iyi de neden hem kendine hem ona eziyet ediyorsun
bambaska insanlariniz, kendin gibi bir adam cok inan, ayni senin gibi biriyle beraber ol
anlamadim bu duruma o da neden katlaniyor
evli degilsiniz, cocuk yok, neyin inadi bu, salin birbirinizi
uyumsuz bir ciftsiniz belli
Güzel birsey gibi geliyor ilgilenmesi ama onun o kadar abartı ki bir noktadan sonra bıktırıyor ve rahatsız olurdu kim olsalutfen ciddi degilim de
Sonunda anlayan birisi :) ya evet tam olarak böyle. Sevmiyorum karakterim farklı. Ve ona anlatmaya calısıyorum anlamıyor bilerek anlamazdan geldiğini düşünüyorum artık bu insanla ömür gecmez yapacak baska hiçbirşey kalmadıBirbirinize uygun degilsiniz açıkçası bende aşırı ilgi sevmem bu gerçekten insani bezdiriyorilginin de bir dozu var bence şükür kocam tam ayarında bazen abartıyor ve ben bunalıyorum sadece koca ilişkisi değil dost akraba küçüklükten fazla ilgi beni boğar bu tam bir karakter yapıyla alakalı tabi çok ilgiyi sevende var bilemiyorum
ama seni bunaltiyirsa cidden kendini boğulmuş gibbi hissediyorsan yeni hayat kur kendine ayrılma için illa şiddet gerekmiyor böyle şeylerde etkiliyor ama tek taraflı bir bitiş oluyor ayrılık. karşındaki çok uzulecegine eminim cunki onun tarafından bakarsak hiç bir sorun yok ilişkinizde
Benim eşimde mutfaktayken sarılır nereye gitsem gelir uykudan uyandırcak şeye gelemedik henüz evlerimiz ayrı şuanlık ama 3 4 gün beraber kaldığımızda yanımdan ayrılmaz bende onun. çok hoşuma gidiyor beni istiyor olması ben öyle vıçvıçlığı sevmem ama onda hiç gözüme batmıyor hatta bende öyleyim ne yapsa yanında bitiyorum hiçte rahatsız olmuyoruz. sizin karakterleriniz zıt bence.
Nişanlınız aşırı ilgi istemiyor aşırı ilgi gösteriyor size karşı. İlgi güzel bir şey ama uykudan uyandırılsam her gün bu durumdan hoşlanmam. Ama diğerleri hoşuma gider.
Valla şimdiden bu düşüncedeysen rahatsızsan ayrıl. Bunun bir de cinselliği var hiç çekemezsin gibi duruyorsunKendiside ona sarılmamı istiyor sürekli gel gel cagırıyor baska odaya gittiğimde bende işim var diye bagırıyorum o geliyor bu sefer karakterlerimiz bu konuda zıt evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?