Nisanlılık dönemi ve nisanlımın ailesi!

Ben de bir görümceyim yengem ne kadar şanslıymış bir kere bile ağzımı açıp görüş bildirmedim hala da öyleyim bu ikinizin özel günü, paylaşımlarınız ve aldığınız şeyler ikiniz arasında yerinizde olsam biraz aramı açmaya (kavgayla gürültüyle değil de) çalışırım yaşça ondan büyüksünüz diye tahmin ettim ablalık mertebesinden yengeliğe geçebilirsiniz, mutluluklar

Tesbitleriniz ne güzel ve ne kadar doğru ..

Aynen öyle bana sorsa ben zaten tamam derim benimde abimşn kız arkadası var ama inanın arkadas gibiyiz ne ben ona kötü laf ederşm ne o bana

Bence tavrini koy diger kardesi oyle degilken ona noluyor tatli bi dille uyar mesafe koy bisey dedigi zaman hayir bu sekilde olacak ben boyle olmasini istiyorum de itiraz etme hakki yok cunku kina senin dugun senin

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Kızlar cok tesekkür ederim destek ve fikirleriniz için bundan sonra net bir silke kırmadan kendi fikirlerimi savunacagım ve bi sekilde bas edeceğim. Yalnız olmadığımı gördüm hepinize cok tesekkürler

Bi söz var çoktan severim içine atıp dert olacağına dışına at Mert ol :) lafını esirgeme kimseden patavatsız olma ama ezdirme kendini söyle geç nişanlınızda şimdiden tüm hatalarını konuş yarın birgün zor olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen kaşındasın görümcen kaç yaşında?

kimseyle savaşmak yada alttan almak yada küfür duymak yada kıstlanmak zorubda değilsin..
nişanlılık birbirini tanıma süresidir...
tekrar düşün evliliği derim ben..
hiçbişey değişmeyecek çünkü evlendikten sonra..

Ailesi sana karşı çok iyilerse, bir tek şu kızı takma bence..

Mesela senin hoşuna gitmeyen bişi söylediğinde surat asma kahkaha at gül iyice sinir olsun..

Ve hiç ummadığı bir anda da tersle onu bi sirkelensin bakalım kendine gelsin dimi ama!

Bu şart olmuş ona çünkü..

Bende görümceyim, şimdi düşünüyorumda bizim gelin ne kadar şanslı la :97:

kendi ailenle gelinlik bakmaya git, ben öyle yapmistim. Sonra Kayinvalideme dedimki: Anne ben bir gelinlik begendim onu bana alin. (öneceden tabiki kuzenlerim, arkadasim yorumladi gelinligimi, görümceme göstermedim bile:) )
Görümceler cok Zaman kiskanc olurlar, takma gitsin. Evlenince zaten mecbur kabullenecek. Sonucta esin seninle beraber yasiyacak olacak onunla artik degil.
Yinede Saygini kiza karsi kaybetme, belki nisanlin senden sogabilir.

Acil önlem almalısın, bu kız ileride başını çok ağrıtır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…