Benim de abim 20 bin lira üstü maaş alıyor ama çok cimri ve bize bir kuruş faydası yok. İnanın çekilmez bir insan, babamın emekli maaşı ile geçiniyoruz ki o da çok az birşey, eve bir şey alacağına bizim evde yemek yiyor arada dışarda yememek için. Daha neler neler... Eşi vardı, kız sevmiyordu zaten parası için evlenmişti, kız sabretti ama ve mahkemede boşanırken bir evini kıza verdi, kız da muradına erdi. Annem çok üzülüyor, bize bir şey alma ama kardeşin işsiz bir yardım et diye ama tık yok. Ben kendisinden zaten bir şey almam.
Diyeceğim o ki böyle insanlar var ve düzelmiyorlar. Aynı zamanda benim erkek arkadaşım öğrenci babasından az bir miktar maaş alıyor, ben çalışırken az para kazanırdim ama bana ödetmezdi ben ona hediye alırdım. Bir kaç aydır işsizim, tek kuruş ödetmiyor, üstüne kendi tütün içiyor, evde makarna yiyor ve para biriktirip bana ihtiyaç duyabileceğimi düşündüğü şeyleri hediye alıyor. O kadar mahçup oluyorum ki... Biz zaten ayrı şehirlerdeyiz, uçak parası ve otel parası hep öderdi. Şimdi bu durumda her ay görüşmüyoruz, iki aya yaklaşıyor ama gene herşeyi harçlıkla ödüyor. Böyle insanlar da var.
Sizin nişanlınız değişmeyecek, mutsuz olacağınızı düşünüyorsanız sizin için fedakar olabilecek birisiyle evlenin.