Başka birini kaydettiği ihtimali az gibi ama konuşmanın içeriği bi bayanla yapıldığı kesinbir başkasını da kız ismi ile kaydetmiş olabilir.
her şekilde telefondan cevap verilmiş ise çok da hoş şeyler çıkmayacaktır bu konudan.
bir ihtimal sorup tavrına göre karar verebilir.
ya da en güzeli hızlıdan yolları ayırsın.
sağdese o gün için akşam konuşacak konu hakkın daZaten ayrılmışlar.yani tamamen mi yoksa o ortamdan mı ayrılıyolar .orasını anlamadım ama.
Başka birini kaydettiği ihtimali az gibi ama konuşmanın içeriği bi bayanla yapıldığı kesin
Kızın cinsel tercihleri farklı olabilir duyurmayın çünkü lanet olsun ki bizim ülkemizde bu cinayet sebebi bu vicdan azabı sizi yaşatmaz bu hastalık ruhsal bir şey değildir zamanla da düzelmez kız bu kardeşiniz sessizce ayrılsınmerhaba kızlar uzun zaman dır sessiz ama sıkı bir takipçiyim üye olma ve konu açma bu güne imiş.Sorun ikiz erkek kardeşimin, benden yardım istedi fakat gerçekten ne diyeceğimi bilemedim farklı yorumlara ihtiyacım var.İkizim 27 yaşında yaklaşık 6 ay önce bizim de ön ayak olduğumuz 22 yaşında şu an sözlüsü olan kişi ile ilişkisi başladı.Gelecek ay da nişan için salon tutuldu yaz için de düğün düşünülüyor.Bir birbirleri ile gayet uyumlu güzel bi ilişki imajları var.Kardeşim daha önce sağdece kızın biraz soğuk davrandığından muzdaripti.Bende yapısından kaynaklı olabileceğini söylüyor idim.Fakat hafta sonunu beraber geçirirken kızın telefonu kardeşimin elinde olduğu sırada bi meşaj geliyor. Mesaj içeriği müstehcen olduğu için kardeşim aynı kişiden gelen diğer meşajları da okuyor.Yazan kişi 17 yaşında akrabaları ve çok samimi olduğu bi kız.Mesajlar da kardeşimin sözlüsü olan kişi karşı tarafa onu çok özlediğini nefesini hissetmek istediğini ve buna benzer bi sürü bi şey yazıyor tabi karşıda ki de aynı samimimiyet ile cevap veriyor.Bulundukları ortam da yanlız olmadıkları için kardeşim meşajı silip hiç okumamış gibi davranıyor ve o gün için ayrılıyor lar.Akşam şok olmuş bi şekilde görünce kardeşimi biraz ısrar ettim .zaten hiç bi şeyimiz gizli değildir bebeklikten beri olanı biteni anlat dı. Ve bende bi fikir üretemedim yardım edermisiniz.Konuşacak bu konu hakkında akşam ama nasıl yaklaşmalı ne demeli.Canım benim o kadar da çok seviyor ki böyle bi şeyi üzerine kondurmak istemiyor
Şimdi kardeşim le tel de konuştuk kardeşim de en mantıklısı bu olacağını düşünüyor teşekkür ederimKızın cinsel yönelimi farklı olsa dahi aldattığı gerçeği değişmiyor. Yani bir kızla yazışmış olması durumu yumuşatmıyor. Ayrılsın kardeşiniz, soran olursa da sadakatsizliğini söylesin ama kız erkek karıştırmasın işin içine. "Bana karşı sadakatsiz davrandı o yüzden ayrıldım" diyebilir. Aldatma aldatmadır.
Evet bende en çok bu yönde kardeşimi uyardım duyarlılığınız için teşekkürler ederimKızın cinsel tercihleri farklı olabilir duyurmayın çünkü lanet olsun ki bizim ülkemizde bu cinayet sebebi bu vicdan azabı sizi yaşatmaz bu hastalık ruhsal bir şey değildir zamanla da düzelmez kız bu kardeşiniz sessizce ayrılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?