygun değil dedi ki 170 boyunda 68 kg bir kızım herkes tarafından beğenilen biriyim o benim gibi güzelini bulamayacağını söylerdi hep şimdi kilo diyor 15 kg verdim dahada veriyorum ama yeterli değilmiş! O kadar şoktayım ki.. Beni cezalandırmak ders vermek için mi yapıyor aklında ne var, 2 gün önce aşık olan adam şimdi ne olduda bunları bana söyleyebildi.. Birazdan yüzyüze konusucaz ne yapacağımı bilmiyorum ailem nişanlımı yere göğe sığdıramıyor onlara nasıl derim bunları, o kadar eşya masraf yaptı babam tarlasını sattı düğün yapacak diye.. Bana akıl verin lütfen ..

Bekara koca, karı boşamak kolay demişler burdaki yorumlara bakıyorum da aldatılıp aldatılıp kendileri affedp millete kendileri yapamadıklarını yaptırtmaya çalışanlar var.. Cnm bnce evlilik ciddi birşey durumlar ciddiye binince nişanlın telaş yapmış korkmuş korkmaya başlamış o yüzden de böyle davranıyor kimse kimseyi sevmeden aşık olmadan 5 yıl boyunca çekmez onunla zorla beraber bi ilişki sürdürmez bnce açık açık konuş onada böyle bahanelerin kalbini kırdığını açıkça herşeyi söylerse zaten senin de anlayabileceğini ama bir yola girildiğini bunun oyuncak olmadığını ve herşeyin üstesinden beraber gelebileceğinizi anlat hala fikri aynıysa sen bilirsin hoşçakal de kapat arama sorma bakalım neler yapacak seni kaybetme korkusuyla tutuşacaktır

Merhaba arkadaşlar 26 yasındayım iki ay sonra düğünüm var 5 yıllık büyük aşkı nişanla taçlandırdık. Aileler çok iyi anlasıyor biz nisanlılıgın keyfini sürüyoruz derken biraz tartısma oldu aramızda nişanlımın soğuk tavırlarının hesabını sordum ondan büyük bir kavgaya tutulduk yüzümüze kapadık teli. 24 saat boyunca ulasamadım nisanlıma dün gece 1de msj attı kafa dinlemek düşünmek istedim diye alttan aldım sinirli tavırlarıma son vereceğimi düğün stresinden agresif oldugumu söyleyip özür diledim. Ama bana mıısn demedi, sana aşık değilim ben aşka inanan bir adam değilim zaten dedi, aşk yoksa tutku vardır dedim sen o tutkuyu öldürdün sadece sevgi aşk var dedi. Nasıl geçinicez ben simdi kendime zor yetiyorumla devam etti ki bugüne kadar bunu düşünen hep bendim ama o idare ederiz merak etme derdi. Sonra düğünü ertelesek mi gibi bir soru sordu. Düğünü erkene almak için babamı karsıma aldırtmıstı zamanında bu adam. Sonra dedi ki kapanmanı istiyorum. Bu konuda 5 sene öncesinde böyle bir düşüncem olmadıgını bastan söyleyerek yola çıkmıştık, birkaç ay öncede eşi istediği için kapanan bir yakınımız hakkında konusurkende ben senden böyle bişey istemem içinden gelirse kapanırsın özgür iraden demişti. Şimdi kapanmazsan olmaz diyor. Fiziksek özelliklerin bana uygun değil dedi ki 170 boyunda 68 kg bir kızım herkes tarafından beğenilen biriyim o benim gibi güzelini bulamayacağını söylerdi hep şimdi kilo diyor 15 kg verdim dahada veriyorum ama yeterli değilmiş! O kadar şoktayım ki.. Beni cezalandırmak ders vermek için mi yapıyor aklında ne var, 2 gün önce aşık olan adam şimdi ne olduda bunları bana söyleyebildi.. Birazdan yüzyüze konusucaz ne yapacağımı bilmiyorum ailem nişanlımı yere göğe sığdıramıyor onlara nasıl derim bunları, o kadar eşya masraf yaptı babam tarlasını sattı düğün yapacak diye.. Bana akıl verin lütfen ..
Birini seversen serbest bırak , geri dönerse senindir . Dönmezse hiç bir zaman senin olmamıştır.

Bence evililik düşüncesinden vazgeçmiş, sizi de vazgeçirmek için çabalıyor. Bana kalırsa hiç uğraştırmayın, salın danayı gitsin.

Bekara koca, karı boşamak kolay demişler burdaki yorumlara bakıyorum da aldatılıp aldatılıp kendileri affedp millete kendileri yapamadıklarını yaptırtmaya çalışanlar var.. Cnm bnce evlilik ciddi birşey durumlar ciddiye binince nişanlın telaş yapmış korkmuş korkmaya başlamış o yüzden de böyle davranıyor kimse kimseyi sevmeden aşık olmadan 5 yıl boyunca çekmez onunla zorla beraber bi ilişki sürdürmez bnce açık açık konuş onada böyle bahanelerin kalbini kırdığını açıkça herşeyi söylerse zaten senin de anlayabileceğini ama bir yola girildiğini bunun oyuncak olmadığını ve herşeyin üstesinden berabeegelebileceğinizi anlat
Neden öyle düşünüyorsunuz?? Eşim ailesini getirip artık düğün tarihi konuşulacağı aşamada,önceki bir tartismamizi referans gösterdi ve " işler değişti,tartıştık evlilik kararımızı da degerlendirmeliyiz ,ötelemeliyiz vs." dedi.Bende gerek yok,değerlendirme,bana baştan mi aşık olacaksın? Madem o aşamaya geldin senin hakkında hayırlısı olsun dedim.O hafta sonu ailemin yanına geldiler ve beni istediler.Beni istemediğini söyleyen kişinin yanına gidip neden onun stresini gidermeye çalışayım ki?

Daha kac sebep bulsun onu bırakmanız için .Sıralamıs durmus konusmaya gerek yok .Yıldırım nikahıyla taçlandırın sevgisizliği.

Bekara koca, karı boşamak kolay demişler burdaki yorumlara bakıyorum da aldatılıp aldatılıp kendileri affedp millete kendileri yapamadıklarını yaptırtmaya çalışanlar var.. Cnm bnce evlilik ciddi birşey durumlar ciddiye binince nişanlın telaş yapmış korkmuş korkmaya başlamış o yüzden de böyle davranıyor kimse kimseyi sevmeden aşık olmadan 5 yıl boyunca çekmez onunla zorla beraber bi ilişki sürdürmez bnce açık açık konuş onada böyle bahanelerin kalbini kırdığını açıkça herşeyi söylerse zaten senin de anlayabileceğini ama bir yola girildiğini bunun oyuncak olmadığını ve herşeyin üstesinden beraber gelebileceğinizi anlat hala fikri aynıysa sen bilirsin hoşçakal de kapat arama sorma bakalım neler yapacak seni kaybetme korkusuyla tutuşacaktır

burdaki insanlari hedaf alarak aciklama yapiyorsunuz anlamadim...sadece aldatilinca birakanlar , adama istemedigi halde kizin ozur diledigi halde konus diyenler mi yorum yapsin..bazen 2.uyelik aliyorlar ya haklilar ...

Çok karışık bi durum olsa da bu sizin hayatınız. Ailelere karşı evlilikte maddi yönden bi sorumluluğunuz yok sizden tek istenen şey mutluluğunuz olmalı. Mutlu da değilseniz ki çok ağır konuşmuş yol verin gitsin. 5 sene ne ki millet 50 senelik aşkını bitiriyor. Sevmeyen biriyle olmaz.

Biz sana ayrıl ya da ayrılma diyemeyiz bunu en iyi sen bilirsin.Ben bu sorunları sevgimle aşkımla üstesinden gelirim diyosan ayrılma , ben bu adamla yapamam artık diyosan eğer ayrıl...sonuçta senin hayatın kaç senedir tanıyosun bu adamı degil mi ama yine de onu anlamaya çalış başka bir sıkıntısı olabilir.

Son düzenleme:
Düğünüme Bir ay kala nişan atmıştım ben hemde nişanlım it gibi peşimde koşarken ama bi kere soğumuştum bi daha asla ısınamazdım iyide atmışım zor oldu gelinliğim evim herşeyim hazırdı ama olsun şuan daha mutluyum

Back