• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok soğuk hatta kopuk benden

Ne yazicagimi bilemedim. Disaridan bakinca bitirmek istiyor gibi. Siz de uzunca bir sure aramayin birakin. Madem bitirelim dediniz bi dusunsun, kararini versin. Belki vazgecer. Uzerine dusmeyin. Cok uzuldum.

Öle kolay atmama izin vermezler oyun mu dıye zar zor ıkna oldular bır muammada takıldı yüzüklerimiz şimdi ne oldu rezıl olduk dıycekler
Evlendikten sonra boşansaniz daha mı iyi bu adam hepten ortada bırakır evlenince seni istemiyor ki nisanlaninca kaçmış is ciddiye binince ki büyük ihtimalle o kadar çabuk salon tutulup düğün hazırlıkları başlayınca korkmuş bu nişanlı olarak bı kaç yıl daha idare eder diye düşünmüş olmalı

Sekiz yılı çöpe atmayayım diye ömrünüzün kalanını mı atacaksınız.Yapmayın.Belli ki iş ciddiye binince dank etmiş.Sekiz yılın ardından heyecan yaratmamış nişanınız artık onda.Ayrılın gitsin.

Sekiz senenin ardından aralık ayında nişanlandık .bır ay herşey iyiydi ama sonrası kabus gıbı aramıyo msj atmıyo, aradığımda açmıyo . Şehir dışında ıkı aydır hafta sonları yanıma gelmıyo . Tartıştım konuşmaya çalıştım olmadı . Kusdum uc gun aramadm o da aramadı şimdide sbhtan berı tel kapalı . Ailemde gelmıyo nıye dıyıp duruyo daraldım ıyıce ne yapmalıyım bir akıl verın kafayı yiycem

Nişanlınızın aklı başkasına kaymış. Hayırlı olsun, en azından evlilik olmadan ne olduğunu anlamış oldunuz bence. Bir de önceden erkekler kızların peşinde koşardı, nişanlıyken bile görmek için bin bir yol arardı. Şimdiki erkeklere ne oldu böyle acaba?
Adam sizi aramıyor, sormuyor, kısacası umursamıyor ve siz halen nişanlısınız. Siz evlendikten sonra her şeyin düzeleceğini düşünmüyorsunuz umarım? Bence nişanı felan unutun, yol verin gitsin.

Ayrıldıktan sonra bu adam başkasıyla çok kısa sürede evlenecek gibi doğdu içime. Falcılığım tuttu :)

Ewt onu dedım dıye kızdı zaten bu kadar kolay işte senın için dıye onun tepkısı uzadı da uzadı . Dedım yüzüğü çıkarsam mutlu olucaksn gıbı gelıyo diye yanılıyosun dedı

Bakın kendisi o kadar soğuk davranıyor ve suçu size atıyor. Çünkü, bu kadar ileri gitmiş bir durumu bitirecek olmanın sorumluluğunu almaktan korkuyor, sizi suçluyor ve inkar ediyor.

görücü usulu daha sağlıklı geliyo. tabi doğru insan bulduktan sonra gerisi boş.
kendinizi yazik etmeyin. evlenince çook mutsuz olursun

Biri var mı bilemeyiz kimsenin günahını alamayız fakat bu ilişkiden sıkılmış olduğu bariz belli.
Karar sizin.

Sekiz senenin ardından aralık ayında nişanlandık .bır ay herşey iyiydi ama sonrası kabus gıbı aramıyo msj atmıyo, aradığımda açmıyo . Şehir dışında ıkı aydır hafta sonları yanıma gelmıyo . Tartıştım konuşmaya çalıştım olmadı . Kusdum uc gun aramadm o da aramadı şimdide sbhtan berı tel kapalı . Ailemde gelmıyo nıye dıyıp duruyo daraldım ıyıce ne yapmalıyım bir akıl verın kafayı yiycem
yaptıkları normal değil telefonu açmaması hala devam ederse geçerli bir sebebi olamaz msj bile atmıyormuş bence ayrılık sebebi

sakın evlenme benim böyle bir ilişkim olmuştu bu kadar uzun değildi 15 gün falan baktım aramıyor sormuyor saldım gitti seni aramayan sormayan biriyle ömür geçmez yazık etme kendine

Sal ipini gitsin ya, 8 sene sonunda evlilik korkuttuysa evliliği hiç gerçekten istememiş demektir zaten. Öyle biri ile de sırf evlenmiş olmak için evleneceksiniz. Sonu mutsuzluk.

At nişani ne bekliyosun cocuk ayrilmak istiyor seni sevmiyor artik belli...bu ne pesinden kosar gibi bekliyosun.

Back