nişanlım düğünden önce resmi nikahtan sonra birlikte olmak istiyor karar veremedim :/

Bu yuzden nikhah memurunu dügüne cagirip ikisini ayni gün yapanlar forever hadi ogretmen memur atama sorunlari oluyo ok ama diger herkes niye ayri yapar anlamam..Her neyse canim söyle düsün nikahli kocan yani ya dügün yapamasaydiniz sadece nikah olaydi anlatabildim mi

Toplumumuzda cinsellik kadinlar icin nasil bir tabu olduysa, kadinin resmen kocasıyla sevismesine bile namussuzluk gozuyle bakanlar var

Seks yapmak icin sulaleyle karsilikli göbek atma on kosulu oldugu hangi dini ya da ahlaki kuralda yer ediniyor bilmiyorum ama kadinin resmen kocasi yahu onlar sevismeyecek de kim sevisecek...

Açıklaması da var beyfendinin araştırmış imam nikahı ile resmi nikahın rükünleri aynıymış aynı yere geliyormuş falan. Bu konuda bi bilgim yok. Aslında istemememin sebeplerinden biri de bu..
Hayır öyle şey olur mu
İmam nikahı da olmalı canım
Ben de kendi düğünümde sağlam bi şekilde araştırmıştım
Resmi nikah +dini nikah
Eğer sen de istiyorsan ve dini nikah da olacaksa olabilir

O kadar beklemişiniz düğünüde bekleyıverın bari.

Düğüne kadar cinsel birliktelik yaşamadıysam 1 ay daha dişimi sıkar o geceye saklardım kendimi resmi nikahtan sonra tabi ki eşin artık ama imam nikahınız olmayacak mı eşine saçma mı geliyor burasını anlamadım

Merhaba gelin ata binmiş ya nasip demiş bence sakın birlikte olma dünyanın binbir hali var ya duğun olmadan bi aksilik olursa diye düşün

Genelde tarih takintisi olanlar yapiyor.
Yildonumuzde evlendik biz.
Haftaici dugun hic olmazdi.

Yok beyaz gelinliği anlamı
Yok evden nasıl çıkacak
Yok milletin yüzüne nasil bakacak
Gerçekten ne kadar şekilci ve cinsiyetci yorumlar bunlar yaa

Şu konuları okuyorum ya Türk kadınlarından artık hiçbir beklentim yok. Erkekler tarafından aşağılanmayı da, kadın kız ayrımını da, zardan ibaret görülmeyi kadınlarımız hakediyor. Kadınlar kendilerine saygı duymadığı sürece, kendilerini düğünde açılmak üzere yaşayan zarlı paket olarak gördükleri sürece bu kafa devam eder. İnsan kendine saygı duymuyorsa başkası niye duysun?

Aynen öyle
Bir de bunu özellikle eğitimli insanlar yapınca böyle oluyorum

Randevu alır gibi söylemesi itici olmuş bana göre bişey önceden böyle söylenince hiç bir romantikligi kalkmıyo spontane gelisse olaylar daha güzel olur

Iliski anlasmayla olan bisey degil yapcam dersin yapamazsın yapmicam diye gidersin yaparsın bu isler lafla sozle olmaz o degilde ilk gecenizde otelde kalma sansiniz yokmu? bende kv evinde kalacaktim ilk gece sizle ayni sebepten. Esime otele gidelim ben rahat edemem belki aglarim dedim . Esim kabul etmedi bana supriz yapmisti otelde kalmistik balayı cifti olarak cok guzeldi . Ama orda bile kalsaniz herhalde evi size birakirlar ilk gece sayet nikahtan sonra iliski olmazda ve evde duracaklarsa dön totoyu uyu cani yaninca bagirmak istiyo insan . Insalalh evliliğiniz cok guzel mutlu bir evlilik olur

şimdi bu konuyu burda yoruma açık sunduğunuz için, olay olup bittikten sonra da belki sonucu paylaşmakta sakınca görmezsiniz diye düşünüyorum

heheh ewt ewt bozduruluyor..
nikah iptali var ..

şimdi bu konuyu burda yoruma açık sunduğunuz için, olay olup bittikten sonra da belki sonucu paylaşmakta sakınca görmezsiniz diye düşünüyorum

nikahtan sonra evimize geldik, eşyalarımız yerleşmemişti ama içimiz sıcacık ve huzurluydu.Etraf hüzün kokuyordu.Birbirimize baktık ve uzun uzun sarıldık.Yemeği dışarda yediğimizden midir nedir aklımızda sadece o iş vardı.Ürkek ürkek ikimizde o anı bekliyorduk derken...

diye başlayan bir hikayeyi, bu guzel anları sizlerle paylaşmak istedim diye bir konu mesela di mi

gibi

ne de olsa herkes seferber oldu, fikrini söyledi vs vs. sonucu da bilmeyi hakediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…