- 28 Mayıs 2016
- 905
- 1.702
- 113
- Konu Sahibi Sevilmeyenkz
-
Düşünmekten kafayı yemk üzereyim .stresten hiçbişey yıyemıyorum . Tel açmıyosa arasan da nasıl konuşucm
Annesıyle aram ıyı konuştuk . Bizimlede konuşmuyo bızde merak edıyoruz ne oluyo dıye dedı. Dedım bitircm dur kızım bekle bıraz aklındn geçirme dıyo .Onlarda şehır dışında buara yalnz yaşıyoAilesinle samimi oldugun biri war mi, ogrensen, ailesinden birinden.
Belki anlatmistir birsey mi.oldu ailevi acaba
Olayı bu kadar dramatize etmeyin, 20 yıllık cocuklu evlilikler bitiyor, siz henüz nişanlısınız, nişan süreci karşınıza ki insanı resmiyette de tanımak için bir fırsattır zaten. Olmuyorsa şuan olmasın en güzeli, evlendikten sonra sıkıntı yaşamaktan çok daha iyidir.Annm çeyız haxırlıyo hayaller kuruyo kendımı geçtim onların hayallerını yıkmk çok ağır gelıyo
Bak burada saçmalamışsın....evlendikten sonra ayrılırsan asıl o zaman yıkılır ailenin hayalleri....Annm çeyız haxırlıyo hayaller kuruyo kendımı geçtim onların hayallerını yıkmk çok ağır gelıyo
8 yiliniz çöpe atin geleceginizi kurtarin emin olun evlenince keşke dersiniz. 8 yil evet emek verilmis kendi acinizdan haklisiniz ama burda bu kadar insan yapmayin diyor ve bende katılıyorum. Ona birakmayin adam konusmaya bile tenezzul etmiyor attim yuzugu haberin olsun diye mesaj atın bakın nasil cevap verecek . Istedigi olmuş olacak çünküSekız yılımı silip atamıyorum. Zorluklarla taktım yüzüğümü ailem uzak duye istemedı buyukler gırıp ıkna ettı
Aslında onu bile demeye değmez . Onun gıbı sessızce gıdıcm bende8 yiliniz çöpe atin geleceginizi kurtarin emin olun evlenince keşke dersiniz. 8 yil evet emek verilmis kendi acinizdan haklisiniz ama burda bu kadar insan yapmayin diyor ve bende katılıyorum. Ona birakmayin adam konusmaya bile tenezzul etmiyor attim yuzugu haberin olsun diye mesaj atın bakın nasil cevap verecek . Istedigi olmuş olacak çünkü
Bu karari vermiş olmanıza cok sevindim inanin. Hakkınızda hayirlisi olsun.Aslında onu bile demeye değmez . Onun gıbı sessızce gıdıcm bende
aynn oyle agzin bal yesinnBak burada saçmalamışsın....evlendikten sonra ayrılırsan asıl o zaman yıkılır ailenin hayalleri....
Annesıyle aram ıyı konuştuk . Bizimlede konuşmuyo bızde merak edıyoruz ne oluyo dıye dedı. Dedım bitircm dur kızım bekle bıraz aklındn geçirme dıyo .Onlarda şehır dışında buara yalnz yaşıyo
Ne yapmalıyım pekı şimdi bir fikriniz var mıHiç ayrılmak istemiyorsunuz. Onun için kılıflar buluyorsunuz... O da sizi ciddiye almıyor. Ayrılığı bu kadar sakız etmeseydiniz şimdi benden ayrılır diye tutusabilirdi ama ayrılık lafının o yalvarsin diye yapılan bir oyun olduğunu biliyor.
Var. Öncelikle ailenize soylemelisiniz. Ve nişanı nasıl aileler taktı yine aileler bozmali. Aileniz ailesini arayıp nişanın bozulduğunu verilecek şeyler varsa onları hemen göndereceğini soylemeli. Bakın bakalım nasıl ulaşıyor aile oğluna. Nisanliniz da nasıl inanıyor bu sefer gerçek olduğuna. Ailem üzülür diye düşünmeyin. Bosansaniz daha çok üzülür. Hem evliyken bir şey yapsa ailem üzülür diye kalacak misiniz? Yol yakınken dönün. Ayrılmak isteyen insan böyle yapar.Ne yapmalıyım pekı şimdi bir fikriniz var mı
Aynısını annesıne dedım yüzüğü yollarım dıye . Yalvardı bekle biraz hasta falndır dedi toparlamaya çalışıyo ne desın. dedim benden bu kadar siz ulaşıp bılgısını verırsınız . Eger konuşursa cıddı oldugumu anlar zaten . Gınderılıckte yuzuk var sadece başka bişey yokVar. Öncelikle ailenize soylemelisiniz. Ve nişanı nasıl aileler taktı yine aileler bozmali. Aileniz ailesini arayıp nişanın bozulduğunu verilecek şeyler varsa onları hemen göndereceğini soylemeli. Bakın bakalım nasıl ulaşıyor aile oğluna. Nisanliniz da nasıl inanıyor bu sefer gerçek olduğuna. Ailem üzülür diye düşünmeyin. Bosansaniz daha çok üzülür. Hem evliyken bir şey yapsa ailem üzülür diye kalacak misiniz? Yol yakınken dönün. Ayrılmak isteyen insan böyle yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?