• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım düğünden önce resmi nikahtan sonra birlikte olmak istiyor karar veremedim :/

Millet uzaya gidiyor ya... Biz hala bekaret katmanını aşamadık.

Nişanlinin dedigi daha mantıklı. Erkek açısından büyü falan olmayacak bu arada zaten. Sadece sen, yorgunluğun, kasıntın, potansiyel vajinismuslugun belki frijitligin, ve kaygılarım olacak ortada.
Bekaret katmanı olarak algılamayın lütfen.... Ben bu olaya bir haz olarak değil bir duygusallık yüklediğim için kararsız kaldım. Ama haklısınız işte düğünden sonra da yorgun olcam yoldan gelmiş olcaz..

Evet çok haklısınız. Zorlamıyor beni tatlı tatlı ikna etmeye çalışıyor. Seviyorum istiyorum falan diye. Ama büyüsü bozulur mu ki :/
Neden bozulaunki? Düğünden sonra olunca bir şey değişmiyor. Ama yinede nasıl hayal ettiysen öyle olsun. Benden bir tavsiye kayın valide evinde olmasın:)

Nice dertleri olanlar var biliyorum bu dert değil elbet fakat kararsız kaldığım için sordum. Tuhaf karşılanacağını düşünemedim affola..... Düğün arefesinde bizim de derdimiz böyle işte napalım....

Bekaret katmanı olarak algılamayın lütfen.... Ben bu olaya bir haz olarak değil bir duygusallık yüklediğim için kararsız kaldım. Ama haklısınız işte düğünden sonra da yorgun olcam yoldan gelmiş olcaz..

Öyle bir yazıyorsun ki sanki 3 günlük ömrün kaldı, düğünden sonra yorgun olacaksın ve başka gün yok sanki

Sen bilirsin bu kadar mahrem birşeye fikir sunmayalım bence

Ya ama yaaa ahahahah :KK70:
bunun konuşulması çok tuhaf geldi kusura bakmayın :KK23:
bu konuşularak olacak birşey değil ki ortama bağlı o anki isteğe bağlı.

ben kendi içimde bu konuya fazlaca takmıştım ve düğünden önce istemiyordum. bizim nikahımız benim şehrimde düğünde eşimin şehrinde oldu arada 1 gün var sadece. nikahtan sonra beraber evimize gittik. eşime dedim ki yarın akşama kadar bekle ben yarın utanır bakamam insanların yüzüne :oops: hem belki ağrım falan olur düğün günü rezil olmasın dedim.
ama sonra pişman oldum çünkü nasıl strese girdiysem balayının sonuna kadar bişey olmadı :KK70:

yani ortama göre bak bunu düşünüp benim gibi kalma
En gerçekçi ve çözüm odaklı cevabı verdiğiniz için sağolun.... Evet ben madem gideyim erzuruma nikahtan sonra biraz gezeriz zaten erzurumda kış festivalleri var sonra eve geçeriz istersem olur... Ben nişanlıma ne cevap versem şaşırdım derdim buydu. Net bişey demeyeyim o zaman.

Back