• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılıkta garip durum

belki baska birini o diye kaydetti

ikizin nasıl bukadae geniş bunu gören kim oluraa olsun hesabı sormalıydı

Mesajlari okuyor ama.bunlar ne?..diye sormuyor.

Cok ilginc

Kim olsa hemen sorar.

Konu fake degilse gitsin sorsun ne bunlar diye

Biz ne yapalim.burdan?

Bı ben safım heralde konuyu okudum kızın aldattığını da anladım ama bi kızla aldattığını ancak yorumları okuyunca algilayabildim :KK45:

Bnce o bi erkek ve kız ismi yapmış.. kardeşini ara numarayı alsın konuşmadan önce.. yoksa kız uydurup kardeşinizi kandırır.. numarayı alın ve siz konuşun telefondakiyle..

Bnce o bi erkek ve kız ismi yapmış.. kardeşini ara numarayı alsın konuşmadan önce.. yoksa kız uydurup kardeşinizi kandırır.. numarayı alın ve siz konuşun telefondakiyle..
yok kizmis bir kac gun once gittikleri misafirlikte yasadiklari dokunma bakisma gibi olaylarida konusmuslar onceki mesajlarinda oyle yazdi konu sahibi :110:

Dün gece geç saat de görüşebildik kardeşimle.Konuşma bayağı uzun sürmüş kız yazışmaları doğruluyor inkar etmemiş.Daha önce yaşanmışları da anlatıyor.Kardeşimle tanıştıkdan sonra tekrarının olmadığını sadece o günkü mesajlardan ibaret olduğunu söylüyor ve bu yaptıklarını sadece heyecan arama,meraktan ve ilk gece korkusunu yenebilmek için olduğunu dile getiriyor.Kardeşim son meşajlaşmayı sorduğu zaman büyük bi hata olduğunu çok pişman olduğunu ve bi daha tekrarlanmayacağını söylüyor.Cinsel eğiliminin kesinlikle erkeklere yönelik olduğundan bahsediyor.Bizim ki de kafasının allak bullak olduğunu bu haldeyken karar veremiyeceğini söyleyip zaman isteyip ayrılıyorlar.Bana anlattığı bu kardeşimin, fikrimi sorduğun da pek yorum yapmak istemedim.Sadece duygularını bi kenara bırakıp mantığıyla hareket etmesini istedim.Bulunduğumuz şehir baskıcı ve tutucu bi yer haliyle aileler de öyle.Sizden fikrinizi öğrenmek istediğim şey bu sebepler den dolayı erkek arkadaş edinememiş kızların bu işe yönelebilme eğilimleri varmıdır? Allah yardımcımız olsun.Bizim ki ruh gibi dolanıyor 2 gündür ortada çok üzülüyorum haline:(

Dün gece geç saat de görüşebildik kardeşimle.Konuşma bayağı uzun sürmüş kız yazışmaları doğruluyor inkar etmemiş.Daha önce yaşanmışları da anlatıyor.Kardeşimle tanıştıkdan sonra tekrarının olmadığını sadece o günkü mesajlardan ibaret olduğunu söylüyor ve bu yaptıklarını sadece heyecan arama,meraktan ve ilk gece korkusunu yenebilmek için olduğunu dile getiriyor.Kardeşim son meşajlaşmayı sorduğu zaman büyük bi hata olduğunu çok pişman olduğunu ve bi daha tekrarlanmayacağını söylüyor.Cinsel eğiliminin kesinlikle erkeklere yönelik olduğundan bahsediyor.Bizim ki de kafasının allak bullak olduğunu bu haldeyken karar veremiyeceğini söyleyip zaman isteyip ayrılıyorlar.Bana anlattığı bu kardeşimin, fikrimi sorduğun da pek yorum yapmak istemedim.Sadece duygularını bi kenara bırakıp mantığıyla hareket etmesini istedim.Bulunduğumuz şehir baskıcı ve tutucu bi yer haliyle aileler de öyle.Sizden fikrinizi öğrenmek istediğim şey bu sebepler den dolayı erkek arkadaş edinememiş kızların bu işe yönelebilme eğilimleri varmıdır? Allah yardımcımız olsun.Bizim ki ruh gibi dolanıyor 2 gündür ortada çok üzülüyorum haline:KK43:
Yuh yani ikiziniz hala biraz düşüneyim mı demiş.Yok artık yani.Yapacagi tek şey ayrılmak.Sonrasinda her şeyden şüphe duymaktansa bir müddet ayrılık acısı yaşamak evladır.

Dün gece geç saat de görüşebildik kardeşimle.Konuşma bayağı uzun sürmüş kız yazışmaları doğruluyor inkar etmemiş.Daha önce yaşanmışları da anlatıyor.Kardeşimle tanıştıkdan sonra tekrarının olmadığını sadece o günkü mesajlardan ibaret olduğunu söylüyor ve bu yaptıklarını sadece heyecan arama,meraktan ve ilk gece korkusunu yenebilmek için olduğunu dile getiriyor.Kardeşim son meşajlaşmayı sorduğu zaman büyük bi hata olduğunu çok pişman olduğunu ve bi daha tekrarlanmayacağını söylüyor.Cinsel eğiliminin kesinlikle erkeklere yönelik olduğundan bahsediyor.Bizim ki de kafasının allak bullak olduğunu bu haldeyken karar veremiyeceğini söyleyip zaman isteyip ayrılıyorlar.Bana anlattığı bu kardeşimin, fikrimi sorduğun da pek yorum yapmak istemedim.Sadece duygularını bi kenara bırakıp mantığıyla hareket etmesini istedim.Bulunduğumuz şehir baskıcı ve tutucu bi yer haliyle aileler de öyle.Sizden fikrinizi öğrenmek istediğim şey bu sebepler den dolayı erkek arkadaş edinememiş kızların bu işe yönelebilme eğilimleri varmıdır? Allah yardımcımız olsun.Bizim ki ruh gibi dolanıyor 2 gündür ortada çok üzülüyorum haline:KK43:
Daha önce ne yaşanmış?
Neyi kabul ediyor
Karmakarışık oldu...
Kardeşiniz nasıl biraz düşeneyim diyor ayrılmak varken?

Yuh yani ikiziniz hala biraz düşüneyim mı demiş.Yok artık yani.Yapacagi tek şey ayrılmak.Sonrasinda her şeyden şüphe duymaktansa bir müddet ayrılık acısı yaşamak evladır.
Maalesef olanlar bu
Daha önce ne yaşanmış?
Neyi kabul ediyor
Karmakarışık oldu...
Kardeşiniz nasıl biraz düşeneyim diyor ayrılmak varken?
Bende dün ayrılma ile sonuçlanacağını düşünüyordum.Bana göre en doğrusu 0 yolun başındayken.

Kızdan gelen son mesajmış.Şimdi yolladı bizimki bana

“Bir daha asla böyle birşey yaşamayacaksın güvenini sarsacak asla birşey yapmayacağım ve ilerisi için güzel bir yuvamız için elimden ne geliyorsa yapıcam sana layık olmak için ne gerekiyorsa yapıcam pişman olmayacaksın seni çok seviyorum ve seni kaybetmekten korkuyorum uykusuz bıraktığım ve seni üzdüğüm için özür dilerim”

Back