Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlılıkta garip durum
- Konu Sahibi Kadriye38
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Ahahahah koptumBoşanın. Ay olmadı.
- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- 208
Ahahahah koptum
Ezbere gittiysem ve de inanmadıysam demek konuya.
- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Aynen,cuk oturduEzbere gittiysem ve de inanmadıysam demek konuya.
- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
- 5 Mart 2016
- 104
- 73
- 98
- 18 Ocak 2018
- 2.769
- 7.209
- 158
- 33
- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
yok kizmis bir kac gun once gittikleri misafirlikte yasadiklari dokunma bakisma gibi olaylarida konusmuslar onceki mesajlarinda oyle yazdi konu sahibiBnce o bi erkek ve kız ismi yapmış.. kardeşini ara numarayı alsın konuşmadan önce.. yoksa kız uydurup kardeşinizi kandırır.. numarayı alın ve siz konuşun telefondakiyle..
Dün gece geç saat de görüşebildik kardeşimle.Konuşma bayağı uzun sürmüş kız yazışmaları doğruluyor inkar etmemiş.Daha önce yaşanmışları da anlatıyor.Kardeşimle tanıştıkdan sonra tekrarının olmadığını sadece o günkü mesajlardan ibaret olduğunu söylüyor ve bu yaptıklarını sadece heyecan arama,meraktan ve ilk gece korkusunu yenebilmek için olduğunu dile getiriyor.Kardeşim son meşajlaşmayı sorduğu zaman büyük bi hata olduğunu çok pişman olduğunu ve bi daha tekrarlanmayacağını söylüyor.Cinsel eğiliminin kesinlikle erkeklere yönelik olduğundan bahsediyor.Bizim ki de kafasının allak bullak olduğunu bu haldeyken karar veremiyeceğini söyleyip zaman isteyip ayrılıyorlar.Bana anlattığı bu kardeşimin, fikrimi sorduğun da pek yorum yapmak istemedim.Sadece duygularını bi kenara bırakıp mantığıyla hareket etmesini istedim.Bulunduğumuz şehir baskıcı ve tutucu bi yer haliyle aileler de öyle.Sizden fikrinizi öğrenmek istediğim şey bu sebepler den dolayı erkek arkadaş edinememiş kızların bu işe yönelebilme eğilimleri varmıdır? Allah yardımcımız olsun.Bizim ki ruh gibi dolanıyor 2 gündür ortada çok üzülüyorum haline
Yuh yani ikiziniz hala biraz düşüneyim mı demiş.Yok artık yani.Yapacagi tek şey ayrılmak.Sonrasinda her şeyden şüphe duymaktansa bir müddet ayrılık acısı yaşamak evladır.Dün gece geç saat de görüşebildik kardeşimle.Konuşma bayağı uzun sürmüş kız yazışmaları doğruluyor inkar etmemiş.Daha önce yaşanmışları da anlatıyor.Kardeşimle tanıştıkdan sonra tekrarının olmadığını sadece o günkü mesajlardan ibaret olduğunu söylüyor ve bu yaptıklarını sadece heyecan arama,meraktan ve ilk gece korkusunu yenebilmek için olduğunu dile getiriyor.Kardeşim son meşajlaşmayı sorduğu zaman büyük bi hata olduğunu çok pişman olduğunu ve bi daha tekrarlanmayacağını söylüyor.Cinsel eğiliminin kesinlikle erkeklere yönelik olduğundan bahsediyor.Bizim ki de kafasının allak bullak olduğunu bu haldeyken karar veremiyeceğini söyleyip zaman isteyip ayrılıyorlar.Bana anlattığı bu kardeşimin, fikrimi sorduğun da pek yorum yapmak istemedim.Sadece duygularını bi kenara bırakıp mantığıyla hareket etmesini istedim.Bulunduğumuz şehir baskıcı ve tutucu bi yer haliyle aileler de öyle.Sizden fikrinizi öğrenmek istediğim şey bu sebepler den dolayı erkek arkadaş edinememiş kızların bu işe yönelebilme eğilimleri varmıdır? Allah yardımcımız olsun.Bizim ki ruh gibi dolanıyor 2 gündür ortada çok üzülüyorum haline
- 4 Mayıs 2017
- 635
- 968
- 103
Daha önce ne yaşanmış?Dün gece geç saat de görüşebildik kardeşimle.Konuşma bayağı uzun sürmüş kız yazışmaları doğruluyor inkar etmemiş.Daha önce yaşanmışları da anlatıyor.Kardeşimle tanıştıkdan sonra tekrarının olmadığını sadece o günkü mesajlardan ibaret olduğunu söylüyor ve bu yaptıklarını sadece heyecan arama,meraktan ve ilk gece korkusunu yenebilmek için olduğunu dile getiriyor.Kardeşim son meşajlaşmayı sorduğu zaman büyük bi hata olduğunu çok pişman olduğunu ve bi daha tekrarlanmayacağını söylüyor.Cinsel eğiliminin kesinlikle erkeklere yönelik olduğundan bahsediyor.Bizim ki de kafasının allak bullak olduğunu bu haldeyken karar veremiyeceğini söyleyip zaman isteyip ayrılıyorlar.Bana anlattığı bu kardeşimin, fikrimi sorduğun da pek yorum yapmak istemedim.Sadece duygularını bi kenara bırakıp mantığıyla hareket etmesini istedim.Bulunduğumuz şehir baskıcı ve tutucu bi yer haliyle aileler de öyle.Sizden fikrinizi öğrenmek istediğim şey bu sebepler den dolayı erkek arkadaş edinememiş kızların bu işe yönelebilme eğilimleri varmıdır? Allah yardımcımız olsun.Bizim ki ruh gibi dolanıyor 2 gündür ortada çok üzülüyorum haline
Neyi kabul ediyor
Karmakarışık oldu...
Kardeşiniz nasıl biraz düşeneyim diyor ayrılmak varken?
Maalesef olanlar buYuh yani ikiziniz hala biraz düşüneyim mı demiş.Yok artık yani.Yapacagi tek şey ayrılmak.Sonrasinda her şeyden şüphe duymaktansa bir müddet ayrılık acısı yaşamak evladır.
Bende dün ayrılma ile sonuçlanacağını düşünüyordum.Bana göre en doğrusu 0 yolun başındayken.Daha önce ne yaşanmış?
Neyi kabul ediyor
Karmakarışık oldu...
Kardeşiniz nasıl biraz düşeneyim diyor ayrılmak varken?
Kızdan gelen son mesajmış.Şimdi yolladı bizimki bana
“Bir daha asla böyle birşey yaşamayacaksın güvenini sarsacak asla birşey yapmayacağım ve ilerisi için güzel bir yuvamız için elimden ne geliyorsa yapıcam sana layık olmak için ne gerekiyorsa yapıcam pişman olmayacaksın seni çok seviyorum ve seni kaybetmekten korkuyorum uykusuz bıraktığım ve seni üzdüğüm için özür dilerim”
“Bir daha asla böyle birşey yaşamayacaksın güvenini sarsacak asla birşey yapmayacağım ve ilerisi için güzel bir yuvamız için elimden ne geliyorsa yapıcam sana layık olmak için ne gerekiyorsa yapıcam pişman olmayacaksın seni çok seviyorum ve seni kaybetmekten korkuyorum uykusuz bıraktığım ve seni üzdüğüm için özür dilerim”