• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım aldattı

melekk0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
7
-11
1
24
Kızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?

Tek gecelik ve sadece fiziksel olarak nisanliniz dışında biriyle olsaydınız nisanlinizin tepkisi ne olurdu sizce? İsterseniz kendisine sorun, muhtemelen sorudan dahi rahatsız olacaktır.
Bir kere aldatan tekrar aldatır. Daha nisanliyken aldatan neden evliyken aldatmasın ki? Şimdi size şüphesini bahane eder yarın evlendiginizde lohusa olduğunuzu bahane eder, başka şeyi bahane eder.

şimdi sizce tekrarlar mı
Evet tekrar tekrar yapacaktır hatta bir yerden sonra artık yüzsüzleşip siz mesajlaşmalarını bile yakalasanız inkar edecek duruma gelecektir çünkü affetmişsiniz.

sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Hayır, karaktersiz olmasından ve gözü dışarıda olduğundan dolayı yaptı ve yapacak da. Boşverin düğün hazırlığını, böyle biriyle bir yola mı girilir. Gözü dışarıda yani, sizin en heyecanlı dönemlerinizde bile böyle şeyler yapıyor. Kim bilir senin yakalamadığın daha neler vardır.

Tek gecelik ve sadece fiziksel olarak nisanliniz dışında biriyle olsaydınız nisanlinizin tepkisi ne olurdu sizce? İsterseniz kendisine sorun, muhtemelen sorudan dahi rahatsız olacaktır.
Bir kere aldatan tekrar aldatır. Daha nisanliyken aldatan neden evliyken aldatmasın ki? Şimdi size şüphesini bahane eder yarın evlendiginizde lohusa olduğunuzu bahane eder, başka şeyi bahane eder.
Haklısınız ama bende kendisine çok sorunlar yaşattım maddi anlamda zaten tekrardan onu bırakacağımı düşündüğünü biliyordum düşünmesin diye çabalıyordum fakat aldattı sözler yeminler verdi güvenmiyorum tabiki ama bi anda tekrar nişanı atmakta istemiyorum çünkü hem çok seviyorum hem de nişanı atmadan önce bana olan sadakatini biliyorum o güveni tekrar verir mi onu da bilmiyorum açıkçası çaresizim

Sen bir daha yapmayacağını düşünmeye devam et, neymiş belki yine atarmışsın nişani, böyle bir bahane mi olur? Aldatmanın bir bahanesi yok, tek gecelik diyorsunuz da belki hastalık kaptı? Size bulaştırma ihtimali de var. Yapan bir daha yapar, fırsatını bulduğu anda. Zamanınıza yazık olacak, pişman olacaksınız. Direkt ayrılın, açıklama falan da yapmayın bu insanımsıya, o sizi kabul eder miydi tek gecelik bir şey için? Sosyal medyada öğrendiklerini o küçük akıllarıyla manipüle etmeye çalışıyorlar, neymiş erkek aldatırsa bu sadece fiziksel bir aldatmadır ama kadın aldatırsa ruhsal olduğundan ayrılmak gerekliymiş, erkeği de affetmek. Uçkuruna sahip çıkamayan biri zaten sizi sevmiyordur, başkasına dokunabilen biri sizi zaten sizi sevmiyordur. Ya at nişanı gitsin, seni suçlarsa ailesine herkese rezil et onu. Ona karşı bir sorumluluğun yok, onun sana karşı vardı ama o aldattı.

Son düzenleme:
Evet tekrar tekrar yapacaktır hatta bir yerden sonra artık yüzsüzleşip siz mesajlaşmalarını bile yakalasanız inkar edecek duruma gelecektir çünkü affetmişsiniz.

Hayır, karaktersiz olmasından ve gözü dışarıda olduğundan dolayı yaptı ve yapacak da. Boşverin düğün hazırlığını, böyle biriyle bir yola mı girilir. Gözü dışarıda yani, sizin en heyecanlı dönemlerinizde bile böyle şeyler yapıyor. Kim bilir senin yakalamadığın daha neler vardır.
Çok seviyorum ve onun bana olan sevgisini de biliyorum görüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum

Sen bir daha yapmayacağını düşünmeye devam et, neymiş belki yine atarmışsın nişani, böyle bir bahane mi olur? Aldatmanın bir bahanesi yok, tek gecelik diyorsunuz da belki hastalık kaptı? Size bulaştırma ihtimali de var. Yapan bir daha yapar, fırsatını bulduğu anda. Zamanınıza yazık olacak, pişman olacaksınız. Direkt ayrılın, açıklama falan da yapmayın bu insanımsıya, o sizi kabul eder miydi tek gecelik bir şey için? Sosyal medyada öğrendiklerini o küçük akıllarıyla manipüle etmeye çalışıyorlar, neymiş erkek aldatırsa bu sadece fiziksel bir aldatmadır ama kadın aldatırsa ruhsal olduğundan ayrılmak gerekliymiş, erkeği de affetmek. Uçkuruna çıkamayan biri zaten sizi sevmiyordur, başkasına dokunabilen biri sizi zaten sevmiyordur.
Hayatım o kadar karışık ki intihar etmeyi bile düşünüyorum ailem yüzünden nişanlımı seviyorum fakat ona mecburmuşum gibi hissediyorum. Annem başkasıyla evli babam başka şehirde ve aşırı geri kafalı bi insan yani ne annemle ne de babamla kalamıyorum bunu söylemeyi hiç ama hiç istemezdim ama sanırım tek çarem evlenmek keşke böyle düşündürtmeselerdi

Haklısınız ama bende kendisine çok sorunlar yaşattım maddi anlamda zaten tekrardan onu bırakacağımı düşündüğünü biliyordum düşünmesin diye çabalıyordum fakat aldattı sözler yeminler verdi güvenmiyorum tabiki ama bi anda tekrar nişanı atmakta istemiyorum çünkü hem çok seviyorum hem de nişanı atmadan önce bana olan sadakatini biliyorum o güveni tekrar verir mi onu da bilmiyorum açıkçası çaresizim
Siz kendisine sorun yaşattıysaniz ayrilabilirdi, aldatması gerekmezdi. Güven bazı olaylarda tek kullanımlıktır. Daha nişanı atmak zor gelirken evlenip kucağınızda çocukla "benimle ilgilenmiyordun, hep çocukla ilgileniyordun boşluğa düştüm sadece tek gecelik bı kez aldattım çok pismanim" gibi bir durumla karşılaştığınızda ne yapacaksiniz? O gün bosanmaniz daha zor olur.
Roller değişmiş olsaydı siz nisanlinizi tek gecelik ve fiziksel olarak aldatsaydiniz nişanlınız sizce gecenin bir yarısında uykusuz kalıp bunları sorguluyor olur muydu?

Siz kendisine sorun yaşattıysaniz ayrilabilirdi, aldatması gerekmezdi. Güven bazı olaylarda tek kullanımlıktır. Daha nişanı atmak zor gelirken evlenip kucağınızda çocukla "benimle ilgilenmiyordun, hep çocukla ilgileniyordun boşluğa düştüm sadece tek gecelik bı kez aldattım çok pismanim" gibi bir durumla karşılaştığınızda ne yapacaksiniz. O gün bosanmaniz daha zor olur.
Roller değişmiş olsaydı siz nisanlinizi tek gecelik ve fiziksel olarak aldatsaydiniz nişanlınız sizce gecenin bir yarısında uykusuz kalıp bunları sorguluyor olur muydu?

Siz kendisine sorun yaşattıysaniz ayrilabilirdi, aldatması gerekmezdi. Güven bazı olaylarda tek kullanımlıktır. Daha nişanı atmak zor gelirken evlenip kucağınızda çocukla "benimle ilgilenmiyordun, hep çocukla ilgileniyordun boşluğa düştüm sadece tek gecelik bı kez aldattım çok pismanim" gibi bir durumla karşılaştığınızda ne yapacaksiniz? O gün bosanmaniz daha zor olur.
Haklısınız zaten güvenmiyorum kendisine sadece bir umut diyorum ben aynı şeyi yapsaydım zaten asla affetmezdi kendisini de çok seviyorum ve hayatımın en çaresiz dönemindeyim

Git koş evlen çocuk olduğunda aldatılıp kapının önüne konunca ( Gurursuz kadından başka türlü kurtulamaz ) . aklın başına gelir bel
Git koş evlen çocuk olduğunda aldatılıp kapının önüne konunca ( Gurursuz kadından başka türlü kurtulamaz ) . aklın başına gelir belki
bence insanların kişilikleri hakkında yorum yapmadan önce insanların yaşadıklarını bi sorun ben ona güveniyorum demiyorum zaten güvenmiyorum

Haklısınız zaten güvenmiyorum kendisine sadece bir umut diyorum ben aynı şeyi yapsaydım zaten asla affetmezdi kendisini de çok seviyorum ve hayatımın en çaresiz dönemindeyim
Canım benim, umduğun şey büyük bir kumar ve yine elinde patlayacak gibi. Bak çevremde de oldu, yapan yine yapıyor. Sen kendini sev her şeyden önce, emin ol bunun da acısı geçer. Erkek mi yok başka, karşına daha iyileri çıkar. Ama olacak senaryo belli: evleneceksiniz, çocuk olacak, bu adam yine aldatacak ve sen yine çocukların için şans vermeyi falan düşüneceksin. Bence yarın direkt ayrıl.

Nasıl sevebilirsiniz başkasıyla sevişmiş? Bak güvenmeyi geçtim hala çok seviyorum diyorsunuz.
Evlenince gecenin bir vakti kocanın telefonunu kurcalarken bulacaklarından korkmuyor musun?
Bir daha aldatmaz canım neden aldatsın seni çok seviyor

Neden affetmezdi? Onu çok sevdiğiniz için affedeceginizi söylüyorsunuz o halde o sizi çok sevmiyor mu? Sizin mantiginizla bakarsak aldatmayi bir yana koyarsak sizin sevdiğiniz kadar sizi sevmeyen biriyle evleneceksiniz.

Çaresiz gibi hissetseniz de çaresiz değilsiniz. Çaresizlik böyle bir şey değil ya. Bugün ayrilsaniz birkaç ay çok üzülür, ağlarsınız ama sonra iyi ki dersiniz. Hayatınıza güvendiginiz, sizi aldatmayan ve sevdiğiniz başka biri girer. Siz birkaç ay ayrılığın acısını çekmemek için bir ömür diken üstünde olmayi, huzursuz hissetmeyi ve benzer durumu sayisizca kez yaşamayı göze alıyorsunuz.

Sana karşı düşüncesini bilmem bence sadece ç.k.nün keyfine yapmış, kendini kandırma, yaptı ve yapacak, sevdiğin insanı aldatamazsin, bunlara hata bir daha yapmaz beni seviyor deyip guzellemeyinn, ömrün heba olur, aldatilip çocuğunla ortada kalmani istemm, burada bu konuların ileri versiyonundan çok var, sen ilk değilsin son da olmayacaksın...

Ay yok böyle bı savunma bir de pişkin, senin yüzünden seni aldattım da yeni moda manipülasyon, seviyor canım eminmişsin ya bekle çok seviyor, arsız adam.

Son düzenleme:
Back
X