• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılıkta garip durum

ben şok o_O
kardeşiniz sanıyorum yaşadığı şoktan ilk gördüğünde tepki verememiş.nutku tutulur ya insanın.
kızın yaptığı açıklamada şunu merak ettim daha önce olanlar neler :KK64:aklıma türlü türlü şeyler geliyor :bicak:
kardeşiniz adına en doğrusu ayrılmak olur.ama belli ki duygusal bir erkek.eğer duygularına yenilirse ve bu ilişkiyi evlilikle sonlandırırsa da içindeki şüpheyle hem kendine zarar verecek hem yaptığı evliliğe.
bence siz onu ayrılması konusunda ikna etmeye bakın.çok garip ve üzücü bi durum çünkü.

ben şok o_O
kardeşiniz sanıyorum yaşadığı şoktan ilk gördüğünde tepki verememiş.nutku tutulur ya insanın.
kızın yaptığı açıklamada şunu merak ettim daha önce olanlar neler :KK64:aklıma türlü türlü şeyler geliyor :bicak:
kardeşiniz adına en doğrusu ayrılmak olur.ama belli ki duygusal bir erkek.eğer duygularına yenilirse ve bu ilişkiyi evlilikle sonlandırırsa da içindeki şüpheyle hem kendine zarar verecek hem yaptığı evliliğe.
bence siz onu ayrılması konusunda ikna etmeye bakın.çok garip ve üzücü bi durum çünkü.
İnannın şok olmamak elde değil.Ben kardeşime iki gündür bu olayın Allah tarafından önüne çıkarılmış bi fırsat olduğunu söylüyorum.Bunun aldatmanın ötesinde daha kabul edilemez bi durum olduğuna dikkatini çekiyorum.Dün ayrılma düşüncesindeydi bu gün ise kızın pişmanlığın dan bahsediyor valla bende kitlendim kaldım.Bu aşamada aileye veya başkasına da açamıyorum :(

merhaba kızlar uzun zaman dır sessiz ama sıkı bir takipçiyim üye olma ve konu açma bu güne imiş.Sorun ikiz erkek kardeşimin, benden yardım istedi fakat gerçekten ne diyeceğimi bilemedim farklı yorumlara ihtiyacım var.İkizim 27 yaşında yaklaşık 6 ay önce bizim de ön ayak olduğumuz 22 yaşında şu an sözlüsü olan kişi ile ilişkisi başladı.Gelecek ay da nişan için salon tutuldu yaz için de düğün düşünülüyor.Bir birbirleri ile gayet uyumlu güzel bi ilişki imajları var.Kardeşim daha önce sağdece kızın biraz soğuk davrandığından muzdaripti.Bende yapısından kaynaklı olabileceğini söylüyor idim.Fakat hafta sonunu beraber geçirirken kızın telefonu kardeşimin elinde olduğu sırada bi meşaj geliyor. Mesaj içeriği müstehcen olduğu için kardeşim aynı kişiden gelen diğer meşajları da okuyor.Yazan kişi 17 yaşında akrabaları ve çok samimi olduğu bi kız.Mesajlar da kardeşimin sözlüsü olan kişi karşı tarafa onu çok özlediğini nefesini hissetmek istediğini ve buna benzer bi sürü bi şey yazıyor tabi karşıda ki de aynı samimimiyet ile cevap veriyor.Bulundukları ortam da yanlız olmadıkları için kardeşim meşajı silip hiç okumamış gibi davranıyor ve o gün için ayrılıyor lar.Akşam şok olmuş bi şekilde görünce kardeşimi biraz ısrar ettim .zaten hiç bi şeyimiz gizli değildir bebeklikten beri olanı biteni anlat dı. Ve bende bi fikir üretemedim yardım edermisiniz.Konuşacak bu konu hakkında akşam ama nasıl yaklaşmalı ne demeli.Canım benim o kadar da çok seviyor ki böyle bi şeyi üzerine kondurmak istemiyor
Konduramayacak bir şey yok. Eğer gerçekse anlattıkların kız lezbiyen. Evleyseler bile ikisi de mutlu olamayacak.

Kız senin kardeşine de soğuk davranıyormuş zaten. Lezbiyen olduğu çok belli. Eğer meraktan ya da korkudan olsaydı yaşananlardan sonra mesajlar devam etmezdi. Yapılacak en doğru şey ayrılmak. Kafasında soru işaretleriyle yaşatmasın kendisini lütfen.

İlk gece korkusu olsaydi nisanlisiyla cinsellik vs konusabilirdi .. Maalesef kizin egilimi o yönde

Ne yasamis kiz bakin bu cok onemli
bencede

konu sahibi kız kardeşinizi olayı duyulur diye kandırmış bence
hani ayrılırsa falan tabiki eğilimi varr
ayrılması en doğrusu

bu arada ilk gece korkusu olan nişanlısı ile bunları konuşur başka bir kızla ön deneme yapmaz
ne yaşamışlar tam olarak

bencede

konu sahibi kız kardeşinizi olayı duyulur diye kandırmış bence
hani ayrılırsa falan tabiki eğilimi varr
ayrılması en doğrusu

bu arada ilk gece korkusu olan nişanlısı ile bunları konuşur başka bir kızla ön deneme yapmaz
ne yaşamışlar tam olarak
Ne yaşamışlar ne kadar ileri gitmişler inanın bilmiyorum

sana tavsiyem evlilik için acele etmemesi nişan süresini uzatması belki kız dogru söylüyor olabilir kızı iyice tanımalı kardeşin.

Kardeşin saf mı. Ne kadar duygusal olsa da ne kadar kara sevda olsa da kabul edilemez bir durum. Kardeşin gidecek kızın ailesine, olayı anlatıp yüzüğü de atıp gelecek evine.
Hala kıza inanıyorsa kardeşine müstehak herşey. Bile bile ateşe atıyor kendini.
Ayrıca bu yorumları okut ta aklı selim düşünsün biraz.

Back