- 1 Haziran 2017
- 609
- 477
- 33
-
- Konu Sahibi Melos199197
Hasta gerçekten..Ruh hastası ya. Selam verdik borçlu çıktık hesabı olmuş. Nefret ediyorum böyle gurursuz yapışkan tiplerden. Nişanlınızın baya bir ağır konuşması lazım bence, kibarlıkla gidecek birine benzemiyor.
Çok tepki vermemden çekindiğini söylüyor..Anlatmaması enteresan gerçekten. Aşırı huzursuz olduysanız tekrar tekrar konu açmak istememiş olabilir. Unutmak ve unutturmak için anlatmamıştır.
Ama kaybetmekten korktum ne demek anlamadım. Bir şey olmadıysa neden kaybedecekki zaten.
Erkekler kadınların tersine bir şeyi üstüne giderek, konuşarak çözmek yerine oluruna bırakarak tartışmadan çözmeyi isterler. Belki de üstünü örtmek istedi.
O zaman daha çok rahatsız eder.NİŞANLIN Bİ SERT ÇIKSA CESARET ETMEZ Bİ DAHA BELKİ?
Mesaj yazmış..
Nisanlinla yattım.
Senden ayrilcak filan diye.
Konusulcak birisi değil hep böyle laflar.
Sordum .Ne kadar saçma ya nişanlınızı görünce birden ona karşı aşkı mı depreşmiş. Ondan önce niye sesi çıkmamış. Kadın sakız gibi tamam ama karşılaşmadan önce adını bile duymamanız mantıklı değil..belki de öyle bir karşılaşma bile olmadı başka şeyler oldu. Bunu sorun bnce nişanlı kişisine.
Yattık dediği akşam biz birlikteydik..ya gerçekten yattıysa?
kız yapışkan biri olabilir ama bu nişanlınla birlikte olmadıkları anlamına gelmez.
Olamaz mı olabilir. Ruh bastasıdır, saracak birini bulamamıştır, karşılaşınca aha bu x vardı bari buna sarayım demiştir. Ortada manyak mı yok.Ne kadar saçma ya nişanlınızı görünce birden ona karşı aşkı mı depreşmiş. Ondan önce niye sesi çıkmamış. Kadın sakız gibi tamam ama karşılaşmadan önce adını bile duymamanız mantıklı değil..belki de öyle bir karşılaşma bile olmadı başka şeyler oldu. Bunu sorun bnce nişanlı kişisine.
Yakında bize de gelirHayatımda gördüğüm en yapışkan insanlardan bi tanesi..Bu ne yahu!gurursuz şey, tüm aileyi dolasmis..
Aynen. Siz sakin muhatap olup başını göğe erdirmeyin.nisanliniz sert cikissin. Can sıkıcı bi durum gerçekten.umarim defolup gider en kisa zamanda.Yakında bize de gelir
Yattık dediği akşam biz birlikteydik..
Başka gün ne olduğunu bilmiyorum..
Bilemem de ama o gün birlikte olduğumuz için yalancı biri olduğunu düşünüyorum..
Yattık dediği akşam biz birlikteydik..
Başka gün ne olduğunu bilmiyorum..
Bilemem de ama o gün birlikte olduğumuz için yalancı biri olduğunu düşünüyorum..
Birlikte oldukları dönem bunu yasiyorlarmis zaten...bir kadın kolay kolay ben şunla yattım demez.
ya o günün öncesinde oldu bu yani siz buluşmadan önce ya da başka zaman oldu.
Niye silah zoru ile birlikte olayım ki.Nişanlınla silah zoruyla mı birliktesin? Seni istemiyor onu tercih ediyor olsa giderdi. O kızın yakınları ile iletişime geçin bir an önce psikiyatride tedavi görsün hastaneye fln yatsın
Ayrıca o gün bişeyler yaşamış olsa kız mutlaka bi yokunu bulur kanıt sunardı sana ayrılasın diye. Bu kadar entrika yapan bunu kolay yapardı bence nişanlına güven
Birlikte oldukları dönem bunu yasiyorlarmis zaten...