nişanlım düğünden önce resmi nikahtan sonra birlikte olmak istiyor karar veremedim :/

Öyle bir yazıyorsun ki sanki 3 günlük ömrün kaldı, düğünden sonra yorgun olacaksın ve başka gün yok sanki

Sen bilirsin bu kadar mahrem birşeye fikir sunmayalım bence
Sunmayabilirsin..... Yani size zorla fikir söyleyin diyen yok.... Karasız kaldığım için kadınlar kulübünün deneyimli kişilerine sordum fark var mı....

Düğünden sonra Kv de de kalacaksın eee eşin hadi derse Kv hadi derse

Düğün gecesi romantik derseler

İçinden ne zaman gelirse o zaman olsun

Bu arada çok da önemli duygusal vs bir şey yok ben hatırlamıyorum bile mesela tarih marih

Yoo dert mi dert evet. Sen tek degilsin cok var soran kafaya takan totale baktigin zaman ülkenin gelismemislik göstergesi bu sadece.

Bana sorarsan şimdiye kadar durdugun hata. Ve cok fazla duygusallik yükleme beklentin minimum olsa ilki %80 kötü olcak zaten pff bu muymus diceksin.

Şimdi tatli tatli ikna etmeye calisan adamin sen g.tunu dönüp istemiyorum diye yattiginda nasil canavarlastigini bi gör.

ha ha resmi değiştirince tanıyamadım birden, yorumdan tanıdım ama :)

ya ben arkadaşı anlıyorum ya, bu konuyu kafanızda çok büyütürseniz zaten işin romantikliği vs kalmıyor, dolayısıyla bu şekilde pazarlık olayına dönüşüyor.
aynı şeyleri yaşayan çok fazla kadın var zaten ülkemizde (içlerinden biri miyim yoksa :)), o yüzden kafayı takıp konu açması bana çok mantıksız gelmedi.

Valla canım benim sen ilk önce düğünden sonra kayınvalide evinde mi olur ya onu çöz gerdeğide akışına bırak :)

Bu arada su da var. Dugunden sonra sevisilmiyor ya.
Benim canim istememisti yani. Esimin de istememisti.
Sarimsakli yogurtlu makarna yemistik, 101 oynamistik, o aksam izleyemedigimiz macin gollerini izlemistik. Kendimize gelince de oyle bir düğün buyusu kalmadan normal normal sevismistik.
Ama biz de sabah kuafore giderken eve ugrayip kacamak yapmıştık. insanlar asagida arabadayken
Ayy yeni hatirladim. Evlenmeye 1 ay kala kendimizce "dugune kadar sevismicez" sozleri verip en cok o donem sevisiyorduk falan.
Peeeyyy ne gunlerdi. Ay gene evlenesim var.

Bunca zaman beklemiş biraz daha beklesin. Ayrıca senin ne istediğin daha önemli. Şimdiden ipleri nişanlına kaptırma.
Düğünü bekleyin, dünyanın binbir türlü hali var.
Düğün bittikten sonra Erzurum'a dönünce yaparsınız artık.
Tövbe est. :) Bacım böyle soru mu sorulur allasen ya :)))

son durum nedir? o iş olacaksa 1-2 güzel iç çamaşırı alsın yanına.

Bence eşin dilediği ortamı hazırlasın. Bak bakalım senin içim ne kadar romantik şeyler düşünüyor. Nikahtan sonra evinize gelin, romantizminizi yaşayın, ortam sizi birlikte olmaya çekerse karşı koymayın ve birlikte olun. Ama o an bile kafanızda soru işareti varsa eşinize beklemek istediğinizi rahat hissetmediğinizi söyleyin.

Benim düğün öncesi nikah sonrası balayına giden arkadaşlarım oldu çevrenin çok laf edebileceği bir mevzu değil. Siz anın büyüsüne bırakın kendinizi herşeyi planlamaya çalışmayın.

Sunmayabilirsin..... Yani size zorla fikir söyleyin diyen yok.... Karasız kaldığım için kadınlar kulübünün deneyimli kişilerine sordum fark var mı....

Bu deneyim isteyen birsey değil, evlilik öncesi cinsellik yaşayan da var burda,ben evlendim otelde kaldık 3 gün, otelde yapamadım tek gecelik ilişki gibi geldi bana, saçma bir düşünce ama bende olan buydu, sende kendi kabullerine göre çizersin yolunu

rica ederim :)
nişanlın illa bir cevap bekliyorsa bu işler planlayarak olmaz hayatım duruma göre hareket ederiz dersin

Hayatin ne getirecegi belli degil bir sorun oldu ayrildin ne olcak ozaman, kendinize deger verin ve bu durumu ona degil kendini dusunup karar ver bir bir insan namusu icin yasar yani allah askina biraz mantikli ol cahil degilsin sonucta, senin icin diyorum bir anne olrak ailenide duşün ben uzuldum acikcasi bir anne olrak allah kimseyi evladiyla sinamasin,hakkinda hayirlisi olsun umarim dogru karari verrirsin

Evet duğunden sonra yorgun olucaksınız.Eşiniz de sizde kendinizi yetersiz hissedebilir bundan rahatsızlık duyabilirsiniz.Ayrıca siz resmi olarak karı koca sayılacaksınız.Bunu kafanıza takıp dert yapman bile alemi yok.Gidersiniz canın isterse yaparsın istemezsen yapmazsın.Duruma gore karar verirsin.Bu kadar buyutup dram yaratmanın dert olarak algılamanın alemı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…