Nişanlım düğüne iki ay kala bana aşık olmadığını söyledi..

Acı ama gerçek.
Evlensen ne olur ki, evlensen boşanacaksın.
Ve nişanlın seni bıktırıp, senin onu bırakman için çabalıyor.
Kendisi seni bırakıp şimşekleri üzerine çekmek istemiyor.
Bu adam seni sevmiyor.
170 boy 68 kilo iken şu an 53 kilosun ve hala sana kilo ver die çabalayan adam senin ölmen için zemin hazırlıyor bence.
Ayrıl cnm babanın sattığı arsa senin hayatından ve mutluluğundan daha önemli değil.

7 yıllık ilişki, 1,5 yıllık evlilikte kızımın 7 aylık olduğu gün sana aşık değilim dedi. ertesi gün evleri ayırdım 3 ay içinde de boşandım. eşyayı masrafı düşünme, yol yakınken önüne bak.

satılan on tarla olsa da hiçbirşey senin bundan sonraki hayatındaki huzurundan önemli değil

şutla gitsin

Geçmiş olsun canım Allah onu pişman etsin.
Seni de mesud etsin inşalalh.

Düğün Arefe’sinde maddi sıkıntıya düşen, parayı önde tutan kaçak erkek lafları.

Adam ayrılmak için her şeyi yapmış, sizin ayrılmanızı istiyor. Siz ayrılık kararı verene kadar türlü pislikler yapacak. Bana ceza vermeye mi çalışıyor diye düşünmeyin, dümdüz ayrılmak istiyor. Masraflara kıyamayıp evlenirsiniz, sonra boşanmayı zahmetli bulup boşanmazsınız, bir ömür böyle çöp olur. Dikkatli olun.

Ayrilmak için bahaneler bulmus. Kabul etmez nasılsa biter diye düşünmüş

Ayrılmak istiyor ama ayrılan taraf siz olun istiyor.
Ben olsam anne babama ve karşı tarafın anne babasına durumu izah eder ve düğünden vazgeçerim.

Adam ayrılmak için bahane arıyor. Daha geçen gün konu açılmış kapanmaya karşı olduğunuzu söylemişsiniz ve böyle birşey istemeyeceğini söylemiş. Şimdi kapan diye baskı yapıyor ayrılman için. Yada bahaneler üretip duruyor. Ayrıl yani başka çare yok.

Ayrilmak icin gerekli zemini hazirliyor gibi hissedersiniz siz zaten tavirlarindanda

Yarın Birgün doğm yaptığnda belki 15 kilon 30 kilo olarak dönecek sana . O zmn arkasına bakmadan gider . Böyle saçmalık olmaz. Keşke kendinle barışık olduğunu hissettirseydin kilo versemde vermesemde halimden memnunum deseydin.
Ve aşık değilim demiş bu başlı başına bitirmeye sebep.. annen baban sana bunları söyleyen biriyle evlenmeni zaten istemez. Kendini düşün 5 yıldır göremediğin yüzünü 2 ay kala göstermiş evlenince daha neler söyler Allah bilir.
En önemliside seni kaybetme korkusu yok.

Onu dene sevgisini ölç. Şöyle yap “ tmm istediğin olsn bitti “ yaz Telefonlarını kapat bi süre ulaşamasın sana o korkuyu yaşat ona. Vurdumduymaz davranırsa kapında bitmezse o zmn yüzüğü at..

Bi kaç gün üstelemeyin düşünsün o konussun
Nişanlı kesin kararlıyım derse bu düğün olmasın. Nişan bunun için var. Evlilik ciddi birsey yaklaşınca vazgeçti demek ki.

Sizin bitirmeniz icin elinden geleni yapiyor. Sorun kiloda falan degil, onlar bahanesi.

Ayrılmaya çalışıyor.

Bu erkekler nişanlanınca değişiyorlar.Benim de başımdan geçti başkasını bulmuş bence bahane etmişti.Ayrıldık sonra da duydum nişanlanmış öncesinde çıkmıştır tabi.Bence bu çocukla olmaz sizin.Sen bırak diye elinden geleni yapmış.Allah yardımcınız olsun

Kesinlikle bahane arıyor! Ya başka birini buldu ya gerçekten artık sevmiyor ama bunlar hep bahane.. ayrıca şu evlenince kapanmanı istiyorum muhabbettini de hiç anlayamıyorum! Sen kimsin ki? He 5 yıl boyunca aklın nerdeydi madem kapalı kadın istiyodun kör müydü gözün diye sormazlar mı adama?? Yol yakınkan dönün derim daha sonra çpk daha büyük problemlerle boğuşmak zorunda kalabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…