• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda napcam been yardım:(

unutmaktan başka bir çaren yok olmazzzzzz.
çok cahillik yapmışsın erkekler aşkından ölsede böyle olayları içine sindiremez
daha yaşın çok genç başkalarıda çıkar karşına bunlar unutulur
geriye dönüp baktığında nakadar cahilmişim diyceksin

Ayrilali 3 ay olmus eski sevgilin hayatini yasiyo sen kendini yiyip bitiriyosun hayat ondan ibaret degil daha kimler cikar karsina..

kusura bakmada çok safsın arkadaşım hayatın sillesini yememişsin daha yemessinde inş...
ne zannediyosun haberi olsa da olmamış gibi davranmicakmı hala güzel yanlarını görmeye çalışıyosun yapma neolur..
sence senin için abisine rest çekermi..onlar kardeş sen se hiç...
abisine tepkisi ne olmuş peki onu merak ettim

kesinlikle iyi tarafıyla düşündüğüm için söylemiyorm biliyorm haberi yoktu.3yıl 1ay bile ayrı kalmadık iyi tanıyorm onu bilmiyodu eminim bundan da.abisiyle aynı odayı paylaşıyolardı ayrmışlar hiç konuşmuyolarmış.tepki de bu işte

kesinlikle iyi tarafıyla düşündüğüm için söylemiyorm biliyorm haberi yoktu.3yıl 1ay bile ayrı kalmadık iyi tanıyorm onu bilmiyodu eminim bundan da.abisiyle aynı odayı paylaşıyolardı ayrmışlar hiç konuşmuyolarmış.tepki de bu işte

hmm anladım baya büyükmüş tepkisi neyse canım valla dicek bişi yok bu kadar kişi olmaz diyosa ve sen olur diyosan git istediğini yap ama bi zman sonra buraya haklıymışsınız diye konu açmayı da ihmal etme...
amacım seni üzmek değil yanlış anlama olurmu sadece zarar görmeni istemem bi bayan olarak yaşının verdiği toylukla hareketlerini ve davranışlarını anlayabiliyorum....
yakında bende anne olucam RABBİM senin sevgilin ve abisi gibi insanlardan uzak tutsun kızımı...

çok garip ya.nasıl gözlerini bağlayıp bekledin Allah aşkına?
ayrılmanız bu ilişkide en doğru karar elbette.
ilerisi olamaz.çok seviyesiz ve ahlaksız olaylar olmuş.daha fazla zarar görmeden unutman en iyisi..

sevgilim 18e yeni girdi abisi 20 yaşında

oooo cahilliğin yılları....hepinizin başındanda kötü bir tecrübe geçmiş arkaaşım...yapılacak olan tek şey sen yoluna o yoluna abisi ve kardeşi zamanla bunu unuturlar sende unutursun yapıcak bişey yok eğer devam edersen hiç bişey unutulmaz abi kardeş düşman olur sende kötü gelin olursun evlenirseniz....yolları ayır hiç kimse unutulmaz değil zamanla unutursun hemde verilmiş sadakam varmış da kurtulmuşm bu aileden dersin ...sevgilin seni sevmiş ilk zamanlar tamam ama son zamanlarda o da yoldan çıkmış zaten seni bırakmala ilgisizlikler ...anlıyacağın bu işi kafanda gönlünde bitir

bana sözlüm gözünü bağla bekle dese bile ben korkarım yaa kaldıki erkek aarkadas ne olursa olsun bayram ıssız küçüklüğün verdiği bişey bu saatten sonra abisiyle bunlar oldukdan sonra bir araya hiç gelemezsiniz gelsenizde sağlıklı olmas zatennn

18mi; 20 mi!!!
olgunlaşamamış daha ikisi de; hatta üzgünüm ama sizde de hata var; göz göre göre aldattım falan yazmışsınız;
bence acı çekmek insanı olgunlaştırır ve büyümenin yolu biraz da acı çekmekten geçer;
bir süre ayrı kalıp panik halinde değil de sakin karar vermenizi öneririm.
şu an kaybetmeni verdiği malubiyet hissiyle özlüyor da olabilirsiniz.
kendimi çocuğun yerine koydum da; ilk yıl sizinle uğraşmış; sonra düzelmişsiniz ve bu mesele patlak vermiş;
insan nasıl yüzyüze bakar ki?
ben de anne olsam istemezdim sanırım :S
Allah korusun ilerde ya beteri olsa??

yaşadığınız şey cidden miğde bulandırıcı, öncelikle geçmiş olsun. sanırım bundan sonra yapmanız gereken şey ilk önce bu insanı unutmaya çalışmak ve kendinizi toparlamak. atmanız gereken ikinci adımda ileride kuracağın ilişkiler için kendinize bir güvenme limiti belirlemek. bir genç kız ne kadar severse sevsin, ne kadar zamandır ilşkileri sürüyor olursa olsun gözleri bağlı bekleyecek kadar kendini teslim etmemeli. Allah korusun bu iğrenç şahıs sizi kolaylıkla bayıltıp ardından daha kötü şeyler yapsaydı ne olacaktı? inanın öylesi bir travmayı atlatmak çoooook daha zorlu olurdu. iyisimi ucuz atlattığınızı düşünmeye çalışın. çok acı ama inanın bu ilişkinin dönüşü yok. eski erkek arkadaşınız da eminim çok acı çekiyordur ama ailesi bu noktadan sonra asla sizi onaylamayacaktır ki onaylasa bile sevgiliniz bir süre sonra bu olayı kafasına takmaya başlayacak ve ilerde çoook ciddi sorunlarınız olacaktır. umarım bu süreci olabildiğince sağlıklı atlatırsınız

Teşekkür ederim önerileriniz için elimden geldiği kadar inş.uzak durmaya unutmaya çalışcam.Ama abisinin yaptıklarının yanına kalmış olması benim canımı fazlasıyla sıkıyo.

çok saçma gelen şeyler var burda bana hikaye doğruysa aldatmama rağmen sevdi yazmışsın. o aldatmaların intikamı olmuş bu olaylar. aldatılan erkek çoook zor tekrar sevebilir ki güvenmeyeceği için plan kurmuştur diye düşümdüm

Back