Nişanlım beleşçi mi?

Ya birsey sormak istiyorum: Bu adamla nisanlisiniz, ama size cekici geliyor mu? Yani böyle belesci bir adam erkek degil gözümde..(paragöz degilim, ama bu kisinin yaninda cringe olmaktan ölürüm heralde)

yorulur nasılsa. siz kararlı iseniz hayırlı olsun sizin için.
Sağolun kaç aydır sinirlerim gerilmişti çok hesap yapması sinir bozucu Bi arada benim İstanbul'daki eşyalarımı boşanmış ablasına yamamaya çalışmıştı sen bu eşyaları satacaksan ablama verelim demişti

ya şaka gibi rezil eder insanı bi ortamda resmen bununla nası insan içine çıkacaksınız ki ?
Zaten Bi kere Bi yere gittik menüye baktı fiyatlar çok pahalı ama et yapılan Bi yerdi her yerde 1 porsiyon 200 filan iki saat düşünüyor menüye bakıyor ne aksak diyor ben anladım bunun yine cimrilipin tuttu ona kalsa su alıcKtık bari dedim ekmek arası alalım da ayıp olmasın bütün ekmek arası da çok geldi yarım ekmek arası akdı en sonunda

ölücü derler bizde öylesine. kendini itibarını, sizin gözünüzdeki yerini hiç düşünmemiş zaten. hak ettiği son olmuş.

Benim
Ya birsey sormak istiyorum: Bu adamla nisanlisiniz, ama size cekici geliyor mu? Yani böyle belesci bir adam erkek degil gözümde..(paragöz degilim, ama bu kisinin yaninda cringe olmaktan ölürüm heralde)
Çekiciliğini kaybetti tip olarak çirkin biri değil ama bu yapısından dolayı çok sinirlenip sana etek giyfirelim bence pantolon saba fazla demişliğim bile oldu

Öyle düşünmüş hatta sanırım eşya da almayacaklar kendi eski eşyalarını getireceklerdi ben onun ailesiyle yaşayacağıma kendi annemöe yaşarım daha iyi ömür boyu evlensem boşanmazdı da o evden de gitöezlerdi Bayramlarda herkes eve gelirdi ortada ben yorulucaktım ilerisi düşününce kabus gibi çocuk oldu diyelim bunlar yüzünden çocuğun ihtiyaçları da karşılanması Allah korusun

Bence bunlar ailece sorunlu bir şekilde seni de kullanmayı planlıyorlar senin evinde kalmayı senin memleketinde işe girmeler falan bayaa sana hayatı zindan eder bu aile yol yakınken kendini kurtar.

Benim

Çekiciliğini kaybetti tip olarak çirkin biri değil ama bu yapısından dolayı çok sinirlenip sana etek giyfirelim bence pantolon saba fazla demişliğim bile oldu

Yani o durumda ayrilmaniz en dogrusu. Evliligin temeli ne kadar sevgi denilsede aslinda saygı. Saygi duyamadiginiz kimseyle de evlilik yapmayin

Bence bunlar ailece sorunlu bir şekilde seni de kullanmayı planlıyorlar senin evinde kalmayı senin memleketinde işe girmeler falan bayaa sana hayatı zindan eder bu aile yol yakınken kendini kurtar.
Hayur biz başta sadece o burdan iş bulucak tı öyle anlaşmıştık ailesi piyasada yoktu bizimkileri de getiririz ayrı ev tutarız burdan D iş yodu ama ben ihtimal vermiyordum.kardeşi fetöcüymüş bunu da ablasının kızı ağzından kaçırdı normalde söyleniyordu dedim evde iki tane bekar erkek kardeşi var annesi gil buraya gelmez orda kalırlar diye düşündüm baktım iş filan buluyorlar kardeşine annesi annen evden yaza çıkar mı diyo iş farklı Bi boyuta geldi ozmn

Adam hem görmemiş,aç gözlü hemde cimri. Eviniz olmasa evlenmez sizinle zaten. Açın gözünüzü,size ev aldırıp kredi ödetip zira kendisi işsiz,ailesini de yanınıza getirecek. Ev almasanız sizin olan eve yerleşecekler maaile.
Delimisiniz,basın tekmeyi gitsin.
1 tepsi baklavayı nasıl yer bir insan,nasıl bir aç gözlülük bu. Sanki hayatında baklava görmemiş.
Ay sinirlerim çok bozuldu ya,lütfen ayrılın bundan.

Seni alıştıra alıştıra kullanacaklar desene

Siz önceki konuda emin olamadınız galiba, adamı zor mu buldunuz ne, tekrar tekrar soruyorsunuz. Böylesi beleşçiyi de bulmak zor şimdi, tebrik ederim elinizle koysanız bu kadar olmazdı .

Güzel kardeşim geçenki konunda herkes söyledi ya sana bu adam da ailesi de seni sömürmek istiyor diye , yok yok sen akıllanmazsın ille de kazık yiyeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…