- 4 Aralık 2016
- 72
- 12
- 18
- 38
- Konu Sahibi Sevilmeyenkz
-
Düşünmekten kafayı yemk üzereyim .stresten hiçbişey yıyemıyorum . Tel açmıyosa arasan da nasıl konuşucmYani açikcasi ben dogru duzgun konusmani tercih ederim. Ailesiyle vs ama,
Yani bu cocuk konusulcak birseyde birakmiyor ki.
Ne demek 2 ay boyunca gelmemesi.
2 hafta boyunca seni aramamasi.
8 senelik iliskin (uzun iliski) diye, dogru kisi oldugu anlamina gelmiyor.
Bu isten cikicak bisi ama, dilerim cok uzulmezsin
Bu adam 35 yaşındaBaşka birini bulduğunu sanmıyorum. Bence sorumluluk alma korkusu var işler bu kadar hızlı ilerleyince de kaçmak istedi.
Sen ailene sana bu yaptıklarını anlatsan zaten senden önce onlar işi bozar böyle adama kız mı verilir diye. Ailenle paylaş direk.Babamın ailemın tepkısınden korkuyorum. Hiç istemedıler . İstıyorum dıye taktım yüzüğü ne oldu şimdi nasıl tanıyon sen insanları dıyıcekler . Onların gözünden düşmekten korkuyorum
35 yaşında diye kaçmayacak mı sanıyorsun? Benim sevgilim de 33 yaşında. Hala çocuk.Bu adam 35 yaşında
Hala anlamak istemiyorsun böyle üzülmeye devam et daha da bosuna yazmamiza gerek yok o zaman evliliginiz mutlu olmaz, babandan ne diye korkuyosun? Onu anlamadim babanla basbasa konus iste fikri iste babandan!!!! Veya siz anlamak istemiyorsunuz bu nisanli seni istemiyor acikca senin ayrilalim bu nisan bitsin diye bekliyor veya zaten Whatsappta acik görünüyorsa ki baskasiyla konusuyordur artik seni istemeyen birini ne diye bekliyosun onu anlamak daha da güc.. dilim söktü adam 35 yasinda diye kacmayacak mi saniyosun? Bi an önce lütfen kendine gel, kendini kandirma derim yazik ediyosun kendiniBu adam 35 yaşında
Annesıyle konuştuk onlarında hiçbir tel açmıyomuş . Bizde ne oldu bılmıyoz . Kadın yalvardı dur kızım bekle dıye . Dedım bıtırcm ben oglunuz açmıyo diyeHala anlamak istemiyorsun böyle üzülmeye devam et daha da bosuna yazmamiza gerek yok o zaman evliliginiz mutlu olmaz, babandan ne diye korkuyosun? Onu anlamadim babanla basbasa konus iste fikri iste babandan!!!! Veya siz anlamak istemiyorsunuz bu nisanli seni istemiyor acikca senin ayrilalim bu nisan bitsin diye bekliyor veya zaten Whatsappta acik görünüyorsa ki baskasiyla konusuyordur artik seni istemeyen birini ne diye bekliyosun onu anlamak daha da güc.. dilim söktü adam 35 yasinda diye kacmayacak mi saniyosun? Bi an önce lütfen kendine gel, kendini kandirma derim yazik ediyosun kendini
Ayril kardeşim daha şimdiden böyleyse evliligi dusunemiyorum çünkü nisanliyken çok ilgili olanlar bile evlenince o ilgiyi en aza indiriyor belki oldugu yerde birinide bulmuş olabilirSekiz senenin ardından aralık ayında nişanlandık .bır ay herşey iyiydi ama sonrası kabus gıbı aramıyo msj atmıyo, aradığımda açmıyo . Şehir dışında ıkı aydır hafta sonları yanıma gelmıyo . Tartıştım konuşmaya çalıştım olmadı . Kusdum uc gun aramadm o da aramadı şimdide sbhtan berı tel kapalı . Ailemde gelmıyo nıye dıyıp duruyo daraldım ıyıce ne yapmalıyım bir akıl verın kafayı yiycem
Allah allah noluyor bu adama? Ne zamandan beri sesi yok cok sacma yahu! Sen bitircem falan deme sakince konus bi dahakine oglunuz beni istemiyor ariyorum cikmiyor telefona veyahut mesaj yaziyorum tepki yok kacmak yerine benimle konusup bitirebilirdi deyip kapatirsin telefonu, ama eger nisanlin seninle konusmaya calisirsa sen hep sakin kal sakin sinirini bozma kendi moralini bozsin kafayi yesin, normal sakince kisa ve net konusup vedalasirsinAnnesıyle konuştuk onlarında hiçbir tel açmıyomuş . Bizde ne oldu bılmıyoz . Kadın yalvardı dur kızım bekle dıye . Dedım bıtırcm ben oglunuz açmıyo diye
O gerı dönmedıgı surece gerı aramam artk annesıne de dedım . Bitircekse bitirelim dıye .O ıstedı kızım senı sevıyo ne oldu bılmıyoz dedi.ailene deme bişey döner normale bekle bıraz dedı öle yapıcm . Baktım bı tepkı yok konuşucm ailemleAllah allah noluyor bu adama? Ne zamandan beri sesi yok cok sacma yahu! Sen bitircem falan deme sakince konus bi dahakine oglunuz beni istemiyor ariyorum cikmiyor telefona veyahut mesaj yaziyorum tepki yok kacmak yerine benimle konusup bitirebilirdi deyip kapatirsin telefonu, ama eger nisanlin seninle konusmaya calisirsa sen hep sakin kal sakin sinirini bozma kendi moralini bozsin kafayi yesin, normal sakince kisa ve net konusup vedalasirsin
Öyle yaparsin, kendini asla zehir etme önümüzde uzun hayat var bu adamda baktin olmuyosa bitirip baskalariyla tanismaya denersin kafan yapisi uyan birisi cikar karsisina hersey kismet kader yani annesinin de demek ki haberi yok gelismelerden bize haberder ederseniz merak ettik noldu da bu adam birden sessizligiyle kacti bu ayip birsey kacmasi hic birsey demeden :/O gerı dönmedıgı surece gerı aramam artk annesıne de dedım . Bitircekse bitirelim dıye .O ıstedı kızım senı sevıyo ne oldu bılmıyoz dedi.ailene deme bişey döner normale bekle bıraz dedı öle yapıcm . Baktım bı tepkı yok konuşucm ailemle
Bende aynı 6 yılımı silip atamadım evlendim 1 sene demedi boşandımSekız yılımı silip atamıyorum. Zorluklarla taktım yüzüğümü ailem uzak duye istemedı buyukler gırıp ıkna ettı
ederim tabı bı gelişme olursa tabı sağolun allh razı olsunÖyle yaparsin, kendini asla zehir etme önümüzde uzun hayat var bu adamda baktin olmuyosa bitirip baskalariyla tanismaya denersin kafan yapisi uyan birisi cikar karsisina hersey kismet kader yani annesinin de demek ki haberi yok gelismelerden bize haberder ederseniz merak ettik noldu da bu adam birden sessizligiyle kacti bu ayip birsey kacmasi hic birsey demeden :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?