• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok soğuk hatta kopuk benden

Ewt sırasıyla okumamışsınz galıba önce soyleyemedım ama sonra ailem durumumdan anladı karsı tarafı aradı durumu anlattı bitirmk istıyoruz dedı. Ailesı acele etmeyın bız gelelım konuşalım bır dedı . Aılesı bursa da kendı afyonda ben eskişehırdeym . Kendısı aradık annm babam ben hıc bırını açmadı. Bır hafta oldu ailesi gıttı hala hıc bır ses seda yok babamda artk beklemem istemıyolar bellı kı aramadılar bıle dedı salın tutulmuştu ıptal ettı son kez yaz salonu ıptal edıyoz de dedı dedm ce hıc kımseden cvp yok ve ben bu saatrwn sonra dönse de ıstemıyorum artk
Yazmayin salon falan hicbir sey yapmayin. Ben sizi hatali buldum. Sizde en basindan aramamaliydiniz. Ailelere soylememeliydiniz. Bekelyecektiniz aradigunda ayrilurdinuz konusup. Hala salon icin mesaj atmak bana sacma geldi. Siz kendi kendinize bitirmissiniz. Yazmissiniz oynamissiniz.

Yazmayin salon falan hicbir sey yapmayin. Ben sizi hatali buldum. Sizde en basindan aramamaliydiniz. Ailelere soylememeliydiniz. Bekelyecektiniz aradigunda ayrilurdinuz konusup. Hala salon icin mesaj atmak bana sacma geldi. Siz kendi kendinize bitirmissiniz. Yazmissiniz oynamissiniz.
Yanı bir buçuk aya yakn tel cvp vermemesı norml mıydı sizce üç ay nişanlı kaldık bıkere gelmedı yanıma ailm aradı onları da açmadı bana kızgın hadı onlarla nıye konuşmadı

Bu arada ben söylemememiştşm annm hafta sonu yemege çagırmak için aradı açmadı gerı dönmedı . Ikı hafta sonu aradı açmadı ve bır skıntımı var dedı ailelere yansıtan o açıp konuşsaydı gelmıyckse de söyleseydı bu jadar buyumezdı

Benim erkek arkadasim da yeni bi ise basladi ve boyle beni de takmamaya basladi. Ona dedigim tek sey su "gercekten evlenmek istiyosan iletisim kurmadan evlenemeyiz ama gercekten evlenmek istemiyosan ben daha fazla uzatmak istemiyorum". Sonrasinda her sey duzeldi. Denedim, calisiyo.

benim de 3,5 yıllık ilişkim böyle aniden bitti. belki birkaç sene sonra ben de senin durumunun aynısını yaşayacaktım devam etseydik. aklı almıyor insanın konduramıyorsun o kadar iyi anlıyorum ki seni.
Allah'larından bulsunlar. kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek.
Bu çektiğimiz acılara değer şeyler karşımıza çıkacaktır, buna inanmaktan başka çaremiz yok.

Butun iletişim yollarıma cvp vermeyen o annesını abisi kaç defa aradım ne istıyo söylesın konuşalım dıye . Kendısı zaten açmıyo cvp vermıyo farklı şehırdeyız bana bu şekılde davranan adamın ayagına da gıtmem
Aİlesi de bilmiyorsa ne istediğini bu durumda fazla yapacak birşey yok gibi. Evlenmekten vazgeçmiş olabilir..

yoğunlukla vs hiç alakası yok.net belli.en azından insan yatağa girdiğinde bir msj atar.açıklama yapar.en kötü ihtimal başına birşey gelme ihtimali.onun harıcınde bılemıyorum.

sende boşver ne hali varsa görsün.üstüne durma.

Sekız yılımı silip atamıyorum. Zorluklarla taktım yüzüğümü ailem uzak duye istemedı buyukler gırıp ıkna ettı
zarardan kar diye bisi var. ozellikle tecrübeli is adamlari boyle yapar. akilsiz olanlar zarar ettim belki kar ederim diye bekler durur hepten dibe batar. akilli olanlari ise daha fazla zarar etmemek icin zarardan kar mantigi ile bir noktadan sonra zarari durdurur. gecen kendi.evliligim icin bunu dusunmustum. erkeklerin geneli bence evlenince ilgisi yuzde 50 azaliyor. su anda ilgisizse asla evlenince artmayacak emin olun. simdi 8 senenize yazik diyorsunuz ama evlenince yasayacaginiz kayıp daha fazla. simdi salona kiyamiyorsunuz. o zaman esyalar ceyiz su bu daha fazla seye kiymis olacaksiniz. ugrayacaginiz toplumsal baski da cabasi. yeni bir baslangic yapin bence. evlenince keske diyeceksiniz. keske o vakit bitirseydim diyeceksiniz

Ay kızım evlen, evlenmek için sonra boşanırsın, nişan ne biliyormusun bir test dir
Evlenmeden önce 2 kişi arasındaki diyalog aileler arasındaki uyuşum fikir birliği, kızım bunlar yoksa pek mutlu olamıyacaksın demek birde damat adayın tavır ve alışkanlıkları, sen bunlara ayak uydurmada zorluk çekmiyorum diyorsan damat bana saygılı kararlarıma onaylı o zaman o uzun hayat paylaşımına yola çıkılır ama bu ların çoğu yok ise yüzük atılır :lülülü:

Bence konuşmalısın böyle ayrılık mı olur?adamı bir kere dinlemek lazım ayrılık kaçmıyor ya.4 senelik ilişki tamam yaptığı hareketi onaylamıyorum bende olsam çok kırılırım ama görüşmek istiyorlarsa bir kere dinle

geldiler mi?
sanırım oğullarının sorumsuzluğuna açıklama getirecekler.
Ewt geldıler konuştular ben yalnız konuşmk istedim konuştuk . Özür diledi dinledı tekrar olmuyck dedı . Dedım bu son şansın ufacık şüpede atarım bu yüzüğü aileler konuştu ailesı cok ıyı ınsanlar zaten halleldu gıbı şimdilik bakalım

Ewt geldıler konuştular ben yalnız konuşmk istedim konuştuk . Özür diledi dinledı tekrar olmuyck dedı . Dedım bu son şansın ufacık şüpede atarım bu yüzüğü aileler konuştu ailesı cok ıyı ınsanlar zaten halleldu gıbı şimdilik bakalım
Sebebi neymiş öğrenemediniz mi

Sekiz senenin ardından aralık ayında nişanlandık .bır ay herşey iyiydi ama sonrası kabus gıbı aramıyo msj atmıyo, aradığımda açmıyo . Şehir dışında ıkı aydır hafta sonları yanıma gelmıyo . Tartıştım konuşmaya çalıştım olmadı . Kusdum uc gun aramadm o da aramadı şimdide sbhtan berı tel kapalı . Ailemde gelmıyo nıye dıyıp duruyo daraldım ıyıce ne yapmalıyım bir akıl verın kafayı yiycem
ayol tabi aşk meşk kalmamış ki..8 senede son bulmuş..boş ver inceldiği yerden kopsun..başka biri ile yeniden bağlarsın

Nasıl yani sebebi neymiş? Umarım çok ama çok geçerli bir sebeptir. Yoksa bir buçuk ay sizi bu hallerde bırakan adamı affetmenizin bir açıklaması olamaz. Sebep neymiş ki?

Nasıl yani sebebi neymiş? Umarım çok ama çok geçerli bir sebeptir. Yoksa bir buçuk ay sizi bu hallerde bırakan adamı affetmenizin bir açıklaması olamaz. Sebep neymiş ki?
Dugun tarıhı onun bılgısı dışında tutmuş babası bızede ondan once hber vermiş ona kızmış benım babm onu ıstemıyo bıraz agır konuşmuştu ailen istemıyo nasıl olur dıyr kafama takıldı dedı . Tartıştık baya şimdilik son kez affedıyorum dedım tekrarı olursa kapıya koyarım dedım öle zamn gösterck bakalım

Back