• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırsız gelin BEN✋🏻

Yapayım mı bunu ya?
Çünkü yapmadıkca bu yöndeki beklenti giderek artıyor, o alıngan küsüyor denilip benden hoş görmem bekleniyor. Ama onun bu sacma tavırlarına hiç bişey denilmiyor.
Onun gibi olsam kimse bana bişey diyemez ben sadece ugrasmak istemiyorum
Şimdi şöyle o da sizin gibi davransaydı yani ne yaptığınızla ilgilenmeseydi kayınvaldeyi kışkırtmasaydı ses çıkartmayın derdim ama arkadan kuyunuzu kazıyo gibi geldi. Bana bişey mi alındı bi yere mi gittim gözüne gözüne sokardım.

Ay ben olsam hiç uğraşmam. Kaale almamak en güzel cevap oluyor inan bana. Kendi çapında döndürsün dünyayı hiç karşına alıp konuşma bile yapma, alttan laf da söyleme bırak dünya iyisi gelin olsun. Sen kendi hayatına bak

Hayır oturmıcam. Ondan cekindigimden degil onların konularına dahil olmak istemiyorum o yüzden susuyorum. Onlar iyi olsunda ben araya sogukluk sokmuş gibi olmayayım naparsa yapsın diyorum. Acaba hatam bu mu?😳
Ya elbette onlarla mesafeli ol başka meselelerine karışma ama senle ilgili olan her konuda lafı gediğine oturt yani sessiz kalma. Misal kv sana hediye aldı eltine söyleme dedi hım tamam de kv yokken eltin varken ağzından kaçırmış gibi yap halaya mı gidiyorsunuz x duymasın dendi tamam de halaya gittiğinizde selfie çek durumuna at falan filan yani tamam de yine yap yapacağını:)

Eger sadece anlattıgınız konuysa eltinizin takık oldugu fikri bende cagrısmadı
Gelmiyor demiş olabilir kendisi sürekli gidiyorsa belki ordan yola cıkmıstır peki üc kere gitmişsin kv yokmuydu bilmiyormuyduda seni millete kötülüyor?
Bence aileyle aranıza mesafe koyun daha nişanlıyken her dakika icice olma talepleri varsa evlenince kat be kat artacak bu talepler

Bence eltiyi kıskandırmak için yakın olmak hiç mantıklı değil. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir onlar şimdi iyi sonra kötü günleri olduğunda gelip size yakınacak kaynana. Bu sefer sen de istemesen bile fazla yakınlığın dertlerini çekeceksin. Biraz geri durmak istesen önceden böyle değildi şimdi neden uzaklaştı muhabbeti olacak. Bence mesafeni koru müsait olduğunda ara sor çok da fazla gitmemeye alıştır derim.

Evet umursama takılıp üzülme ama kimseyede seni ezmesi için firsat verme .
Eltine çaktırma diyenlere katılmıyorum kim olursa olsun eger art niyetli davranıyorsa haddi bildirilmeli.
Ilerde evlenince neden onun yüzünden sıkıntı yaşayasın ki ?

Cümleten iyi akşamlar
Ben nişanlıyım ama Pek beceremiyorum sanırım.
Hepi topu 1 tanecik eltim var masallah 10 görümce bi 20 tane de eltiye bedel.
Kendisiyle cok fazla muhabbetim yok yolda görsem selam verir muhabbet ederim ama kadın bana takık. Kıskanıyor. İşin kötüsü beni kötü göstermek için elinden geleni yapıyor, ben kaynanama gitmiyormuşum o her zaman gidiyormuş falan filan abuk subuk muhabbetlerle kendini iyi beni kötü göstermeye çalışıyor ama umrumda mı ? Değil. Benim canımı sıkan kişi kayınvalidem. Sürekli eltimin dolduruşuna geliyor. Bugün eltimin kuzeni ofisimizin önünden gecerken gördüm bi kahve içmeye davet ettim. Konu konuyu actı. Sen niye gitmiyosun hiç kaynananlara bak bozuk atıyo haberin olsun dün söyledi gelmedi hiç diye.(kayınbabam gecen hafta ameliyat oldu) napayım calısıyorum babama yardımcı oluyorum dedim konuyu kapattım ama, şimdi ben ameliyatın ertesi günü hastaneye gittim. Çıktıgı gün eve gittim, 3 gün öncede ailemle gittik. Daha napayım kapısında mı yatayım Allah aşkına? Sinirlendim ve ilk defa tepki göstermek adına aradım. Neden böyle bişey diyosun gelmiyomuyum dedim. Ne bileyim x(elti) ilyeda hiç gelmiyo dedi o hep burda sende olsan beraber olurduk ondan dedim kusura bakma yanlıs anlama dedi. Bende o seninle aynı binada oturuyo calısmıyo vakti var, herşeyi geç demekki gelmek istiyor ve geliyor. Biz ayrı 2 insanız o gelir ben gelmem herkesin kendi bilecegi iş. Ki bence bu süreçte elimden geleni yaptım dedim bu seferde bana hak verdi. Yani kim ne derse aklına o yatıyor. Ben su zamana kadar eltimin yaptıgı şeyleri hep görmezden geldim. Kıskanmasın diye salak gibi hep ondan gizli seyler yaptım. Nisanlımın halasına mı gittik asla o duymamalı,çünkü kızar. Kaynanam bana hediyemi aldı x duymasın kızım uyarısı yapılır. Kendisi benden 8 yaş büyük ama herşeyi hoş gören benim. Hoş görmekten ziyade takmıyorum aslında,elticilik savaşları bana göre degil çünkü. Şimdi ben nisanlımın ailesinin gözünde hayırsız gelinim. Bu aslında benim tercihim. Ama eltimin de ekmegine yağ sürüyomuşum. Kuzenime anlatınca seni kötü göstermeye calısıyor onun inadına iyi ol içinden gelmiyorsa bile ara git kudursun dedi. Ben bunu yapmam içimden gelmiyor rol yapamam ki zaten olması gerekenleri yapıyorum.çok uzattım ama size sorum şu;
Şimdi ben;
* eltime herşeyin farkında olduğuma dair acık acık bi konusmama mı yapayım?
*Herşeyin farkında olduguma dair açık olmayan alttan alttan laflar mı sokayım?
*Kayınvalideme onun yaptıgı gibi şikayette bulunup dolduruşa geliyosun mu diyeyim?
*Amannn banane yaa ne yaparsanız yapın deyip görüp susmaya mı devam edeyim?

Ben olsam herkesin içinde açık açık ve koskocaman gülümseyerek “X böyle böyle demişsin. Benimle ilgili bir şey diyeceğin zaman yüzüme söyle lütfen. Bir de canım benim ikimiz farklı insanlarız, sen sık gelirsin, ben az gelirim, başka biri hiç gelmez. Herkesin kendi bileceği iş. Kimseyi kıyaslamamak lazım” derdim ve gülümsemeye devam ederdim.

Ayrıca hediye vs hiçbir şeyi saklamazdım. Böyle bir şey ima ederlerse de “Ne münasebet. O zaman bu hediyeyi kabul edemem. Yaptığınız yanlış bir şeyse almayın, yanlış bir şey değilse de sanki saklanması gereken yanlış bir şey yapıyormuşuz gibi yapamam. Eğer değer verip hediye aldıysanız, o hediye beni stres yapmamalı” derdim.

Son düzenleme:
Cümleten iyi akşamlar
Kendisiyle cok fazla muhabbetim yok yolda görsem selam verir muhabbet ederim ama kadın bana takık. Kıskanıyor. İşin kötüsü beni kötü göstermek için elinden geleni yapıyor, ben kaynanama gitmiyormuşum o her zaman gidiyormuş falan filan abuk subuk muhabbetlerle kendini iyi beni kötü göstermeye çalışıyor ama umrumda mı ? Değil. Benim canımı sıkan kişi kayınvalidem. Sürekli eltimin dolduruşuna geliyor. Bugün eltimin kuzeni ofisimizin önünden gecerken gördüm bi kahve içmeye davet ettim. Konu konuyu actı. Sen niye gitmiyosun hiç kaynananlara bak bozuk atıyo haberin olsun dün söyledi gelmedi hiç diye.(kayınbabam gecen hafta ameliyat oldu) napayım calısıyorum babama yardımcı oluyorum dedim konuyu kapattım ama, şimdi ben ameliyatın ertesi günü hastaneye gittim. Çıktıgı gün eve gittim, 3 gün öncede ailemle gittik. Daha napayım kapısında mı yatayım Allah aşkına? Sinirlendim ve ilk defa tepki göstermek adına aradım. Neden böyle bişey diyosun gelmiyomuyum dedim. Ne bileyim x(elti) ilyeda hiç gelmiyo dedi o hep burda sende olsan beraber olurduk ondan dedim kusura bakma yanlıs anlama dedi. Bende o seninle aynı binada oturuyo calısmıyo vakti var, herşeyi geç demekki gelmek istiyor ve geliyor. Biz ayrı 2 insanız o gelir ben gelmem herkesin kendi bilecegi iş. Ki bence bu süreçte elimden geleni yaptım dedim bu seferde bana hak verdi. Yani kim ne derse aklına o yatıyor. Ben su zamana kadar eltimin yaptıgı şeyleri hep görmezden geldim. Kıskanmasın diye salak gibi hep ondan gizli seyler yaptım. Nisanlımın halasına mı gittik asla o duymamalı,çünkü kızar. Kaynanam bana hediyemi aldı x duymasın kızım uyarısı yapılır. Kendisi benden 8 yaş büyük ama herşeyi hoş gören benim. Hoş görmekten ziyade takmıyorum aslında,elticilik savaşları bana göre degil çünkü. Şimdi ben nisanlımın ailesinin gözünde hayırsız gelinim. Bu aslında benim tercihim. Ama eltimin de ekmegine yağ sürüyomuşum. Kuzenime anlatınca seni kötü göstermeye calısıyor onun inadına iyi ol içinden gelmiyorsa bile ara git kudursun dedi. Ben bunu yapmam içimden gelmiyor rol yapamam ki zaten olması gerekenleri yapıyorum.çok uzattım ama size sorum şu;
Şimdi ben;
*Kayınvalideme onun yaptıgı gibi şikayette bulunup dolduruşa geliyosun mu diyeyim?
Vallahi bu görümceler tam şeytan bende 2 tane var biri 49 diğeri 45 yaşında ama beni hiç sevmezler bende sevmem hiç dikkate dahi almam aramam sormam ama içindeki kurtlar hep kaynar

Varsın hayırsız desinler ki bence üstünüze vazife olanı yapmışsınız. Kuzeninizi dinlemeyin.
Eltinin dolduruşa getirme çabasını yenmek için sarf edeceğiniz çaba, sizi yönetebileceği izlenimi uyandırır.
Nasılsanız öyle olun. Benim tek tavsiyem eltin kızar küser dediklerinde yerli yerince cevap verin. Susmayın yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eltinizle hiçbir konuşma yapmanız gerekmez, konuyu çarpıtma ihtimalini de göz önünde bulundurun.
Kimseye laf sokmayın, o çizgi aşılmasın, onlar aşarsa aşar.
Kayınvalidenizle güzel konuşmuşsunuz, fazlasına gerek yok. Ama faydası olur diyorsanız bir de yüzyüze konuşun.
Evet herkes ne yaparsa yapsın, siz dahil. Çok da açıklama yapmayın, hele eltiye hiç yapmayın.

Kimseye inat kimseyle iyi olmayın, içinizden geleni yapın.

Cümleten iyi akşamlar
Şimdi ben;
Kaynanana gereken cevabı vermişsin. Ama bence bundan sonra o daha çok kıskansın diye elinden ne geliyorsa yap. Hatta uğraş dur. Sinir oluyorum böyle fesat insanlara. Sen o duymasın kızar dedikçe kendini kasmışsın ama buna rağmen yine olan sana olmıs

Eltiyle sakın s.d.k yarışına girme. Kendi çalsın, kendi oynasın. Arkandan laf mı söylüyor? Boşver! Ama şahit olursan çatır çatır cevabını ver. Kvyi arayıp konuşmuşsun zaten. Kendin ol. Şöyle yapayım, gözlerine gireyim diye sakın birşey yapma. Umursamamak en güzel cevap olacak.

Bence ihaleyi etliye atıyolar sen kulağınla duydun mu o size gelmiyor falan dediğini bazı kaynanalar gelinler iyi anlaşmasın die o senin için şöyle dedi böyle dedi yapıyorlar

Karsinda kiskanc haset eden bir insan var.Ne yapsan onun gozune batacak . O yuzden icinden geleni yap.Mesafeni koru.Mesafe candır valla.Cok da bulasmak isterse laf sokun agzina daha da konusamaz artik.Hem sen daha nisanlisin.Evli deglsn isin gücün var tabiki ara sira gideceksin

Back