- Konu Sahibi morkumsaati
-
O zaman alışverişe, gelinlik bakmaya onunla gitme.
Onsuz çık yani moralimi bozuyor dersin nişanlına da.
Küfür ettiği zaman git duvara küfret duymak istemiyorum de kapat telefonu.
Senin kardeşin yok mu?
Görümcenin emrivakilerine karşılık canım onu yapacak kişi gelinin kardeşidir.
İstiyorsan eşlik edebilirsin de morali bozulunca uğraşamaz seninle.
Seni de severiz ama el kızısın dediğinde de abinin diğer yarısıyım senin gözünde ne olduğumun
önemi yok diye yapıştır cevabı.
Aman tatlı kalalım diye bu kadar alttan alma.
Tatlılık karşılıklı olur tek taraflı yıprandığınla kalırsın.
İçine atıp kendin düşüneceğine, dışına at o düşünsün..
Çok çok haklısın ama ben hayatımda cevremde böle bişi görmediğim için apışıp kalıyorum ailesi cok iyi çok tatlı insanlar. Annesi ebruda geliyo dediğinde aman gelmesin diyemiyorum nisanlma bazen anlatıyorum oda genctir idare et diyor! Hatta bazen bu kadar yakın olma filan diyor. İşi düştüğü zaman harikayız anlatır konusur beni idare et dıları cıkıcam gece geç gelicem vs der ama bazen öyle bi an geliyor ki çıldırtıyor nisanlanmadan bi gün önce bana keske evlenmeseniz böyle daha cok seviyorum siZi demişti! Söz yapılacagı gün de abiicimm diyip sarılıp ağlamıstı herkesin içinde! Beni tebrik bile etmedi!
Kızlar selam. 3,5 yıllık bi ilişkim var 1,5 yıldır nişanlıyım. Nişanlımla cocukluktan beri tanısırız onlar tasındıktan sonra yaklasık 5 yıl görüşmedik beş yıl sonra bir avm de karsılastık ve görüşmeye basladık yaklasık 1 ay sonra ilişkimiz basladı askere gitti bekledim vs buraları hızlı geçiyorum.. Özel bi şirkette müsürlük yapıyor sürekli cok uoğun bana az bakit ayırıyor ve yapanildiklerimiz cok kısıtlı hep aynı yerlere va gidiyoruz öte yandan ailesi ile aram cok iyi ama o kadar iyi ki cagırdıklarında gitmesem trip atıyorlar kız kardeslerinden biri sürekli herseye burnunu sokuyor herseye yorum yapıyor en son nişanlıma bir gömlek ve kol düğmesi aldım basladı hemen ay ne çirkin aman ne kötü hiç beğenmedim vs vs. Kınada kına tepsisini o tasıyacakmış düğünde keseyi o takacakmıs vs vs yaptığı emrivakiler beni çıldırtıyor. Gelinlik bakıyoruz çok çirkin çok basit vs vs yorum yapıyor sürekli kendisinin cok güzel olduğundan ve herseyin ona cok yakıstığından bahsediyor ve herseyi çok biliyormus gibi inatlasıyor! En son düğünde giymek için bi elbise olduğunu söyledi elbiseye baktım bildiğiniz gelinlik! Rengini değişik yaptıracakmış! Abisini kıskanıyor biz birbirimize cok baglıyız senide severi ama sonucta el kızısın gibi cümleler kuruyor diğer kız kardesi hiç böyle değil. Aynı Zamanda nisanlımlada ilişkimiz catırdamak üzere sürekli sorgu sual halinde nedesin kimlesin neden aramadın neden msj atmadın vs vs. Cok daraldım daraldığımıda söyledim tartışmalarda artık kırıcı olmaya hatta bazen sinirden küfür etmeye baslıyor bana etmese bile küfür duymak çok can sıkıcı oluyor ben ailemde bu zamana kafar tek kötü laf işitmemişimdir.
Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama cok mutsuz olmaya basladım artık kendimi içine kapanmış hayattan zevk almayan biri gibi hissediyorum en önemlisi ise kız kardesinin tavırları ile nasıl bas edeceğimi bilemiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaşlarınız kaç? Tahmınımce bırbırıne yakın.
bir süre sonra (hatta evlendıgın zaman) dayanamayıp ister istemez tavır aldıgında söyleyecek olduğu tek kelime: evlendi değişti! olacak, biz ne yaptık diye düşünmeden.....
canım bu hayatta çirkeflik işe yarar :) çirkefleş ağzının payını şimdi vermezsen inan çok çekersin sen o kızkardeşten,gerekirse restleş nişanlınla da...bu ne böyle kaynanadan beter ne demek sözde abisine sarılıp ağladı yaptıkları kıskançlık çekememzlik sana balayınıda ilk bebeginide düğününüde herşeyini zehir eder sen böyle susarsan.kendi mutluluğun için bir tatsızlık yaşayacaksın ve bitecek.inan yumuşak başlılık işe yaramıyor bu durumlarda onun ciddi bir sarsılmaya ihtiyacı var sen sustukça yüz buluyor daha beter
ama açıkcası eğer nişanlın farkındaysa bu durumu asıl restleşmeyi onla yaşaman gerek neden diye sorarsan o seni korumadığı için bu cesareti buluyor kendinde abi olarak bi ağzının payını verse gör bak bidaha ağzını açabiliyor mu ...ezdirme kendini,nasıl başlarsa öyle gider derler... daha bismillahtan bunları yaşama koy tavrını kıymetli olursun o zaman merak etme
Ben 27 o 24 yasında
Korkarım olacagı o
Yahu bende gorumceyim ama hic abim evlenirken su soyle bu boyle demedim agzimi acmadim onlar begenecek onlarin gunu diye.
Ona noluyor ki bide gelinlik gibi kiyafet secmis gorevlerini soylemis tepsiyi tutucam diye boyle insanlari sevmiyorum hic.
En azindan sorsa ben tutsam yapsam olurmu diye rica ettigi icin belki evet diceksin senin icin rahat edicek.
Senden cok yuz buldugu icin boyle davranmis olabilirmi acaba?
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
yaşadıkların o kadar tanıdık ki :) gülümsedim kusura bakma, ben numunelık sanıyordum :)
Kuzeninin karısı aynı bu sekilde sürekli şikayet eder kapris yapar ve hiç kşmse gıkını cıkaramaz sanırım böyleleri kıymetli oluyor
Aynen öyle bana sorsa ben zaten tamam derim benimde abimşn kız arkadası var ama inanın arkadas gibiyiz ne ben ona kötü laf ederşm ne o bana
Kızlar selam. 3,5 yıllık bi ilişkim var 1,5 yıldır nişanlıyım. Nişanlımla cocukluktan beri tanısırız onlar tasındıktan sonra yaklasık 5 yıl görüşmedik beş yıl sonra bir avm de karsılastık ve görüşmeye basladık yaklasık 1 ay sonra ilişkimiz basladı askere gitti bekledim vs buraları hızlı geçiyorum.. Özel bi şirkette müsürlük yapıyor sürekli cok uoğun bana az bakit ayırıyor ve yapanildiklerimiz cok kısıtlı hep aynı yerlere va gidiyoruz öte yandan ailesi ile aram cok iyi ama o kadar iyi ki cagırdıklarında gitmesem trip atıyorlar kız kardeslerinden biri sürekli herseye burnunu sokuyor herseye yorum yapıyor en son nişanlıma bir gömlek ve kol düğmesi aldım basladı hemen ay ne çirkin aman ne kötü hiç beğenmedim vs vs. Kınada kına tepsisini o tasıyacakmış düğünde keseyi o takacakmıs vs vs yaptığı emrivakiler beni çıldırtıyor. Gelinlik bakıyoruz çok çirkin çok basit vs vs yorum yapıyor sürekli kendisinin cok güzel olduğundan ve herseyin ona cok yakıstığından bahsediyor ve herseyi çok biliyormus gibi inatlasıyor! En son düğünde giymek için bi elbise olduğunu söyledi elbiseye baktım bildiğiniz gelinlik! Rengini değişik yaptıracakmış! Abisini kıskanıyor biz birbirimize cok baglıyız senide severi ama sonucta el kızısın gibi cümleler kuruyor diğer kız kardesi hiç böyle değil. Aynı Zamanda nisanlımlada ilişkimiz catırdamak üzere sürekli sorgu sual halinde nedesin kimlesin neden aramadın neden msj atmadın vs vs. Cok daraldım daraldığımıda söyledim tartışmalarda artık kırıcı olmaya hatta bazen sinirden küfür etmeye baslıyor bana etmese bile küfür duymak çok can sıkıcı oluyor ben ailemde bu zamana kafar tek kötü laf işitmemişimdir.
Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama cok mutsuz olmaya basladım artık kendimi içine kapanmış hayattan zevk almayan biri gibi hissediyorum en önemlisi ise kız kardesinin tavırları ile nasıl bas edeceğimi bilemiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?