• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım aşırı ilgi istiyor bıktım!!

Aşırı lakayt davranıyorsa can sıkar ama bizlerde genelde ilgi isteriz sen boğuluyorsan tabiki sıkıntı ama zaten evlendikten sonra azalır bi insan sürekli böyle devam etmez kesinlikle

Yadırgayanlar olmuş ama benim erkek arkadaşım da böyle olduğu için çok iyi anlıyorum. Benimki de ilk günden beri sürekli iş yerime yada iş çıkışıma gelmeye başladı ben hemen herkesin öğrenmesini istemiyordum şimdi de bütün gün görüntülü konuşmak istiyor bende arkadaşlarını ara biraz da diyorum yada bahanelerle kaçmaya çalışıyorum artık sıkıldığımı açıkça söylüyorum eskisi kadar darlamıyor yapışık ikiz gibi yaşamak gerçekten zor siz de eğer ayrılmak istemiyorsanız bu hareketlerinin sizi boğduğunu açıkça söyleyin bence kendisi anlayacak gibi görünmüyor çünkü

22 yasındayım oda 26 yaşında beraber yaşıyoruz. Sabah uyanıyor bana sarılıyor öpüp duruyor ve uykumdan uyanıyorum onun yuzunden! Kalkıyorum sonra wcye gidiyorum su felan içicem uyanmışım sonucta kendime geleyim bi beni cagırıyor gel yanıma diye,ne var diyorum yine sarılıyor kahvaltı hazırlıycam diyorum sonra hazırla diyor yatakta sabah sabah sarılıp koklasmak ne ya 1 saat hay allahım neyse sabrediyorum yine. Sonra sende kalk diyorum mutfakta bu sefer ben kahvaltı hazırlarken sarılıyor iyice deliriyorum. Bana rahat yok telefona bakamıyorum,dizi izleyemiyorum,duşta bile cabuk çık özletme diyor,sürekli sohbet etmek sarılmak öpmek istiyor (cinsel ilişki kastetmiyorum) duygusal birisi ama soguyorum artık çok sıkılmaya basladım gecede uyurken aynı sey beni uyutmuyor ya konusur ya sarılır öper durur beni çıldırtıyo artık! 3 gündür saydırmadıgım laf hakaret kalmadı.. surekli tartısma bana duygusuz gamsızsın Beni sevmiyorsun evlenince böylemi olacak diyor, bende biraz olgun ciddi ol bu hareketlerini çocuksu buluyorum,beni daraltma,insan kendinede vakit ayırmalı diyorum. Trip atıyor yine aynı seyleri yapıyor sanki ben erkeğim o kız asırı sinir olmaya basladım 2 gün önce sabah uyandırdı diye kan beynime sıçradı büyük kavga ağzımı tutamadım agır birkac sey söyledim sonra telefonla ugrastım verdiği cevapları umursamadan cıktı telefonumu fırlattı camdan bende indim arabasını çizdim sonrada onun telefonunu alıp hattımı takıp aileme geldim. aradı baya hep olumsuz konuştum sizce ben mi abartıyorum yoksa haklımıyım? :KK43:
Derde bak 😄

Back