• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok soğuk hatta kopuk benden

Sekiz senenin ardından aralık ayında nişanlandık .bır ay herşey iyiydi ama sonrası kabus gıbı aramıyo msj atmıyo, aradığımda açmıyo . Şehir dışında ıkı aydır hafta sonları yanıma gelmıyo . Tartıştım konuşmaya çalıştım olmadı . Kusdum uc gun aramadm o da aramadı şimdide sbhtan berı tel kapalı . Ailemde gelmıyo nıye dıyıp duruyo daraldım ıyıce ne yapmalıyım bir akıl verın kafayı yiycem
Gayet açık bir şekilde sizi istemiyor.Neyini anlamıosunuz.Kendinize bunu yapmayın bence.Kadınlar çok değerlidir.Allah her zaman gösteriyor biz göremiyoruz yada görmek istemiyoruz.İsteyerekmi nişanlandı bu kişi sizinle ?

Böyle bir adamın arkasından yas tutmak saçma. Boyu devrilsin. İki eli yana gelsin. Böyle insanı yarı yolda bırakmak adamlıga sıgmaz. Biz yapsak başka türlü konusurlardı. Erkek yapınca bunalmış üstüne gitme oluyor.
[/QUOTE kendıme üzülüyorum nasıl bu adama yıllarımı verdım göremedım dıye hıc mutlu olamasın inş

Gayet açık bir şekilde sizi istemiyor.Neyini anlamıosunuz.Kendinize bunu yapmayın bence.Kadınlar çok değerlidir.Allah her zaman gösteriyor biz göremiyoruz yada görmek istemiyoruz.İsteyerekmi nişanlandı bu kişi sizinle ?
Ewt hem de ailem istemıyodu zorla ıkna edıp taktık yüzüklerı

Peki nişanlınız istiyormuydu?
Tabıkı zorla gelmedı buraya garklı şehırlerdeyıx ailesı farklı şehırde getırdı ailesını ıkı sefer babam kabul etmedı sonra ıkna oldu şimdi ben demiştim dıyo haklı . Zorla aldı ne bu yaptıgı şimdi dıyo . Abısı de şaşırdık kaldık özür dilerız onun adına faln dedı işte sıradan şeyler

Erkekleri böyle aniden değiştiren nadir sebepler vardır.
En popüleri söylememe bile gerek yok başka bir kadın olması.
Eğer kendine sevgin saygın varsa son noktayı koyan taraf ol.

Senin yerinde olsam alıp onu karşıma ciddi bi şekilde konuşurdum, neden böyle davrandığını anlamaya çalışırdım.
Böyle durumlarda karşınızdaki kişiyle iletişim kurun. Konuşmadan etmeden ne siz ne de biz buradan cevap verebiliriz.

Tel açmayıp msj cvp vermıyo sorma ya da konuşma fırsatım olmadı ne yazdıysam cvp vermedi. Bı açıklama bıle yapmadı yanı
Artık hicbirsey yazma....

Olaki birgün sana yazarsa bu defa cevap vermeyen taraf sen ol....

Bir daha da ailene rağmen kimseyi hayatına almaya çalışma....aileler herşeyi görüyorlar, onalra güven...

Senin yerinde olsam alıp onu karşıma ciddi bi şekilde konuşurdum, neden böyle davrandığını anlamaya çalışırdım.
Böyle durumlarda karşınızdaki kişiyle iletişim kurun. Konuşmadan etmeden ne siz ne de biz buradan cevap verebiliriz.
Butun iletişim yollarıma cvp vermeyen o annesını abisi kaç defa aradım ne istıyo söylesın konuşalım dıye . Kendısı zaten açmıyo cvp vermıyo farklı şehırdeyız bana bu şekılde davranan adamın ayagına da gıtmem

Yani ayrildiniz mi bir açıklama yapmadan vay be ne rahat adamlar var. Boşver arkadaşım üzülme yoluna bak.

Bı açıklamayı bile faxla gördu . Koyuyo be yapılanlar içime oturdu hepsı
Brn sizden bir sey anlamadim hem bitti yazmissiniz nisan bozuldu demissiniz sonra da aileme nasil soyliycem demissiniz o kadar kolay degil demissiniz?? Kendi kendinize nasil nisan bozdunuz ki ben anlamdim?? Keske sakin kalip ailesini filan araya sokmayip sessizce sizi aramasini bekleseydiniz. Sonra konusup biz ayrilmaya karar verdik diye ailelerle konusurdunuz. Karsi tarafta tek kelime yok siz kendi kendinizi yediniz burda.. o nasil acmiyir telefonlarini sessiz kalmayi tercih ediyor siz niye bu kadar ortaligi ayaga kaldiriyorsunuz. Inanin cok hatali geldiniz bana. Bu sekilde davrandiginiz icin ilerde de cok pisman olacaksiniz iciniz asla sogumayacak... biraz daha umursamaz olmaliydiniz. Aramayin sormayin kapatin telefonunuzu kimseyle iletisime gecmeyin birakin ayrilinacaksa da barisilacaksa da onlar sizin pesinizden kossun...

Bı açıklamayı bile faxla gördu . Koyuyo be yapılanlar içime oturdu hepsı
Oturur tabi icine daha cok oturacak.. iyiligini dusundugum icin yaziyorum bana kızma lutfen.. ne cok dustunuz bu isin pesine 8 yil ne ki taktiniz 8 yila.. gururunuz nerde kaldi.. yapma arkadasim yapma birak cek kendini kimseyle muhattap olma.. ailene birak ben yoruldum tek kelime istemiyoeum de kapat kendini. Ayrilsan da ben niye pesinden bu kadar kostum demezsin en azindan. Karsi tarafta gururlu kızmıs der. Biraz daha ağirdan al kendini..

Brn sizden bir sey anlamadim hem bitti yazmissiniz nisan bozuldu demissiniz sonra da aileme nasil soyliycem demissiniz o kadar kolay degil demissiniz?? Kendi kendinize nasil nisan bozdunuz ki ben anlamdim?? Keske sakin kalip ailesini filan araya sokmayip sessizce sizi aramasini bekleseydiniz. Sonra konusup biz ayrilmaya karar verdik diye ailelerle konusurdunuz. Karsi tarafta tek kelime yok siz kendi kendinizi yediniz burda.. o nasil acmiyir telefonlarini sessiz kalmayi tercih ediyor siz niye bu kadar ortaligi ayaga kaldiriyorsunuz. Inanin cok hatali geldiniz bana. Bu sekilde davrandiginiz icin ilerde de cok pisman olacaksiniz iciniz asla sogumayacak... biraz daha umursamaz olmaliydiniz. Aramayin sormayin kapatin telefonunuzu kimseyle iletisime gecmeyin birakin ayrilinacaksa da barisilacaksa da onlar sizin pesinizden kossun...
Ewt sırasıyla okumamışsınz galıba önce soyleyemedım ama sonra ailem durumumdan anladı karsı tarafı aradı durumu anlattı bitirmk istıyoruz dedı. Ailesı acele etmeyın bız gelelım konuşalım bır dedı . Aılesı bursa da kendı afyonda ben eskişehırdeym . Kendısı aradık annm babam ben hıc bırını açmadı. Bır hafta oldu ailesi gıttı hala hıc bır ses seda yok babamda artk beklemem istemıyolar bellı kı aramadılar bıle dedı salın tutulmuştu ıptal ettı son kez yaz salonu ıptal edıyoz de dedı dedm ce hıc kımseden cvp yok ve ben bu saatrwn sonra dönse de ıstemıyorum artk

nişanlınız asker polis falan mı neden telefonu kapalı?
nişanlılık evresi birbirini tanıma evresidir eğer emin değilseniz hiç vakit kaybetmeyin

Back