- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş ciddiye binince korkmuş olabilir. Önceden beri söylemediği şeyleri içindekileri dökmüş olabilir.Merhaba arkadaşlar 26 yasındayım iki ay sonra düğünüm var 5 yıllık büyük aşkı nişanla taçlandırdık. Aileler çok iyi anlasıyor biz nisanlılıgın keyfini sürüyoruz derken biraz tartısma oldu aramızda nişanlımın soğuk tavırlarının hesabını sordum ondan büyük bir kavgaya tutulduk yüzümüze kapadık teli. 24 saat boyunca ulasamadım nisanlıma dün gece 1de msj attı kafa dinlemek düşünmek istedim diye alttan aldım sinirli tavırlarıma son vereceğimi düğün stresinden agresif oldugumu söyleyip özür diledim. Ama bana mıısn demedi, sana aşık değilim ben aşka inanan bir adam değilim zaten dedi, aşk yoksa tutku vardır dedim sen o tutkuyu öldürdün sadece sevgi aşk var dedi. Nasıl geçinicez ben simdi kendime zor yetiyorumla devam etti ki bugüne kadar bunu düşünen hep bendim ama o idare ederiz merak etme derdi. Sonra düğünü ertelesek mi gibi bir soru sordu. Düğünü erkene almak için babamı karsıma aldırtmıstı zamanında bu adam. Sonra dedi ki kapanmanı istiyorum. Bu konuda 5 sene öncesinde böyle bir düşüncem olmadıgını bastan söyleyerek yola çıkmıştık, birkaç ay öncede eşi istediği için kapanan bir yakınımız hakkında konusurkende ben senden böyle bişey istemem içinden gelirse kapanırsın özgür iraden demişti. Şimdi kapanmazsan olmaz diyor. Fiziksek özelliklerin bana uygun değil dedi ki 170 boyunda 68 kg bir kızım herkes tarafından beğenilen biriyim o benim gibi güzelini bulamayacağını söylerdi hep şimdi kilo diyor 15 kg verdim dahada veriyorum ama yeterli değilmiş! O kadar şoktayım ki.. Beni cezalandırmak ders vermek için mi yapıyor aklında ne var, 2 gün önce aşık olan adam şimdi ne olduda bunları bana söyleyebildi.. Birazdan yüzyüze konusucaz ne yapacağımı bilmiyorum ailem nişanlımı yere göğe sığdıramıyor onlara nasıl derim bunları, o kadar eşya masraf yaptı babam tarlasını sattı düğün yapacak diye.. Bana akıl verin lütfen ..
O zaman da ben seninle evlenmek istemedim sen zorlandın derYapamayacağını düşündüğü şeyleri söyleyerek yıldırmaya çalışmış. Aşk adamı değilmiş lafa bak simdi mi aklı başına gelmiş?
Yapılcak en makul şey ayrılmak. Yüz göz olma sakın. Evlilikte yeri gelir ne tartışmalar olabilir ozaman ne dicek bu paşazade?
O zaman da ben seninle evlenmek istemedim sen zorlandın der
Biz de nişanlıylen eşimle birkere aileler yüzünden kavga etmistik ben yüzük atmıstım. Coğu defa attım belki otururken kızıp ama son sefer yüzük yere düştü yola o yola koştu yüzüğü almaya kafasına bir adamın dizi gelmiş koşarken, sonra yüzüğü aldı cebine koydu tamam bittiyse bitti dedi onca yıllık sevgililikte hep alttan alan adam. Sonra beni arayıp sormamıstı akrabalar da doldurmus bana asırı soguk davranıyor sonra ben aradım cagırdım konustuk düğüne 1 ay var tarihi ertelemeye ikna oldu sadece. İnanamıyordum tavırlarına ben de rest cektim madem öyle hic evlenmeyelim, kafam karısık filan dedi... sonra ailesi bu konuyu konusmak icin bize geldi, annesi bastan beri erken oldu daha hic maasını göremedik oğlanın diyip istemiyodu. Babası dediki bu devirde düzgün kız düzgün aile bulmak zor barışın. Onun üstüne barışıp nikahlandık. Düğünde de düğünden sonraki bikac ay da bu tutumu sürdü hatta 6 ay civarı.. sonra yavas yavas etkileri kalktı eşimden. Şimdi 2 yıla yakın oldu evleneli ve bensiz nefes alamayan eski sevdiğim adam yine... diyeceğim o ki iyi tanıyorsan siz de bizim gibi uzun yıllar tanışmışsınız,icin rahat olsun tanıdığın gibidir hemen değişmez. Stres ya da etki altındadırMerhaba arkadaşlar 26 yasındayım iki ay sonra düğünüm var 5 yıllık büyük aşkı nişanla taçlandırdık. Aileler çok iyi anlasıyor biz nisanlılıgın keyfini sürüyoruz derken biraz tartısma oldu aramızda nişanlımın soğuk tavırlarının hesabını sordum ondan büyük bir kavgaya tutulduk yüzümüze kapadık teli. 24 saat boyunca ulasamadım nisanlıma dün gece 1de msj attı kafa dinlemek düşünmek istedim diye alttan aldım sinirli tavırlarıma son vereceğimi düğün stresinden agresif oldugumu söyleyip özür diledim. Ama bana mıısn demedi, sana aşık değilim ben aşka inanan bir adam değilim zaten dedi, aşk yoksa tutku vardır dedim sen o tutkuyu öldürdün sadece sevgi aşk var dedi. Nasıl geçinicez ben simdi kendime zor yetiyorumla devam etti ki bugüne kadar bunu düşünen hep bendim ama o idare ederiz merak etme derdi. Sonra düğünü ertelesek mi gibi bir soru sordu. Düğünü erkene almak için babamı karsıma aldırtmıstı zamanında bu adam. Sonra dedi ki kapanmanı istiyorum. Bu konuda 5 sene öncesinde böyle bir düşüncem olmadıgını bastan söyleyerek yola çıkmıştık, birkaç ay öncede eşi istediği için kapanan bir yakınımız hakkında konusurkende ben senden böyle bişey istemem içinden gelirse kapanırsın özgür iraden demişti. Şimdi kapanmazsan olmaz diyor. Fiziksek özelliklerin bana uygun değil dedi ki 170 boyunda 68 kg bir kızım herkes tarafından beğenilen biriyim o benim gibi güzelini bulamayacağını söylerdi hep şimdi kilo diyor 15 kg verdim dahada veriyorum ama yeterli değilmiş! O kadar şoktayım ki.. Beni cezalandırmak ders vermek için mi yapıyor aklında ne var, 2 gün önce aşık olan adam şimdi ne olduda bunları bana söyleyebildi.. Birazdan yüzyüze konusucaz ne yapacağımı bilmiyorum ailem nişanlımı yere göğe sığdıramıyor onlara nasıl derim bunları, o kadar eşya masraf yaptı babam tarlasını sattı düğün yapacak diye.. Bana akıl verin lütfen ..
Merhaba arkadaşlar 26 yasındayım iki ay sonra düğünüm var 5 yıllık büyük aşkı nişanla taçlandırdık. Aileler çok iyi anlasıyor biz nisanlılıgın keyfini sürüyoruz derken biraz tartısma oldu aramızda nişanlımın soğuk tavırlarının hesabını sordum ondan büyük bir kavgaya tutulduk yüzümüze kapadık teli. 24 saat boyunca ulasamadım nisanlıma dün gece 1de msj attı kafa dinlemek düşünmek istedim diye alttan aldım sinirli tavırlarıma son vereceğimi düğün stresinden agresif oldugumu söyleyip özür diledim. Ama bana mıısn demedi, sana aşık değilim ben aşka inanan bir adam değilim zaten dedi, aşk yoksa tutku vardır dedim sen o tutkuyu öldürdün sadece sevgi aşk var dedi. Nasıl geçinicez ben simdi kendime zor yetiyorumla devam etti ki bugüne kadar bunu düşünen hep bendim ama o idare ederiz merak etme derdi. Sonra düğünü ertelesek mi gibi bir soru sordu. Düğünü erkene almak için babamı karsıma aldırtmıstı zamanında bu adam. Sonra dedi ki kapanmanı istiyorum. Bu konuda 5 sene öncesinde böyle bir düşüncem olmadıgını bastan söyleyerek yola çıkmıştık, birkaç ay öncede eşi istediği için kapanan bir yakınımız hakkında konusurkende ben senden böyle bişey istemem içinden gelirse kapanırsın özgür iraden demişti. Şimdi kapanmazsan olmaz diyor. Fiziksek özelliklerin bana uygun değil dedi ki 170 boyunda 68 kg bir kızım herkes tarafından beğenilen biriyim o benim gibi güzelini bulamayacağını söylerdi hep şimdi kilo diyor 15 kg verdim dahada veriyorum ama yeterli değilmiş! O kadar şoktayım ki.. Beni cezalandırmak ders vermek için mi yapıyor aklında ne var, 2 gün önce aşık olan adam şimdi ne olduda bunları bana söyleyebildi.. Birazdan yüzyüze konusucaz ne yapacağımı bilmiyorum ailem nişanlımı yere göğe sığdıramıyor onlara nasıl derim bunları, o kadar eşya masraf yaptı babam tarlasını sattı düğün yapacak diye.. bitirmelisin canim evlenip cocuklarin olup dul ve cocuklu bitirmektense simdiden boyleyse o evlilikte yurumez