• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok soğuk hatta kopuk benden

Ne tantana yaptın affettın hemen bare burda ağlama adını anmak ıstemıyorum dıyor bıde aılesı tütmüş getırmıs onu oda el mahkum sıze ole demıs sızde affettım yazık valla evlenın bu evıde terk eder gelmez

Bu arada ben söylemememiştşm annm hafta sonu yemege çagırmak için aradı açmadı gerı dönmedı . Ikı hafta sonu aradı açmadı ve bır skıntımı var dedı ailelere yansıtan o açıp konuşsaydı gelmıyckse de söyleseydı bu jadar buyumezdı
Istemiyor ya da hayatinda baskasi vardir. Hayirlisi olsun. Sende onemseme su saatten sonra.. o gitmis zaten senden.

Birşeye kızınca hep böyle kayıplara mı karışacak? Yüzüğü göndermene bile tepkisiz kalmıştı. Acaip. Cok iyi düşün olur mu?

Sekiz senenin ardından aralık ayında nişanlandık .bır ay herşey iyiydi ama sonrası kabus gıbı aramıyo msj atmıyo, aradığımda açmıyo . Şehir dışında ıkı aydır hafta sonları yanıma gelmıyo . Tartıştım konuşmaya çalıştım olmadı . Kusdum uc gun aramadm o da aramadı şimdide sbhtan berı tel kapalı . Ailemde gelmıyo nıye dıyıp duruyo daraldım ıyıce ne yapmalıyım bir akıl verın kafayı yiycem
Ayrılın evlenince daha iyi olmayacak

Hiçbiri mantıklı sebep değil. Hele sizinle hiçbir ilgisi yok. Daha nasıl bir işaret bekliyorsunuz? Bak aileniz de istemiyo bir bildikleri vardır.

Dugun tarıhı onun bılgısı dışında tutmuş babası bızede ondan once hber vermiş ona kızmış benım babm onu ıstemıyo bıraz agır konuşmuştu ailen istemıyo nasıl olur dıyr kafama takıldı dedı . Tartıştık baya şimdilik son kez affedıyorum dedım tekrarı olursa kapıya koyarım dedım öle zamn gösterck bakalım
Bu kadar meselelerde sorun cikariyorsa senin isin zor. Naza falan gelmez bu prensimiz.

Back