• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok soğuk hatta kopuk benden

Aynısını annesıne dedım yüzüğü yollarım dıye . Yalvardı bekle biraz hasta falndır dedi toparlamaya çalışıyo ne desın. dedim benden bu kadar siz ulaşıp bılgısını verırsınız . Eger konuşursa cıddı oldugumu anlar zaten . Gınderılıckte yuzuk var sadece başka bişey yok
Kendi annesine soylemeniz ciddi olduğunuzu göstermez. Çünkü onun annesi unutur bunlari, evlenmenize taş koymaz sonra. Peki sizin aileniz haberleri olduğunu ve bittiğini söylese? İşte o zaman anlar. Nasıl ikisini aynı kefeye koyuyorsunuz? Dedim ya bahane üretiyorsunuz.

8 senelik ilişki olur mu diyenlere cevap olarak yazıyorum. 9 yılımızın ilk 15 gününde nişan yaptık. Küçük yaşta tanıştık ve lise üni iş güç derken bekledik. Eminim böyle olan binlerce çift vardır. Elbette bunca yılı bir kerede silip atmamalısın. Bence sen arama ondan bekle. Aradığında normal şekilde konuş. Yanına geldiği bir zamanda açık açık bir sorun mu var evlilikten korkuyor musun gibi sor. Niyeti ayrılmaksa söyler zaten.

Daha öncede söylemiştim uzun ilişkiler dezavantajlı, bazen karşıdakinin ciğerini biliyorsun dili baska söylese siz biliyorsunuz. Şuanda eğer bu durumdaysanız evlenince farkli olmaz ekstra iki kati olur. Kisa sureli iliskilerde ciftler eve giriyor belki tam tanımıyor kirmamak adina farkli davraniyor ama uzun iliskide evlisin ama 8 yilin süregelen tavrda oluyor. Şuanda ulaşmıyorsanız gerçketen sizinle görüşmek istemediği icindir altindan ne çıkacak bilmiyorum ama başkası olabilir gibi geldi

Bunu da düşündüm ama o da ailesı derse ve aileler konuşursa ki ararlar olay büyüyücek içinden çıkılmaz bır hal alıcak aileme yansıtmadan kendım halletmk istıyorum son aşamaya kadar
Sen ayrılcam dediğinde seni arayıp ikna etmeye çalışmayıp direk ailesini arayacak adam zaten istemiyodur. Bu kadar da pasif olmayın

Bu kadar uzun soluklu bir ilişki siz kendisine bir süredir ulaşamıyorsunuz diye telefonda cevapsız bir msjla bitirilmez. Azıcık evleneceğiniz insana güveniniz ve sürdürdüğünüz birlikteliğe saygınız olsun, cnm. Hem belki mantıklı bir mazereti var o zaman ailesine söyleyince nasıl dönecek sözünden ortalık karışmış olacak. Nişanlınızın yaptığı çok yanlış kabul ama düzgünce konuşmadan bitirirseniz o da yanlış olur. Ömrünüzü geçirmeyi düşündüğünüz bir insanı bu kadar çabuk mu gözden çıkaracaksınız. Şayet öyle hissediyorsanız zaten evlenmeyin çok üzülürsünüz. 8 yıldır birlikteyim diye de evlenmeyin. Anlaşamadığınız biriyle evlenip boşanmak bekar kalmaktan kötüdür. Naçizane fikrim kırmamışımdır umarım.

Ve sonunda kesin olarak nişan atıldı . Herşeye rağmn tepkısız kalmaya devam ettı . Çok canım acıyo ama zamnla geçer inş

Ve sonunda kesin olarak nişan atıldı . Herşeye rağmn tepkısız kalmaya devam ettı . Çok canım acıyo ama zamnla geçer inş
En doğru karar.
Benim kardeşimde aynen bu durumu yaşadı. Nişanlısı şehir dışına gitti, gidiş o gidiş. Kardeşim de nişanı atmak zorunda kaldı. 1 sene sonra şu anki eşiyle tanıştı evlendi ve mutlu.
Sizi gerçekten seven çıkar karşınıza. Üzülmeyin

Sekiz senenin ardından aralık ayında nişanlandık .bır ay herşey iyiydi ama sonrası kabus gıbı aramıyo msj atmıyo, aradığımda açmıyo . Şehir dışında ıkı aydır hafta sonları yanıma gelmıyo . Tartıştım konuşmaya çalıştım olmadı . Kusdum uc gun aramadm o da aramadı şimdide sbhtan berı tel kapalı . Ailemde gelmıyo nıye dıyıp duruyo daraldım ıyıce ne yapmalıyım bir akıl verın kafayı yiycem
Aranızda hiçbir sorun yaşanmadan mı bu şekilde davranmaya başladı?

Aranızda hiçbir sorun yaşanmadan mı bu şekilde davranmaya başladı?
Ewt bırden soguk davrandı aradım cvp vermedı msj cvp vermedı bır ay ugrastım düzelmesı içşn aileler duydu babam aradı ailesını bıtırelım bu böyle olmaz dıye annesı abısı ıkna etmeye calıştı bekleyın yanına gıdelım bı konuşalım dedıler . Yanına gıttıler hıc ses seda yok abısıne sordum dedım bı cvp verın buze de bışey demıyo kınuşmuyo ne yapıcağımıxı bılmıyox dıyolar . Yaxıyom cvp yok yıne salonu ıptal edıck babam bu saatten sonra dönse ne olur nasıl güvenıcm tekrar ben kafamda bitirdim

Ewt bırden soguk davrandı aradım cvp vermedı msj cvp vermedı bır ay ugrastım düzelmesı içşn aileler duydu babam aradı ailesını bıtırelım bu böyle olmaz dıye annesı abısı ıkna etmeye calıştı bekleyın yanına gıdelım bı konuşalım dedıler . Yanına gıttıler hıc ses seda yok abısıne sordum dedım bı cvp verın buze de bışey demıyo kınuşmuyo ne yapıcağımıxı bılmıyox dıyolar . Yaxıyom cvp yok yıne salonu ıptal edıck babam bu saatten sonra dönse ne olur nasıl güvenıcm tekrar ben kafamda bitirdim
Psikolojisi bozulmuş olabilir mi, durduk yere hiç normal değil ya da üzgünüm hayatına başkası girdi.

Benim hayatımı mahvetti çektıgımızı üzüntümü tarif edemıyorum. En guzl günlerı berbat ettı . Babama ragmn taktım ben o yüzüğü zehir ettı
Hiç böyle düşünmeyin şimdi değil de yıllar sonra çoluk çocuğa karışınca yapsaydı, üzülecek birşey yok gerçekten, inşallah çok daha iyiler çıkar karşınıza

Geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsum. Ailesine dahi açıklama yapamıyorsa kesin başkası var. Üzülüyorsun biliyorum ve anlıyorum ama emin ol geçecek

Seninle benzer şekilde nişan atmış biri olarak yazmak istedim. Eski nişanlımda yurtdışındaydı. Saçma sapan birşeyden dolayı yazmayı kestik birbirimize. Eğer istemiyorsan gel ailelere söyleyelim, bitecekse bitsin dedim ses çıkartmadı. Aylarca sürümcemede kaldı böyle. En sonunda eşyaları ne zaman almaya gelelim yazmıştı. Bize uyan bir günde eşyaları kapının önüne koydum, son kez bile konuşmadım. Şimdi evlendim, oğlum var. Geçiyor cnm hepsi. Önündeki yıllara bak sen, geçmiş geçmişte kaldı... muhtemelen hayatında birisi var, böyle çapsızlar erkek gibi çıkıpta söyleyemiyorda... boşuna üzme kendini...

Back