Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayırsız gelin BEN✋🏻
- Konu Sahibi benilyeda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
Bazı insanlar ne laf sokmaktan anlar ne de oturup açık açık konuşmaktan direk tedavi olunmalari lazim sizin elti de bunlardan biri
Bnce siz işinize gucunuze bakin bazen umursamamk insanları daha çok delirtir
O yüzden kendiniz olun gittiğiniz yerleri de saklamaniza gerek yok bence doya doya istediğinizi yaşayın bir daha ayni anları yaşları yasamayacaksiniz
Bnce siz işinize gucunuze bakin bazen umursamamk insanları daha çok delirtir
O yüzden kendiniz olun gittiğiniz yerleri de saklamaniza gerek yok bence doya doya istediğinizi yaşayın bir daha ayni anları yaşları yasamayacaksiniz
- 12 Aralık 2012
- 1.851
- 2.142
- 333
Her şeyin farkında olduğumu bilmesini sağlarım. Bide bundan sonra ne yapıyosam hani o kızar diye saklanıyo ya açık açık yaparım haberi olsunCümleten iyi akşamlar
Ben nişanlıyım ama Pek beceremiyorum sanırım.
Hepi topu 1 tanecik eltim var masallah 10 görümce bi 20 tane de eltiye bedel.
Kendisiyle cok fazla muhabbetim yok yolda görsem selam verir muhabbet ederim ama kadın bana takık. Kıskanıyor. İşin kötüsü beni kötü göstermek için elinden geleni yapıyor, ben kaynanama gitmiyormuşum o her zaman gidiyormuş falan filan abuk subuk muhabbetlerle kendini iyi beni kötü göstermeye çalışıyor ama umrumda mı ? Değil. Benim canımı sıkan kişi kayınvalidem. Sürekli eltimin dolduruşuna geliyor. Bugün eltimin kuzeni ofisimizin önünden gecerken gördüm bi kahve içmeye davet ettim. Konu konuyu actı. Sen niye gitmiyosun hiç kaynananlara bak bozuk atıyo haberin olsun dün söyledi gelmedi hiç diye.(kayınbabam gecen hafta ameliyat oldu) napayım calısıyorum babama yardımcı oluyorum dedim konuyu kapattım ama, şimdi ben ameliyatın ertesi günü hastaneye gittim. Çıktıgı gün eve gittim, 3 gün öncede ailemle gittik. Daha napayım kapısında mı yatayım Allah aşkına? Sinirlendim ve ilk defa tepki göstermek adına aradım. Neden böyle bişey diyosun gelmiyomuyum dedim. Ne bileyim x(elti) ilyeda hiç gelmiyo dedi o hep burda sende olsan beraber olurduk ondan dedim kusura bakma yanlıs anlama dedi. Bende o seninle aynı binada oturuyo calısmıyo vakti var, herşeyi geç demekki gelmek istiyor ve geliyor. Biz ayrı 2 insanız o gelir ben gelmem herkesin kendi bilecegi iş. Ki bence bu süreçte elimden geleni yaptım dedim bu seferde bana hak verdi. Yani kim ne derse aklına o yatıyor. Ben su zamana kadar eltimin yaptıgı şeyleri hep görmezden geldim. Kıskanmasın diye salak gibi hep ondan gizli seyler yaptım. Nisanlımın halasına mı gittik asla o duymamalı,çünkü kızar. Kaynanam bana hediyemi aldı x duymasın kızım uyarısı yapılır. Kendisi benden 8 yaş büyük ama herşeyi hoş gören benim. Hoş görmekten ziyade takmıyorum aslında,elticilik savaşları bana göre degil çünkü. Şimdi ben nisanlımın ailesinin gözünde hayırsız gelinim. Bu aslında benim tercihim. Ama eltimin de ekmegine yağ sürüyomuşum. Kuzenime anlatınca seni kötü göstermeye calısıyor onun inadına iyi ol içinden gelmiyorsa bile ara git kudursun dedi. Ben bunu yapmam içimden gelmiyor rol yapamam ki zaten olması gerekenleri yapıyorum.çok uzattım ama size sorum şu;
Şimdi ben;
* eltime herşeyin farkında olduğuma dair acık acık bi konusmama mı yapayım?
*Herşeyin farkında olduguma dair açık olmayan alttan alttan laflar mı sokayım?
*Kayınvalideme onun yaptıgı gibi şikayette bulunup dolduruşa geliyosun mu diyeyim?
*Amannn banane yaa ne yaparsanız yapın deyip görüp susmaya mı devam edeyim?
- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
Valla ben baştan koydum tavrımı kayınvalide de çok gazına geliyordu biriyle zaten görüşmüyorum diğeri de benle ayni yaşta ama hem maddi manevi en ufak şeyde beni arar ona rağmen Gelinin o kadar geziyor sana gelmedi gelininin gelinliği çok açık falan demiş dolduruşa gelip sarmak yerine politik olmayı öğrendim Asla bişey paylaşmıyorum..
Beni arayıp kaynanama gelcek misin biz oradayız diyor yok canım ben gelmicem diyip aniden gidiyorum 5 10 dk oturup kalkıyorum ben dengeyi böyle buldum
Beni arayıp kaynanama gelcek misin biz oradayız diyor yok canım ben gelmicem diyip aniden gidiyorum 5 10 dk oturup kalkıyorum ben dengeyi böyle buldum
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Sen zaten k.v.yi arayıp gereken şeyi yapmışsın açık net bi insan olduğun burdan belli. Bence burda seni ilgilendiren kişi elti değil kv. o da seni anlamış gibi görünüyo bence sorun kalmamış yani. eltiyle bi savaşa falan girmeye gerek yok, bu tarz tiplerin zaten kokusu bi zaman sonra çıkıyo, herkes kimin ne olduğunu anlıyo. Bence 3ünüz bi araya geldiğiniz ilk dakika eltinin de duyacağı şekilde kv ye "ben de çalışıyorum çok yoğunum, elimden geldiğince sizi ziyarete gelmeye çalışıyorum ama işte boşta gibi olmuyo malum kusuruma bakma anne" falan dersin. Bence ortamdaki herkes mesajı almış olurŞimdi ben;
*Kayınvalideme onun yaptıgı gibi şikayette bulunup dolduruşa geliyosun mu diyeyim?
- 3 Ekim 2018
- 575
- 2.591
- 63
Kayınvalidem cabuk doldurusa geliyor, kim ne derse ona hak veriyor kendi fikri yok. Eltim onu iyi yönlendiriyor. Ama ben bunu en başından beri hiç önemsemedim. Çünkü gerçekten vaktim yok ama sanki ben böyle susunca edince o da ben hiç bişeyin farkında degilmişim sanıyor. Salak yerine koyuluyorum galibaSen zaten k.v.yi arayıp gereken şeyi yapmışsın açık net bi insan olduğun burdan belli. Bence burda seni ilgilendiren kişi elti değil kv. o da seni anlamış gibi görünüyo bence sorun kalmamış yani. eltiyle bi savaşa falan girmeye gerek yok, bu tarz tiplerin zaten kokusu bi zaman sonra çıkıyo, herkes kimin ne olduğunu anlıyo. Bence 3ünüz bi araya geldiğiniz ilk dakika eltinin de duyacağı şekilde kv ye "ben de çalışıyorum çok yoğunum, elimden geldiğince sizi ziyarete gelmeye çalışıyorum ama işte boşta gibi olmuyo malum kusuruma bakma anne" falan dersin. Bence ortamdaki herkes mesajı almış olur
- 3 Ekim 2018
- 575
- 2.591
- 63
Yapayım mı bunu ya?Her şeyin farkında olduğumu bilmesini sağlarım. Bide bundan sonra ne yapıyosam hani o kızar diye saklanıyo ya açık açık yaparım haberi olsun
Çünkü yapmadıkca bu yöndeki beklenti giderek artıyor, o alıngan küsüyor denilip benden hoş görmem bekleniyor. Ama onun bu sacma tavırlarına hiç bişey denilmiyor.
Onun gibi olsam kimse bana bişey diyemez ben sadece ugrasmak istemiyorum
- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Vallahi evli bile olsanız ev hanımı bile olsanız, gidip 24 saatinizi kv'nin evinde geçirmek zorunda değilsiniz. Herkesin kendine göre işleri var, tamam büyüktür gider arada görürsünüz ama çizginizi baştan çizmezseniz herkes haddini aşar ve üzerlerine vasife olmayan şeyleri konuşmaya başlar benden söylemesi
Kimsenin gazına gelipte yapmanız gerekenen fazlasını yapmaya çalışmayın yapmayın eltiniz muhtemelen aynı binada oturduğu için kayınvalidesiyle birlikte bir yaşam paylaşmak zorunda bunu yaşayanlar bilir hiç de öyle harika muhteşem bir yaşantı değil muhtemelen çektiği sıkıntıları sizinde çekmenizi istiyor olaya sizide dahil etmeye çalışıyorCümleten iyi akşamlar
Ben nişanlıyım ama Pek beceremiyorum sanırım.
Hepi topu 1 tanecik eltim var masallah 10 görümce bi 20 tane de eltiye bedel.
Kendisiyle cok fazla muhabbetim yok yolda görsem selam verir muhabbet ederim ama kadın bana takık. Kıskanıyor. İşin kötüsü beni kötü göstermek için elinden geleni yapıyor, ben kaynanama gitmiyormuşum o her zaman gidiyormuş falan filan abuk subuk muhabbetlerle kendini iyi beni kötü göstermeye çalışıyor ama umrumda mı ? Değil. Benim canımı sıkan kişi kayınvalidem. Sürekli eltimin dolduruşuna geliyor. Bugün eltimin kuzeni ofisimizin önünden gecerken gördüm bi kahve içmeye davet ettim. Konu konuyu actı. Sen niye gitmiyosun hiç kaynananlara bak bozuk atıyo haberin olsun dün söyledi gelmedi hiç diye.(kayınbabam gecen hafta ameliyat oldu) napayım calısıyorum babama yardımcı oluyorum dedim konuyu kapattım ama, şimdi ben ameliyatın ertesi günü hastaneye gittim. Çıktıgı gün eve gittim, 3 gün öncede ailemle gittik. Daha napayım kapısında mı yatayım Allah aşkına? Sinirlendim ve ilk defa tepki göstermek adına aradım. Neden böyle bişey diyosun gelmiyomuyum dedim. Ne bileyim x(elti) ilyeda hiç gelmiyo dedi o hep burda sende olsan beraber olurduk ondan dedim kusura bakma yanlıs anlama dedi. Bende o seninle aynı binada oturuyo calısmıyo vakti var, herşeyi geç demekki gelmek istiyor ve geliyor. Biz ayrı 2 insanız o gelir ben gelmem herkesin kendi bilecegi iş. Ki bence bu süreçte elimden geleni yaptım dedim bu seferde bana hak verdi. Yani kim ne derse aklına o yatıyor. Ben su zamana kadar eltimin yaptıgı şeyleri hep görmezden geldim. Kıskanmasın diye salak gibi hep ondan gizli seyler yaptım. Nisanlımın halasına mı gittik asla o duymamalı,çünkü kızar. Kaynanam bana hediyemi aldı x duymasın kızım uyarısı yapılır. Kendisi benden 8 yaş büyük ama herşeyi hoş gören benim. Hoş görmekten ziyade takmıyorum aslında,elticilik savaşları bana göre degil çünkü. Şimdi ben nisanlımın ailesinin gözünde hayırsız gelinim. Bu aslında benim tercihim. Ama eltimin de ekmegine yağ sürüyomuşum. Kuzenime anlatınca seni kötü göstermeye calısıyor onun inadına iyi ol içinden gelmiyorsa bile ara git kudursun dedi. Ben bunu yapmam içimden gelmiyor rol yapamam ki zaten olması gerekenleri yapıyorum.çok uzattım ama size sorum şu;
Şimdi ben;
"iyi gelin"olmaya çalışmayın "
"iyi gelin"diye bir şey yoktur ne yaparsanız yapın olamazsınız eltinize bulaşmadan herkesle aranıza bir mesafe koyun ve kendi iyiliğiniz için herkesle mesafenizi koruyun ne kadar çok samimiyet o kadar çok hayat ihlaline yol açar bunu unutmayın
- 28 Aralık 2016
- 1.840
- 4.600
- 133
- 40
Eltinle muhattap olma yüzüne gül ,özellikle kv lerin yanında iyi davran.Senin için en önemli kişi kv den bunu sakın unutma her gün ara sor bak eltin ne yapıyor biliyor musun kv deni arıyor soruyor gidiyor attan alta da işliyor "Bakın ben çok iyi gelinim sizi arayıp soruyorum vs.. "Ayrıca niye her şey hanımefendiden gizleniyor anlayamadım.Sadece kv dene şunu söyle "Anne aramızda dengeyi kuracak olan sensin hiç kimsenin dolduruşuna gelme".Benim algılayamadığım esas nokta eltin ne cesaretle senin daha nişanlıyken dedikodunu kv ne yapıyor "Yok gelmedi yok aramadı" burada esas sıkıntı kv dende.
- 16 Ağustos 2017
- 379
- 1.280
- 113
Aslında takmayın akışına bırakın diyecektim ama görüyorum ki ne kadar takmıyorum deseniz de durum vicdanınızı gıdıklıyor. Aynı durumda olsam aynı sizin gibi bir hisse kapılırım.
Eltime laf sokmam, açık açık konuşurum.
"Kayınvalideme benimle ilgli bu tarz şeyler söylemişsin, ben gelincilik oynamaktan hoşlanmıyorum bu tarz hesaplara beni katmamanı tavsiye ederim" minvalinde kısa, öz ve gayet açık bi konuşma yapman bence onun geri adım atmasına sebep olabilir.
Bizim gibi insanlar sustukça, cesaretsiz ve aptal olduğumuzu düşünüyorlar çünkü.
"Kayınvalideme benimle ilgli bu tarz şeyler söylemişsin, ben gelincilik oynamaktan hoşlanmıyorum bu tarz hesaplara beni katmamanı tavsiye ederim" minvalinde kısa, öz ve gayet açık bi konuşma yapman bence onun geri adım atmasına sebep olabilir.
Bizim gibi insanlar sustukça, cesaretsiz ve aptal olduğumuzu düşünüyorlar çünkü.
- 3 Ekim 2018
- 575
- 2.591
- 63
İlk basta bende sizin gibi düşünüyordum, o aynı binada oturuyor ben istedigim yerde oturucam belki onun içindir bu kıskanclıklar dedim ama öyle degil. Herkese, herşeye böyle.Kimsenin gazına gelipte yapmanız gerekenen fazlasını yapmaya çalışmayın yapmayın eltiniz muhtemelen aynı binada oturduğu için kayınvalidesiyle birlikte bir yaşam paylaşmak zorunda bunu yaşayanlar bilir hiç de öyle harika muhteşem bir yaşantı değil muhtemelen çektiği sıkıntıları sizinde çekmenizi istiyor olaya sizide dahil etmeye çalışıyor
"iyi gelin"olmaya çalışmayın "
"iyi gelin"diye bir şey yoktur ne yaparsanız yapın olamazsınız eltinize bulaşmadan herkesle aranıza bir mesafe koyun ve kendi iyiliğiniz için herkesle mesafenizi koruyun ne kadar çok samimiyet o kadar çok hayat ihlaline yol açar bunu unutmayın
- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Sen gidiyormuşsun zaten, aynı bu çizgide devam et çünkü eltin senin yaptıklarını yapamadığı için aslında kıskanıyor seni. Kim kv ye sık sık gitmek ister? SiZin gibi olmak istiyor. Ama aynı apartmanda yaşayınca mümkün değil. Eğer onun lafıyla değişirsen ekmeğine yağ sürmüş olursun. Siz çalışıyorsunuz + henüz nişanlısınız onun gibi olmanız mümkün de değil zaten.
Şimdi cevap çok güzel ancak elti gidipte kayınvalidesine iki ağlanıp sızlarsa böle böle dedi sen söylemişsin vs.diye bu kez arkadaşımız evlenmeden ortalığı karıştıran gelin konumuna sokar boşverin bence hiç bişi demeyin kendi kendine kudursun dursunAslında takmayın akışına bırakın diyecektim ama görüyorum ki ne kadar takmıyorum deseniz de durum vicdanınızı gıdıklıyor. Aynı durumda olsam aynı sizin gibi bir hisse kapılırım.
- 2 Ocak 2017
- 3.222
- 19.234
- 208
Siz henüz nisanlisiniz.Elti neyin kompleksinde anlamadim.Bence kiskancligin sebebi kendi de kv gitmek istemiyor ama uygulayamiyor siz yüzgoz olmadiginiz icinde kuduruyor.Hem ben suna da takildim,eltinin kuzeni ne munasebet sana gitme gelme mevzusu yapabiliyor? Eltinizle yuzyuze gelir ve bu konu acilirsa,ben kimi ne zaman ne sartlarda ziyaret etmem gerektigini kendim belirlerim bu konu hakkinda kimsenin fikir belirtmesini istemiyorum de.
- 2 Ocak 2017
- 3.222
- 19.234
- 208
Ayni seyi dusunmemizSen gidiyormuşsun zaten, aynı bu çizgide devam et çünkü eltin senin yaptıklarını yapamadığı için aslında kıskanıyor seni. Kim kv ye sık sık gitmek ister? SiZin gibi olmak istiyor. Ama aynı apartmanda yaşayınca mümkün değil. Eğer onun lafıyla değişirsen ekmeğine yağ sürmüş olursun. Siz çalışıyorsunuz + henüz nişanlısınız onun gibi olmanız mümkün de değil zaten.
Evet bunu yap*Herşeyin farkında olduguma dair açık olmayan alttan alttan laflar mı sokayım?
- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
Bi an ben yazdım sandım.Tek fark ben evliyim. Bi kere kvyle çok hoş beş ettik diye hüngür hüngür ağlamış biri düşün. Böylelerinin sınırı olmuyor genelde. Ben nabza göre şerbet veriyorum valla.. Kıskandıgını bildiğim için canım isterse kıskandırıyorum, uğraşmak istemezsem görmezden geliyorum. Arkamdan herkesi doldurmaya çalıştığınında farkındayım. Kv ayrımcılık yaptıgı için onunla da çok mesafeliyim. Umrumda bile değil valla.. Kudursun