Şunu diyebilirim ki evlenmeden önce yaşadığınız sorunlar ve rahatsızlık duyduğunuz şeyler evlendikten sonra değişmediği gibi, üzerine katlanarak devam ediyor.. benim şahsi düşüncem keşke bu sürece hiç aileleri dahil etmeseydiniz. Yani alisveris düğün hazırlığı vs.
Biz eşimle ne nisanda ne de düğün sürecimizde iki aileyi de katmadik sürece. Gelinliğimi gittik eşimle birlikte aldık. Kına malzemelerimi gittim kemeraltindan kendim aldım iş çıkışı. Nisan elbisemi ayakkabimi kendim aldım, hatta boynerden almıştım, hiç öyle abiyecilere gitmedim. Davetiye ve nikah şekerini internetten sipariş verdim. Evimizin eşyalarını ikeaya gittik birlikte seçtik eşimle. Düğünde taktıgim safir seti yine ikimiz gidip zen pirlantadan aldık. Düğün organizasyonunu eşim ayarladı. Ve çok huzurlu, sıcak samimi, ağzımızın tadının hiç bozulmadığı bir düğün oldu. Ha, ailesi misafir gibi iştirak ettiler. Ama ne oldu, hiçbir şeye karışma hakları olmadı. Ağızlarını açıp da tek bişey diyemiyolar bugün bile. Çünkü herşeyi kendimiz yaptık. Ben o dönem ailesi ne kadar ilgisiz diye düşünüp üzülmüştüm. Şimdi kıymetini anlıyorum. İyi ki böyle olmuş..