Nişanlım beleşçi mi?

Eeeee böyle bir beleşciyle evlenme isteğiniz neden???? Evlenince değişir diyenlerdenseniz sizi bol stresli, çok dertli evliliginizle başbaşa bırakıyorum ........

En sevmediğim erkek tipi cimri pinti parazit.. böylesi bir kez denk geldi bana benden geçismezdi ama harcaması da o yüzden bitti ... Kaç bacım adam dan resmen sıyrıldim ben

Arkanıza bile bakmadan kaçın. Adam cimri, pinti. Pinti adam göstereceği sevgide de pinti olur.
Böyle ömür mü geçer. Adam beleşçi ve akıllı geçinen asalak. Salın evlenmeyin

Hâlâ konu açtığına ve bu yorumları yazdığına göre sende de büyük sıkıntı var , mantık falan kalmamış ...

Konu sahibi sen bu adamı zor bırakırsın, senden umudum yok , o adam bir porsiyon yemeği ve dürümü iki kişi yemeyi ilk teklif ettiğinde postayı koymamışsınız, siz bu adamla evlenip hayatınızı mahvetmeye yemin etmişsiniz, burda yok engelledim falan deyip o kadar yoruma rağmen hala tatmin olmayıp 2. Konuyu açtığınıza göre kendinize zerre değer vermiyorsunuz, siz yeterki kocam olsun ne olursa olsunculardansınız ,size asla inanmıyorum , akli basında birisi böyle bir adama bir saniye bile tahammül etmez edemez ...
Bu adam olmasa bile bir başka adama kendinizi kullandıracak potansiyeldesiniz..

Kardeşi döner alacak dşyo ki ikimize 1 tane al ortadan ikiye böleriz diyo ben 1 taneyle doymuyorum dedim 3 tane oldu sonra buna suratı asıldı gidene kadar suratı asık gezdi

Haftada bir Bi yere gideriz diyordu her gittiğimiz yerde de ortaya 1 porsiyon söylüyor hayır ben kendi porsiyon umu alırım diyorum ona da izin vermiyor

Tek merak ettigim konu: Bu sahisla hangi motivasyonla iliskiyi nisanlilik evresine kadar getirebildiniz? 2 gunluk flortte sinifta kalacak bir tip cunku anlattiginiz.

Başlık yanlış olmuş.Beleşçi bu aile için hafif kalır. Bunların amacı size ailenize konmak en hafif deyimi ile.
Bu yaşa geldim hiç duymadığım şeyleri duydum.Ortaya yemek söylemek nedir.Öğrenci olsanız anlarım da.Adam aslında biraz akılsızmış herşeyini ortaya dökmüş.Siz de herşeyi görmüşsünüz zaten.Buraya yazmanız iyi oldu gençlere örnek olur.
Sizin gibi çalışan bir gencin bu adamı ve aileyi yanında tutmayacağını düşünüyorum.Bunlardan da iyi bir ders çıkarın.

Tek merak ettigim konu: Bu sahisla hangi motivasyonla iliskiyi nisanlilik evresine kadar getirebildiniz? 2 gunluk flortte sinifta kalacak bir tip cunku anlattiginiz.
Şöyle ki o aralar borçlarım var demişti eski iş yeriyle alakalı avukat tutmuştı avukat parası vs ödüyordu ben de olabilir dedim belki ondandır ama baktım sonra da, aynı değişen bişey yok

Normalde lüks düşkünü biri değilim benim ailemin de maddi durumu iyi değil yani öyle çok zenginlikte de gözüm yok ama hiç Bi zmn birilerine asalak gibi yapılmadığı him Bi zmn birinin üstünden geçinmeye çalışmadığım için bana itici geldi ve soğudum

Ben burada gördüm ki devir değişmiş artık güzel işi olan çalışan kızlara erkek aileleri farklı gözle bakıyor.Aman kaçırmayalım etinden sütünden bize bile düşer diyorlar. Bakın nikah yapalım ev alalım diyor evi size ödetmek için.Çok uyanık aklı sıra siz de bunları görmüşsünüz işte.Mesele zenginlik fakirlik değil.Bunlar için şark kurnazlığı denir.

Yani ben ve ailem iyi niyetli insanlarız dürüstüzdür hiç böyle düşüneceklerini tahmin edemedik nişan yaparken bu isteklerini belli etmediler ne zmn iş eşya, almaya düğün yapmaya geldi Bi mıymıylık Bi kurnazlık dedim artık ağzıma geleni D iş yip engelledim

Hâlâ konu açtığına ve bu yorumları yazdığına göre sende de büyük sıkıntı var , mantık falan kalmamış ...

Telefon numarasını değiştirmemiş, umursamadım soğudum diyor, soğumak ne kelime tiksinmesi gerekirdi, hediyeleri ben harcadım ona saysın diyor bu tamam ama sosyal medyası açık, bugün tekrar konu açmış. Dün ayrıldım yazmıştı her yerden ulaşamaya çalışıyor diyor oysa öyle bir adamı öyle bir silersin ki… Sana haberi gelmez. Tiksinirsin Fake hesaptan ulaştı mı diye kontrol etmezsin. Hesabı da açık herhalde. Gizli hesap olsa nasıl mesaj atacak? Facebook’ta spama düşenleri sen kontrol etmedikten sonra fark etmezsin bile. Demek ki egosu hoşuna gidiyor. Herif ezik diye düşünüyor. Adam eziklikten çok kurnaz. Bir fırsatını bulsa bunu yine kandıracak.

Tamamen bitirecek yürek olsa ve kafasında bitmiş olsa dünden hemen postayı koyup buradan tekrar konu açmazdı.

Bu konuyu tekrar açma sebebim dayımşsr filan ikide Bi çocuk sessizdi ailesi de iyi gibiydi niye attın nişanı diyorlar ikide bir akrabalarıma bu kadar özel şeyimi anlatmayı sevmiyorum dayıma bunu söylediğimde evlenince herşrye katlanacaksın dedi benim kız da evlendi o tarafa uyum sağladı dedi senin koz kayınvalideyle mi yaşıyor dayı dedim dayı da olsa yengeker filan orda burda laf ediyorlar burada açmanın sebebi de haklı olduğumu gösteren yorumlar görünce motüve oluyorum

Dayı bk karıştırıyor. Kendi kızını hayatta böyle birine vermezdi. Klasik akraba uyanıklığı. Çok severler böyle ortalığı karıştırıp kendilerini çekmeyi. Evlenseydiniz de utanmadan der ki boşanma olursa “ya biz böyle bilmiyorduk aslında sana da demiştik. Çocuğun ailesi de gerçekten cimri kötüymüş kızım sen nişanda görmüşsün. Biz mi sana bulduk, kaç yıl geçirdin” derlerdi.

Benim kuzenim benim eski erkek arkadaşımla böyle bir durum olduğunda çocuğu öve öve bitirememişti her yaptığı iğrençliğe bir güzelleme yapıyordu. Aldatıldım, dolandırıldım bana ben sana söylemiştim zaten baştan belliydi dedi.

Yakın akrabalar gerçekten kendi yeğenlerinin kendi çocuklarından daha iyi olmasını istemiyorlar.

Sizin hatanız bunlara laf vermek, konulmakta istemiyorum biz böyle uygun gördük herkes kendi hayatına baksın, kimseye bir şey açıklama yapma zorunluluğunuz yok.

İnsanlar çocukla boşanıyor anlaşamadık diyor. Bunlar laf dedikodu peşinde o dayıdan da hayır gelmez. Güvenmeyin.

Kısa, öz cevap verin, bir daha dayı ağzını açarsa “istersen dayı başka kızın tanıdığın varsa vereyim numarası al otur damat yerine” dersin.

Kimseye anlatmayın, olmadı bitti dersiniz. Millet bayılır dedikoduya aksiyona. Ağlarsa annemiz babamız ağlar gerisi yalan ağlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…