- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- Konu Sahibi caresizkiz
pişman olup geri gelse af dilese ayaklarına kapansa bile kabul etme bence. sorunlu bi evlilik olacak belli ki. kurtulmuşsun şükret.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVet ama sadece bunu görmek istiyorum .. yoksa kabul edecek kadar onursuz değilim (( gururmu yeterince kırdı ((pişman olup geri gelse af dilese ayaklarına kapansa bile kabul etme bence. sorunlu bi evlilik olacak belli ki. kurtulmuşsun şükret.
geri gelirse kabul eder misin? onunla evliliğini hayal et. anne sözünden çıkmayan pinti bir adam. istediğin her şey ailecek gözlerine batacak hep laf söz... çok mu sevmiştin? yani ilk buluşmanızda bile hayal kırıklığı yaşamışsın hiç mutlu etmemişki..(((( ben pişman olmasını çok istiyorum ((( olurmu sence geri gelirmi (((
Evet bu kadar incinmeyecektim. Hakikaten ailece bizi saymadılar. Bakın burda demek istediğim şu, bu mesele aileler arasında kara alınarak başladı, böyle bitmesi helalleşmek ya geçmiş olsun hastasınız ziyaretinize gelicem vs. ...
Canım evlenmeyeceğim sadece pişmanlığını görmek az da olsa içimi rahatlamatmak istiyorum ((( onurumu çok kırdı ...geri gelirse kabul eder misin? onunla evliliğini hayal et. anne sözünden çıkmayan pinti bir adam. istediğin her şey ailecek gözlerine batacak hep laf söz... çok mu sevmiştin? yani ilk buluşmanızda bile hayal kırıklığı yaşamışsın hiç mutlu etmemişki..
canım ne güzel tespitler yapmışssın bana çok güzel ümitler verdi... herşey çok güzeldi .. annesi gördü beğendi istedi sonra annesi bozdu ... benim kıyafetimle gideceimi sandı. Gelin olarak hiçbir talebim olmadı. Alt tarafı iki adet yüzük alındı pırlanta o kdar. Düğün istedim olay oldu lüksmüş vs... sonra nikah dedim onu da istemediler ve bitirdiler .. ((( ah ediyorum ...boş ver artık yapıp yapmadıklarını
kurtulduğuna sevin dualar et şükür namazları kıl
hem cimri hem 40 yaşında kazık kadar bir ana kuzusundan kurtulmuşsun
bir yer de iyiliğin varmış da bu iş evliliğe dönmemiş istersen 33 değil kırkında ol bu adamla evlenmemeliymişsin
cimriliklerine buldukları bahane de çok eğlendirici bohçanın adeti mi kalmışmış ona bakarsan görücü usulü evlilik planlıyorlar çok modernlermiş o konular da yaa (!)
bohça yüzük boş ver liseli üniversiteli çocuklar harçlıklarıyla kızlara en basit yerde oturtup yemek ısmarlıyor
sabah yediden bilmem kaç kadar dolaşan koskoca adamla kadın aç aç dolaşıyor
ayrıca ana kuzuluğu mevzu
fruedu her zaman haklı çıkartan aile yapıları var bizim ülke de kızlar elektra karmaşalarından ayrılıyorlar da
erkekler oedipus karmaşasından çıkamıyor
anneler bu şekilde oğulcuklar yetiştirmeye devam ediyor
kısacası anası hayatında ve kalbinde o kadar tek kadın oluyor ki başka kadına yer bulamıyor
50sinde telefonda karısıyla kavgasını annesine anlatan adamlar var bizde
inşallah kapında sürünür o zaman:)) zaten kimsenin yaptığı yanına kalmıyor biliyorsunki.. illaki bir şekilde çıkar yaptığı haksızlık..Canım evlenmeyeceğim sadece pişmanlığını görmek az da olsa içimi rahatlamatmak istiyorum ((( onurumu çok kırdı ...
Canım (( lütfen dua et kabus güünler geçiriyorum ... herkeslerden kaçıyorum ...içime kabuğuma çekildim ((( o ise hep online belki birini bulmuştur bile ...inşallah kapında sürünür o zaman:)) zaten kimsenin yaptığı yanına kalmıyor biliyorsunki.. illaki bir şekilde çıkar yaptığı haksızlık..
Canimbi an once kendini toparlamalisin...annen icin dahi olsa toparlanmalisin. ayrica severek faln olmamis ki hersey bi kac gun icinde olmus bitmis o bi kac gun icinde de bi hayir gormemissin.zaten.
8-9 yillik iliskiyi bitirenler,yillar suren evliligi bitirenleri dusun bide veya ya evlendikten snra yasansaydi ve bitme noktasina gelseydi daha kotu olmzmiydi. Allaha tevekkuk et... Hasbunallahu ve ni- mel vekil...( Allah Teala bize yeter ,O ne guzel vekildir)
Çok haklısın (( Knedime değer vermedim. Ezdirdim. Hakkımı aramaya çalışınca ne oluyoruz dediler (( Lütfen dua edin. gururmum onurum hayallerim çok kırık .. çaresiz ve umutsuzum....
bitti deme aradan bir ay geçsin öyle de. canım bu senin suçun değil ki insanlar ne dşünürse düşünsün. ama 45 binlık düğün banada çokgeldiSevgili lilyana; dediğin gibi ciddi bir pintiliği olan aile. anne ve baba maaş alıyor abla doktor maaş alıyor kız kardeş maaş alıyor. Hadi doktor olan ablası evli hiç yardım etmesin evin terk erkek evladı olan nişanlıma ailesi hiç destek olmadığı gibi bu yaştan sonra onlar
Sevgili Lilyana; çok kötü günler geçirdim. Evet hayırlısı olmuş. Oysa bu bahsettiğim şeyler ömürde bir defa olan şeyler. hiçbirşey istemedim. Herşeyi maddiyata bağlana pinti bir aile. anan ve baba maaşlı, kendi evleri ve arabaları var. Bekar kızkardeşi var onun da evi var. Kira alıyor. Yani durumları iyi. Nişanlımın da evi ve arabası var. Ama benim düğün talebimi 45 bine mal olacağını söyleyip istemedi. Ben bu kadar bir talep te de bulunmadım. Zaten de vazgeçtim nikah yapalım dedim ona da yanaşmadı. aile son derece pinti. Ve gelinleri olarak hiç benimle ilgilenmediler. Beni çok yaraladılar. Ben çok pişman olsun ve ahım çıksın istiyorum Çok acı çekiyorum. Herkes düğünü sorarken bitti demek çok zor ((((
Canim yuzukler atildi aradan30 gungecti oncesinde de 20 gun gorusmedik sence bitmedimi ayrica ona gore 45 binlik dugun istemedim, onun hesabibu idi ;(bitti deme aradan bir ay geçsin öyle de. canım bu senin suçun değil ki insanlar ne dşünürse düşünsün. ama 45 binlık düğün banada çokgeldi
canim cok haklisin, evde kalma psikolojisi birde sevdim gibi onu ben daha dogrusu alistimAblacım acıkmış olmak utanılacak bir şey mi ki.. ne bileyim abes geldi yanj bana doğrusu, dışarıda zerre para harcamazsa olur tabi malı mülkü ..üzüldüm böyle bi adama kanıp nişanlanmana ölse aşkından dönme bu pısırığa. ayrıca niye kabulleniyorsun ya nikahı of.. satsın otomobilini yapsın bi düğün çok mu zir ne meraklı şu insanlar bedavaya getirmeye bir şeyleri
Çok doğru diyorsun (( ama yapamıyorum. Herşeyimizle uyumlu idik, annesi 2 parçacık yüzüğü kıskandı (((bi an once kendini toparlamalisin...annen icin dahi olsa toparlanmalisin. ayrica severek faln olmamis ki hersey bi kac gun icinde olmus bitmis o bi kac gun icinde de bi hayir gormemissin.zaten.
8-9 yillik iliskiyi bitirenler,yillar suren evliligi bitirenleri dusun bide veya ya evlendikten snra yasansaydi ve bitme noktasina gelseydi daha kotu olmzmiydi. Allaha tevekkuk et... Hasbunallahu ve ni- mel vekil...( Allah Teala bize yeter ,O ne guzel vekildir)
Canim benimde arkadasimin basina geldi inaninki butun kizlara soyluyorum iyi bakin iyi olcun insansa notunu hayvansa otunu verin. Bi hata yapan boyle bida hata yapar bida seni yari yolda birakir. Benim arkadasima sanki dul kadin aliyolar gibi almaya kalktilar kiz okulunu yarim birakmisti onlar yuzunden nisandada hicbisey takmadilar kiz tarafi takti hep. Kiza ne bohca ne altin ne bilezik yok takmadilar. Kizla oguullari nisanliyken kiz cok iyidi overlerdi. Simdi sovuyilar ustelik ayrilinca bida yuzsuzler altinlari istemisler kizin ailesinden dusunun artik altinlarin hepsini istemisler yuh ama yani nisani zatrn kiz tarafi yapti yuh yani bukadarda yuzsuz olunmaz.
Çok haklısnız (((ELimde olmuyo bazı şeyler, mutsuz ve suratsız bir kız oldum ((Ama ahım kalmasın istiyorum ((Neden değer vermediniz, neden ezdirdiniz? Kendine değer vermeyene, başkaları değer verir mi sandınız? Yaşınızı dert edip, onlara da bunu hissettirdiyseniz, onlara: ''siz benim son şansımsınız' mesajı verdiyseniz, size bunları yapmaları çok normal. Bir an önce çıkın bu 'çaresizim amaçsızım' tribinden. (Trip demeyelim de ruh halinden diyelim)
Onları Allah' a havale ettim diyorunuz, bundan sonra geriye (onlara) bakmayın ve yeni bir sayfa açın. Anneniz kansermiş belki de atlatmış çok geçmiş olsun. Onu sizin bu bitik haliniz ne hale getirir biliyor musunuz? Değer mi üç beş vicdansız için. Siz hayata tutunun ki, annenizin morali düzelsin. Kendinize acımıyorsanız, annenize acıyın.
Haklisiniz ama kesle isi nisan a kadar uzamasina sebep olmasaydi (( bitirseydi ....