Nişanlılıkta garip durum

Kadriye38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
18
6
1
34
merhaba kızlar uzun zaman dır sessiz ama sıkı bir takipçiyim üye olma ve konu açma bu güne imiş.Sorun ikiz erkek kardeşimin, benden yardım istedi fakat gerçekten ne diyeceğimi bilemedim farklı yorumlara ihtiyacım var.İkizim 27 yaşında yaklaşık 6 ay önce bizim de ön ayak olduğumuz 22 yaşında şu an sözlüsü olan kişi ile ilişkisi başladı.Gelecek ay da nişan için salon tutuldu yaz için de düğün düşünülüyor.Bir birbirleri ile gayet uyumlu güzel bi ilişki imajları var.Kardeşim daha önce sağdece kızın biraz soğuk davrandığından muzdaripti.Bende yapısından kaynaklı olabileceğini söylüyor idim.Fakat hafta sonunu beraber geçirirken kızın telefonu kardeşimin elinde olduğu sırada bi meşaj geliyor. Mesaj içeriği müstehcen olduğu için kardeşim aynı kişiden gelen diğer meşajları da okuyor.Yazan kişi 17 yaşında akrabaları ve çok samimi olduğu bi kız.Mesajlar da kardeşimin sözlüsü olan kişi karşı tarafa onu çok özlediğini nefesini hissetmek istediğini ve buna benzer bi sürü bi şey yazıyor tabi karşıda ki de aynı samimimiyet ile cevap veriyor.Bulundukları ortam da yanlız olmadıkları için kardeşim meşajı silip hiç okumamış gibi davranıyor ve o gün için ayrılıyor lar.Akşam şok olmuş bi şekilde görünce kardeşimi biraz ısrar ettim .zaten hiç bi şeyimiz gizli değildir bebeklikten beri olanı biteni anlat dı. Ve bende bi fikir üretemedim yardım edermisiniz.Konuşacak bu konu hakkında akşam ama nasıl yaklaşmalı ne demeli.Canım benim o kadar da çok seviyor ki böyle bi şeyi üzerine kondurmak istemiyor

Güncelleme:
Dün gece geç saat de görüşebildik kardeşimle.Konuşma bayağı uzun sürmüş kız yazışmaları doğruluyor inkar etmemiş.Daha önce yaşanmışları da anlatıyor.Kardeşimle tanıştıkdan sonra tekrarının olmadığını sadece o günkü mesajlardan ibaret olduğunu söylüyor ve bu yaptıklarını sadece heyecan arama,meraktan ve ilk gece korkusunu yenebilmek için olduğunu dile getiriyor.Kardeşim son meşajlaşmayı sorduğu zaman büyük bi hata olduğunu çok pişman olduğunu ve bi daha tekrarlanmayacağını söylüyor.Cinsel eğiliminin kesinlikle erkeklere yönelik olduğundan bahsediyor.Bizim ki de kafasının allak bullak olduğunu bu haldeyken karar veremiyeceğini söyleyip zaman isteyip ayrılıyorlar.Bana anlattığı bu kardeşimin, fikrimi sorduğun da pek yorum yapmak istemedim.Sadece duygularını bi kenara bırakıp mantığıyla hareket etmesini istedim.Bulunduğumuz şehir baskıcı ve tutucu bi yer haliyle aileler de öyle.Sizden fikrinizi öğrenmek istediğim şey bu sebepler den dolayı erkek arkadaş edinememiş kızların bu işe yönelebilme eğilimleri varmıdır? Allah yardımcımız olsun.Bizim ki ruh gibi dolanıyor 2 gündür ortada çok üzülüyorum haline

Son düzenleme:
Zaten ayrılmışlar.yani tamamen mi yoksa o ortamdan mı ayrılıyolar .orasını anlamadım ama.

Başka birini kaydettiği ihtimali az gibi ama konuşmanın içeriği bi bayanla yapıldığı kesin

Kızın cinsel tercihleri farklı olabilir duyurmayın çünkü lanet olsun ki bizim ülkemizde bu cinayet sebebi bu vicdan azabı sizi yaşatmaz bu hastalık ruhsal bir şey değildir zamanla da düzelmez kız bu kardeşiniz sessizce ayrılsın

Kızın cinsel yönelimi farklı olsa dahi aldattığı gerçeği değişmiyor. Yani bir kızla yazışmış olması durumu yumuşatmıyor. Ayrılsın kardeşiniz, soran olursa da sadakatsizliğini söylesin ama kız erkek karıştırmasın işin içine. "Bana karşı sadakatsiz davrandı o yüzden ayrıldım" diyebilir. Aldatma aldatmadır.

Şimdi kardeşim le tel de konuştuk kardeşim de en mantıklısı bu olacağını düşünüyor teşekkür ederim

Evet bende en çok bu yönde kardeşimi uyardım duyarlılığınız için teşekkürler ederim

Kadın veya erkek olması önemli değil aldattığı çok aşikar. Yapılacak tek bir şey var. Ne kadar çabuk o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…