• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlılık dönemi ve nisanlımın ailesi!

Ben de bir görümceyim yengem ne kadar şanslıymış bir kere bile ağzımı açıp görüş bildirmedim hala da öyleyim:27: bu ikinizin özel günü, paylaşımlarınız ve aldığınız şeyler ikiniz arasında yerinizde olsam biraz aramı açmaya (kavgayla gürültüyle değil de) çalışırım yaşça ondan büyüksünüz diye tahmin ettim ablalık mertebesinden yengeliğe geçebilirsiniz, mutluluklar:39:

tatlım bu türler, dunyanın merkezınde kendılerını gorurler, düğün gibi ilgi odagının sız olacagınız seylere pek tahammul edemedıklerı ıcın ya dugunde gelın gıbı gorunmek, yada kuaforde onunla gelınden az ılgılenıldı dıye dıkkat cekıcı davranıslar doğalarında var malesef:)
hatta abartıp yapacagın cocugun bıle sana benzıyor olması onlar ıcın buyuk yıkımdır, cunku bebek aynı halası denılerek halanın reklamı yapılmıyordur, bu onlar ıcın bır bunalım nedenıdır:)

aslında tanıdıkca ne kadar kendı dunyalarında ozguvenı eksık, ınsanları ıncelemekten baska bır dunyaları olmadıgını gorunce acımaya bıle baslıyor ınsan :)) bosver mutluluklar dılıyorum sıze, hersey nısanlında bıtıyor unutma, çok rahatsız oldugun yerlenı net bır dıle nısanlına ılet, aynı muhabbet oldugunda nısanlın bıldırsın haddını....

baktın basa cıkamıyorsun, en son yapacagın sey : yerını ve haddını bıl demek olsun, o dusunmuyor, senmi dusuneceksın:)

Tesbitleriniz ne güzel ve ne kadar doğru ..

Aynen öyle bana sorsa ben zaten tamam derim benimde abimşn kız arkadası var ama inanın arkadas gibiyiz ne ben ona kötü laf ederşm ne o bana

Bence tavrini koy diger kardesi oyle degilken ona noluyor tatli bi dille uyar mesafe koy bisey dedigi zaman hayir bu sekilde olacak ben boyle olmasini istiyorum de itiraz etme hakki yok cunku kina senin dugun senin

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Kızlar cok tesekkür ederim destek ve fikirleriniz için bundan sonra net bir silke kırmadan kendi fikirlerimi savunacagım ve bi sekilde bas edeceğim. Yalnız olmadığımı gördüm hepinize cok tesekkürler

Bi söz var çoktan severim içine atıp dert olacağına dışına at Mert ol :) lafını esirgeme kimseden patavatsız olma ama ezdirme kendini söyle geç nişanlınızda şimdiden tüm hatalarını konuş yarın birgün zor olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar selam. 3,5 yıllık bi ilişkim var 1,5 yıldır nişanlıyım. Nişanlımla cocukluktan beri tanısırız onlar tasındıktan sonra yaklasık 5 yıl görüşmedik beş yıl sonra bir avm de karsılastık ve görüşmeye basladık yaklasık 1 ay sonra ilişkimiz basladı askere gitti bekledim vs buraları hızlı geçiyorum.. Özel bi şirkette müsürlük yapıyor sürekli cok uoğun bana az bakit ayırıyor ve yapanildiklerimiz cok kısıtlı hep aynı yerlere va gidiyoruz öte yandan ailesi ile aram cok iyi ama o kadar iyi ki cagırdıklarında gitmesem trip atıyorlar kız kardeslerinden biri sürekli herseye burnunu sokuyor herseye yorum yapıyor en son nişanlıma bir gömlek ve kol düğmesi aldım basladı hemen ay ne çirkin aman ne kötü hiç beğenmedim vs vs. Kınada kına tepsisini o tasıyacakmış düğünde keseyi o takacakmıs vs vs yaptığı emrivakiler beni çıldırtıyor. Gelinlik bakıyoruz çok çirkin çok basit vs vs yorum yapıyor sürekli kendisinin cok güzel olduğundan ve herseyin ona cok yakıstığından bahsediyor ve herseyi çok biliyormus gibi inatlasıyor! En son düğünde giymek için bi elbise olduğunu söyledi elbiseye baktım bildiğiniz gelinlik! Rengini değişik yaptıracakmış! Abisini kıskanıyor biz birbirimize cok baglıyız senide severi ama sonucta el kızısın gibi cümleler kuruyor diğer kız kardesi hiç böyle değil. Aynı Zamanda nisanlımlada ilişkimiz catırdamak üzere sürekli sorgu sual halinde nedesin kimlesin neden aramadın neden msj atmadın vs vs. Cok daraldım daraldığımıda söyledim tartışmalarda artık kırıcı olmaya hatta bazen sinirden küfür etmeye baslıyor bana etmese bile küfür duymak çok can sıkıcı oluyor ben ailemde bu zamana kafar tek kötü laf işitmemişimdir.

Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama cok mutsuz olmaya basladım artık kendimi içine kapanmış hayattan zevk almayan biri gibi hissediyorum en önemlisi ise kız kardesinin tavırları ile nasıl bas edeceğimi bilemiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen kaşındasın görümcen kaç yaşında?

kimseyle savaşmak yada alttan almak yada küfür duymak yada kıstlanmak zorubda değilsin..
nişanlılık birbirini tanıma süresidir...
tekrar düşün evliliği derim ben..
hiçbişey değişmeyecek çünkü evlendikten sonra..

Ailesi sana karşı çok iyilerse, bir tek şu kızı takma bence..

Mesela senin hoşuna gitmeyen bişi söylediğinde surat asma kahkaha at gül iyice sinir olsun..

Ve hiç ummadığı bir anda da tersle onu bi sirkelensin bakalım kendine gelsin dimi ama!

Bu şart olmuş ona çünkü..

Bende görümceyim, şimdi düşünüyorumda bizim gelin ne kadar şanslı la :97:

kendi ailenle gelinlik bakmaya git, ben öyle yapmistim. Sonra Kayinvalideme dedimki: Anne ben bir gelinlik begendim onu bana alin. (öneceden tabiki kuzenlerim, arkadasim yorumladi gelinligimi, görümceme göstermedim bile:) )
Görümceler cok Zaman kiskanc olurlar, takma gitsin. Evlenince zaten mecbur kabullenecek. Sonucta esin seninle beraber yasiyacak olacak onunla artik degil.
Yinede Saygini kiza karsi kaybetme, belki nisanlin senden sogabilir.

Acil önlem almalısın, bu kız ileride başını çok ağrıtır.

Son düzenleme:
Back