- Konu Sahibi Sevilmeyenkz
-
Kendi annesine soylemeniz ciddi olduğunuzu göstermez. Çünkü onun annesi unutur bunlari, evlenmenize taş koymaz sonra. Peki sizin aileniz haberleri olduğunu ve bittiğini söylese? İşte o zaman anlar. Nasıl ikisini aynı kefeye koyuyorsunuz? Dedim ya bahane üretiyorsunuz.Aynısını annesıne dedım yüzüğü yollarım dıye . Yalvardı bekle biraz hasta falndır dedi toparlamaya çalışıyo ne desın. dedim benden bu kadar siz ulaşıp bılgısını verırsınız . Eger konuşursa cıddı oldugumu anlar zaten . Gınderılıckte yuzuk var sadece başka bişey yok
Sen ayrılcam dediğinde seni arayıp ikna etmeye çalışmayıp direk ailesini arayacak adam zaten istemiyodur. Bu kadar da pasif olmayınBunu da düşündüm ama o da ailesı derse ve aileler konuşursa ki ararlar olay büyüyücek içinden çıkılmaz bır hal alıcak aileme yansıtmadan kendım halletmk istıyorum son aşamaya kadar
En doğru karar.Ve sonunda kesin olarak nişan atıldı . Herşeye rağmn tepkısız kalmaya devam ettı . Çok canım acıyo ama zamnla geçer inş
Aranızda hiçbir sorun yaşanmadan mı bu şekilde davranmaya başladı?Sekiz senenin ardından aralık ayında nişanlandık .bır ay herşey iyiydi ama sonrası kabus gıbı aramıyo msj atmıyo, aradığımda açmıyo . Şehir dışında ıkı aydır hafta sonları yanıma gelmıyo . Tartıştım konuşmaya çalıştım olmadı . Kusdum uc gun aramadm o da aramadı şimdide sbhtan berı tel kapalı . Ailemde gelmıyo nıye dıyıp duruyo daraldım ıyıce ne yapmalıyım bir akıl verın kafayı yiycem
Ewt bırden soguk davrandı aradım cvp vermedı msj cvp vermedı bır ay ugrastım düzelmesı içşn aileler duydu babam aradı ailesını bıtırelım bu böyle olmaz dıye annesı abısı ıkna etmeye calıştı bekleyın yanına gıdelım bı konuşalım dedıler . Yanına gıttıler hıc ses seda yok abısıne sordum dedım bı cvp verın buze de bışey demıyo kınuşmuyo ne yapıcağımıxı bılmıyox dıyolar . Yaxıyom cvp yok yıne salonu ıptal edıck babam bu saatten sonra dönse ne olur nasıl güvenıcm tekrar ben kafamda bitirdimAranızda hiçbir sorun yaşanmadan mı bu şekilde davranmaya başladı?
Psikolojisi bozulmuş olabilir mi, durduk yere hiç normal değil ya da üzgünüm hayatına başkası girdi.Ewt bırden soguk davrandı aradım cvp vermedı msj cvp vermedı bır ay ugrastım düzelmesı içşn aileler duydu babam aradı ailesını bıtırelım bu böyle olmaz dıye annesı abısı ıkna etmeye calıştı bekleyın yanına gıdelım bı konuşalım dedıler . Yanına gıttıler hıc ses seda yok abısıne sordum dedım bı cvp verın buze de bışey demıyo kınuşmuyo ne yapıcağımıxı bılmıyox dıyolar . Yaxıyom cvp yok yıne salonu ıptal edıck babam bu saatten sonra dönse ne olur nasıl güvenıcm tekrar ben kafamda bitirdim
Benim hayatımı mahvetti çektıgımızı üzüntümü tarif edemıyorum. En guzl günlerı berbat ettı . Babama ragmn taktım ben o yüzüğü zehir ettıPsikolojisi bozulmuş olabilir mi, durduk yere hiç normal değil ya da üzgünüm hayatına başkası girdi.
Allahından bulsun inş hrrseyıne katlandm senelerımi verdımKesinlikle ilgi duyduğu başkası var. Gerisi hikaye.. Şuan çok zor için yanıyo ama geçecekkk...
Hiç böyle düşünmeyin şimdi değil de yıllar sonra çoluk çocuğa karışınca yapsaydı, üzülecek birşey yok gerçekten, inşallah çok daha iyiler çıkar karşınızaBenim hayatımı mahvetti çektıgımızı üzüntümü tarif edemıyorum. En guzl günlerı berbat ettı . Babama ragmn taktım ben o yüzüğü zehir ettı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?