Nişanlım düğüne iki ay kala bana aşık olmadığını söyledi..

Çok üzücü ama maalesef nişanlın ayrılmak için bahane arıyo. Ve bunu çok çirkin bi şekilde yapıyo... Senin ayrılmanı istiyoki vicdan azabı çekmesin.

Sanki başka birini beğeniyor da sizi onunla kıyaslıyor gibi geldi bana. Sizden kopamamış işler de zamanla ciddiye binmiş kalakalmış ya da. Ne olursa olsun bana düğün tarihini erteleyelim deseydi ya da evlenmemeye dair imalar yapsaydı nişanlım, o yüzüğü anında avcuna bırakır giderdim. Azıcık gururlu olun, üzerine düştükçe kendilerini hint kumaşı sanıyorlar. İyi napayım biterse bitsin tavrına gireceksiniz başka yolu yok.

iletişimi kesin. birkaç hafta belki 1 ay kadar.
hiç bir şekilde görüşmeyin ama engellemeyin de sosyal medyadan filan.
mümkünse sosyal medyada pasif kalın.

kimse de iletişim kurmasın aile büyüklerinden.
bunu ailenizle konuşun. belki babanızla anneniz de konuşabilir.

sonrasında eğer ondan bir adım gelmezse, bir mesajla ya da telefonla son kez görüşüp ailelere açıklama yapalım emanetleri iade edelim dersiniz.
o zaman bir pişmanlık duyarsa oturur konuşursunuz.. aceleci davranmayın sabırlı olun..
evlilikten korkmuştur o, kaygı başlamıştır.

Bence bu saatten sonra onu şutlayamayacağınızı düşünüp kalkmış k.çını biraz daha kaldırıp yalvarmanızı falan bekliyor.Ömrünüzün sonuna kadar da her haltta "ben seni istemedim,sen istedin diye evlendim " diyip başınıza kakacaktır.
Çek s.ttiri yüzyüze gelince.Haddini bilsin o önce

İyi evlenmeden farketmiş ne diyelim..

Sadece aşk değil ki
Bir sürü şey saymış.
Onu yemezsen bu bahanemi ye der gibi

tarla geri gelir de senin hayatın gidecek belliki

Benim eşim de isteme arefesinde evlilikten korkup o zamana kadar kendisi ısrar etmiş olmasına ragmen, acaba acele mi ediyoruz biraz daha mı düşünsek falan demişti. Tabi bu kadarcik söze bile çok kirilmistim, seni tahmin edemiyorum iyice sacmalamis kilo tesettür falan... Yalvarıp yakarma sakın sert ol evlilikten korktuğu için mi yoksa gerçekten sevmediği için mi böyle ağır ve kırıcı konuşmuş anlamak gerekiyor. İki durumun sonuçları farklı olur çünkü.

Ayrılmak istiyor bu yüzden işi yokuşa sürüyor muhtemelen. Kilo da kapanmak da düğünü ertelemek de bahane... Adam sizden ayrılmak istiyor.

Sanki nişanlınızın size olan aşkı bitmiş ama kendisi adam olup nişanı atamıyor. O yüzden siz nişanı atın diye sizi baksılıyor. Amaç e ben senden ayrılmadım ki demek.
Başka biri bile olabilir ailesinden laf yememek için nişanı kiza bozdurmaya çalışıyor

Ama doğru söylediği tek şey var konu sahibine aşık değil

Ayrılsan bile iki tarafın aileleri de bu ayrılığa onun sebep olduğunu ve söylediği kırıcı lafları harfiyen bilmeli. Nişanı onun attığını herkes bilsin. Gurur yapıp, onu herkese karşı aklama

içinde bitirmiş bu adam Allahtan cezası olacak biri lazım. belki bitince acı olacak.belli zaman sonra Allaha şükür iyi ki bitti diyeceksin.

Sonradan pişmanlık yaşamaman için bence hemen bitir.sonra diyeceksin iyiki olmamış her şerde bır hayır her hayırda da bir şer varmis

Başına gelmeyen bilemez ama yarın öburgun evlenip pişman olacagına uzak dur bence.
Görüşmeyin bir süre açma tlf isterse pişman olup döner. Yoksa da yapacak birşey yok. Baba anne ilk basta uzulur sonra geçer. Sizin ömürboyu üzülmeniz de var işin ucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…