ben ilk defa üye oldum canım. yani ilk mesajımAaaa geçen bu konunun tıpkısı vardı
geçen haftalarda biri daha aynısını sormuştu da o bakımdan dedimben ilk defa üye oldum canım. yani ilk mesajım
Bekaret katmanı olarak algılamayın lütfen.... Ben bu olaya bir haz olarak değil bir duygusallık yüklediğim için kararsız kaldım. Ama haklısınız işte düğünden sonra da yorgun olcam yoldan gelmiş olcaz..Millet uzaya gidiyor ya... Biz hala bekaret katmanını aşamadık.
Nişanlinin dedigi daha mantıklı. Erkek açısından büyü falan olmayacak bu arada zaten. Sadece sen, yorgunluğun, kasıntın, potansiyel vajinismuslugun belki frijitligin, ve kaygılarım olacak ortada.
Ben olsam düğünü beklerdim
mantıklısı o
benim için de yok.kışın ortasında ailelerin arasında o işi yapacagız diye kasmanın anlamı yok.Benim için birlikte olmanızda bir sıkıntı yok, olabilirsiniz
Neden bozulaunki? Düğünden sonra olunca bir şey değişmiyor. Ama yinede nasıl hayal ettiysen öyle olsun. Benden bir tavsiye kayın valide evinde olmasın:)Evet çok haklısınız. Zorlamıyor beni tatlı tatlı ikna etmeye çalışıyor. Seviyorum istiyorum falan diye. Ama büyüsü bozulur mu ki :/
birinin gerdek olayına ilk defa kk kadınları olarak karar vericez çok panik yaptım şimdi
bence yap,mantıklı geldi ama sonradan pişman olursan siz yaptınız başımı yaktınız deme
Resmi nikahtan önce beraber olun. Ya hoşuna gitmezse, memnun kalmazsan? Hayatının sonuna kadar bamyaya mecbur kalma sonra.
Bekaret katmanı olarak algılamayın lütfen.... Ben bu olaya bir haz olarak değil bir duygusallık yüklediğim için kararsız kaldım. Ama haklısınız işte düğünden sonra da yorgun olcam yoldan gelmiş olcaz..
Ya ama yaaa ahahahah
En gerçekçi ve çözüm odaklı cevabı verdiğiniz için sağolun.... Evet ben madem gideyim erzuruma nikahtan sonra biraz gezeriz zaten erzurumda kış festivalleri var sonra eve geçeriz istersem olur... Ben nişanlıma ne cevap versem şaşırdım derdim buydu. Net bişey demeyeyim o zaman.bunun konuşulması çok tuhaf geldi kusura bakmayın
bu konuşularak olacak birşey değil ki ortama bağlı o anki isteğe bağlı.
ben kendi içimde bu konuya fazlaca takmıştım ve düğünden önce istemiyordum. bizim nikahımız benim şehrimde düğünde eşimin şehrinde oldu arada 1 gün var sadece. nikahtan sonra beraber evimize gittik. eşime dedim ki yarın akşama kadar bekle ben yarın utanır bakamam insanların yüzünehem belki ağrım falan olur düğün günü rezil olmasın dedim.
ama sonra pişman oldum çünkü nasıl strese girdiysem balayının sonuna kadar bişey olmadı
yani ortama göre bak bunu düşünüp benim gibi kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?