• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlılık dönemi ve nisanlımın ailesi!

morkumsaati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
19
1
1
İstanbul
Kızlar selam. 3,5 yıllık bi ilişkim var 1,5 yıldır nişanlıyım. Nişanlımla cocukluktan beri tanısırız onlar tasındıktan sonra yaklasık 5 yıl görüşmedik beş yıl sonra bir avm de karsılastık ve görüşmeye basladık yaklasık 1 ay sonra ilişkimiz basladı askere gitti bekledim vs buraları hızlı geçiyorum.. Özel bi şirkette müsürlük yapıyor sürekli cok uoğun bana az bakit ayırıyor ve yapanildiklerimiz cok kısıtlı hep aynı yerlere va gidiyoruz öte yandan ailesi ile aram cok iyi ama o kadar iyi ki cagırdıklarında gitmesem trip atıyorlar kız kardeslerinden biri sürekli herseye burnunu sokuyor herseye yorum yapıyor en son nişanlıma bir gömlek ve kol düğmesi aldım basladı hemen ay ne çirkin aman ne kötü hiç beğenmedim vs vs. Kınada kına tepsisini o tasıyacakmış düğünde keseyi o takacakmıs vs vs yaptığı emrivakiler beni çıldırtıyor. Gelinlik bakıyoruz çok çirkin çok basit vs vs yorum yapıyor sürekli kendisinin cok güzel olduğundan ve herseyin ona cok yakıstığından bahsediyor ve herseyi çok biliyormus gibi inatlasıyor! En son düğünde giymek için bi elbise olduğunu söyledi elbiseye baktım bildiğiniz gelinlik! Rengini değişik yaptıracakmış! Abisini kıskanıyor biz birbirimize cok baglıyız senide severi ama sonucta el kızısın gibi cümleler kuruyor diğer kız kardesi hiç böyle değil. Aynı Zamanda nisanlımlada ilişkimiz catırdamak üzere sürekli sorgu sual halinde nedesin kimlesin neden aramadın neden msj atmadın vs vs. Cok daraldım daraldığımıda söyledim tartışmalarda artık kırıcı olmaya hatta bazen sinirden küfür etmeye baslıyor bana etmese bile küfür duymak çok can sıkıcı oluyor ben ailemde bu zamana kafar tek kötü laf işitmemişimdir.

Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama cok mutsuz olmaya basladım artık kendimi içine kapanmış hayattan zevk almayan biri gibi hissediyorum en önemlisi ise kız kardesinin tavırları ile nasıl bas edeceğimi bilemiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman alışverişe, gelinlik bakmaya onunla gitme.
Onsuz çık yani moralimi bozuyor dersin nişanlına da.
Küfür ettiği zaman git duvara küfret duymak istemiyorum de kapat telefonu.

Senin kardeşin yok mu?
Görümcenin emrivakilerine karşılık canım onu yapacak kişi gelinin kardeşidir.
İstiyorsan eşlik edebilirsin de morali bozulunca uğraşamaz seninle.

Seni de severiz ama el kızısın dediğinde de abinin diğer yarısıyım senin gözünde ne olduğumun
önemi yok diye yapıştır cevabı.

Aman tatlı kalalım diye bu kadar alttan alma.
Tatlılık karşılıklı olur tek taraflı yıprandığınla kalırsın.

İçine atıp kendin düşüneceğine, dışına at o düşünsün..:34:

O zaman alışverişe, gelinlik bakmaya onunla gitme.
Onsuz çık yani moralimi bozuyor dersin nişanlına da.
Küfür ettiği zaman git duvara küfret duymak istemiyorum de kapat telefonu.

Senin kardeşin yok mu?
Görümcenin emrivakilerine karşılık canım onu yapacak kişi gelinin kardeşidir.
İstiyorsan eşlik edebilirsin de morali bozulunca uğraşamaz seninle.

Seni de severiz ama el kızısın dediğinde de abinin diğer yarısıyım senin gözünde ne olduğumun
önemi yok diye yapıştır cevabı.

Aman tatlı kalalım diye bu kadar alttan alma.
Tatlılık karşılıklı olur tek taraflı yıprandığınla kalırsın.

İçine atıp kendin düşüneceğine, dışına at o düşünsün..:34:

Çok çok haklısın ama ben hayatımda cevremde böle bişi görmediğim için apışıp kalıyorum ailesi cok iyi çok tatlı insanlar. Annesi ebruda geliyo dediğinde aman gelmesin diyemiyorum nisanlma bazen anlatıyorum oda genctir idare et diyor! Hatta bazen bu kadar yakın olma filan diyor. İşi düştüğü zaman harikayız anlatır konusur beni idare et dıları cıkıcam gece geç gelicem vs der ama bazen öyle bi an geliyor ki çıldırtıyor nisanlanmadan bi gün önce bana keske evlenmeseniz böyle daha cok seviyorum siZi demişti! Söz yapılacagı gün de abiicimm diyip sarılıp ağlamıstı herkesin içinde! Beni tebrik bile etmedi!

Çok çok haklısın ama ben hayatımda cevremde böle bişi görmediğim için apışıp kalıyorum ailesi cok iyi çok tatlı insanlar. Annesi ebruda geliyo dediğinde aman gelmesin diyemiyorum nisanlma bazen anlatıyorum oda genctir idare et diyor! Hatta bazen bu kadar yakın olma filan diyor. İşi düştüğü zaman harikayız anlatır konusur beni idare et dıları cıkıcam gece geç gelicem vs der ama bazen öyle bi an geliyor ki çıldırtıyor nisanlanmadan bi gün önce bana keske evlenmeseniz böyle daha cok seviyorum siZi demişti! Söz yapılacagı gün de abiicimm diyip sarılıp ağlamıstı herkesin içinde! Beni tebrik bile etmedi!

Höhhh ya pes çok iyi niyetlisin canım.
Tatlı insanlara tatlı tatlı anlat derdini.
Benimle böyle konuşması beni üzüyor.
Kusura bakmayın sizi çok seviyorum ama,
Tatlı telaşlarımı bana neden böyle söyledi diye geçirmek istemiyorum kusura bakmayın de.

bir süre sonra (hatta evlendıgın zaman) dayanamayıp ister istemez tavır aldıgında söyleyecek olduğu tek kelime: evlendi değişti! olacak, biz ne yaptık diye düşünmeden.....

canım bu hayatta çirkeflik işe yarar :) çirkefleş ağzının payını şimdi vermezsen inan çok çekersin sen o kızkardeşten,gerekirse restleş nişanlınla da...bu ne böyle kaynanadan beter ne demek sözde abisine sarılıp ağladı yaptıkları kıskançlık çekememzlik sana balayınıda ilk bebeginide düğününüde herşeyini zehir eder sen böyle susarsan.kendi mutluluğun için bir tatsızlık yaşayacaksın ve bitecek.inan yumuşak başlılık işe yaramıyor bu durumlarda onun ciddi bir sarsılmaya ihtiyacı var sen sustukça yüz buluyor daha beter

ama açıkcası eğer nişanlın farkındaysa bu durumu asıl restleşmeyi onla yaşaman gerek neden diye sorarsan o seni korumadığı için bu cesareti buluyor kendinde abi olarak bi ağzının payını verse gör bak bidaha ağzını açabiliyor mu ...ezdirme kendini,nasıl başlarsa öyle gider derler... daha bismillahtan bunları yaşama koy tavrını kıymetli olursun o zaman merak etme

Son düzenleme:
Ve inanın kızlar ailesi bana mükemmel davranıyorlar hepsi çok sever cocuklarına ne alırkarsa banada aynısından alırlar arar sorarlar düğün hazırlıklarında neyş nasıl şstiyosan öyle yap hersey istediğin gibi olsun aklında hiç bişi kalmasın derler. Ben üzülücek kırılıcak diye düşünüp bişi diyemiyorum. Bazen cevap veriyorum hayır öyle değil böyle diye deli gibi cevap verip kendi istediğini dediğini yaptırıyor. Mesela kuzenleri yada ailesinin arkadasları varken ben görünceyim ben öyleyim böyleyim diyip duruyor. Sanki marifetmiş gibi! Bazen görmek bile istemiyorum. Üniv bitirdi iş bakıyor bazen üzülüyorum evde olduğu zaman biz dısarı cıkarken hadi sende gel suraya gidelim buraya gidelim diyorum aman ben sizle napıcam cok sıkıcısınız diye tersler! En son olanı anlatayım bir mutfak begendim yaklasık 7 000 tl tutuyor düğündü ev esyasıydı va derken masrag bayağı coğaldı rakamlar arttı gecen gün esya bakıyoruz eğer siz evlenmeseydiniz annemler bu yıl bana istediğim o arabayı alıyordu ama işte siz evlenceksini diye arabamı değiştiremiyorum vs diye surat asmaya basladı!! BaZen seytan diyo ac agInı yum göZünü!

Kızlar selam. 3,5 yıllık bi ilişkim var 1,5 yıldır nişanlıyım. Nişanlımla cocukluktan beri tanısırız onlar tasındıktan sonra yaklasık 5 yıl görüşmedik beş yıl sonra bir avm de karsılastık ve görüşmeye basladık yaklasık 1 ay sonra ilişkimiz basladı askere gitti bekledim vs buraları hızlı geçiyorum.. Özel bi şirkette müsürlük yapıyor sürekli cok uoğun bana az bakit ayırıyor ve yapanildiklerimiz cok kısıtlı hep aynı yerlere va gidiyoruz öte yandan ailesi ile aram cok iyi ama o kadar iyi ki cagırdıklarında gitmesem trip atıyorlar kız kardeslerinden biri sürekli herseye burnunu sokuyor herseye yorum yapıyor en son nişanlıma bir gömlek ve kol düğmesi aldım basladı hemen ay ne çirkin aman ne kötü hiç beğenmedim vs vs. Kınada kına tepsisini o tasıyacakmış düğünde keseyi o takacakmıs vs vs yaptığı emrivakiler beni çıldırtıyor. Gelinlik bakıyoruz çok çirkin çok basit vs vs yorum yapıyor sürekli kendisinin cok güzel olduğundan ve herseyin ona cok yakıstığından bahsediyor ve herseyi çok biliyormus gibi inatlasıyor! En son düğünde giymek için bi elbise olduğunu söyledi elbiseye baktım bildiğiniz gelinlik! Rengini değişik yaptıracakmış! Abisini kıskanıyor biz birbirimize cok baglıyız senide severi ama sonucta el kızısın gibi cümleler kuruyor diğer kız kardesi hiç böyle değil. Aynı Zamanda nisanlımlada ilişkimiz catırdamak üzere sürekli sorgu sual halinde nedesin kimlesin neden aramadın neden msj atmadın vs vs. Cok daraldım daraldığımıda söyledim tartışmalarda artık kırıcı olmaya hatta bazen sinirden küfür etmeye baslıyor bana etmese bile küfür duymak çok can sıkıcı oluyor ben ailemde bu zamana kafar tek kötü laf işitmemişimdir.

Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama cok mutsuz olmaya basladım artık kendimi içine kapanmış hayattan zevk almayan biri gibi hissediyorum en önemlisi ise kız kardesinin tavırları ile nasıl bas edeceğimi bilemiyorum.

Yahu bende gorumceyim ama hic abim evlenirken su soyle bu boyle demedim agzimi acmadim onlar begenecek onlarin gunu diye.
Ona noluyor ki bide gelinlik gibi kiyafet secmis gorevlerini soylemis tepsiyi tutucam diye boyle insanlari sevmiyorum hic.
En azindan sorsa ben tutsam yapsam olurmu diye rica ettigi icin belki evet diceksin senin icin rahat edicek.
Senden cok yuz buldugu icin boyle davranmis olabilirmi acaba?

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

canım bu hayatta çirkeflik işe yarar :) çirkefleş ağzının payını şimdi vermezsen inan çok çekersin sen o kızkardeşten,gerekirse restleş nişanlınla da...bu ne böyle kaynanadan beter ne demek sözde abisine sarılıp ağladı yaptıkları kıskançlık çekememzlik sana balayınıda ilk bebeginide düğününüde herşeyini zehir eder sen böyle susarsan.kendi mutluluğun için bir tatsızlık yaşayacaksın ve bitecek.inan yumuşak başlılık işe yaramıyor bu durumlarda onun ciddi bir sarsılmaya ihtiyacı var sen sustukça yüz buluyor daha beter

ama açıkcası eğer nişanlın farkındaysa bu durumu asıl restleşmeyi onla yaşaman gerek neden diye sorarsan o seni korumadığı için bu cesareti buluyor kendinde abi olarak bi ağzının payını verse gör bak bidaha ağzını açabiliyor mu ...ezdirme kendini,nasıl başlarsa öyle gider derler... daha bismillahtan bunları yaşama koy tavrını kıymetli olursun o zaman merak etme

Kuzeninin karısı aynı bu sekilde sürekli şikayet eder kapris yapar ve hiç kşmse gıkını cıkaramaz sanırım böyleleri kıymetli oluyor

Nisanlinizla yasadiginiz kucuk gerginlikler hemen hemen tum nisanlilik donemlerinde stresten yasanan seyler ancak ikinizde sozlerinizin,ses tonlarinizin yukselmemesine dikkat edin.
Gorumcenize gelince aman samimiyet bozulmasin vs diye icinizden gelmeyen davranislarda bulunmayin.
Ilerde bunlari icinize ata ata birgun hic beklenmedik biranda patlayabilirsiniz.
Istemiyorsaniz sizinle dugun alisverisine gelmesin ya da gelmesinde bir mahsur gormuyorsaniz, size soyledigi seylere karsilik kibarca cevabini verin ve sinirlarinizi anlasin.
Hala biraz mesafe koymak icin gec sayilmaz.Kaldi ki nisanliniz da bu kadar samimi olmaniza gerek yok diyormus.
Bence saygili bir sekilde mesafenizi koyun,hatta yok disari cikacagim beni idare et,yok gec gelecegim vs gibi tekliflerinde de yardimci olmayin.
Sizin samimiyet sandiginiz bu seyi nisanliniz ya da ailesi ogrense onlarin arkasindan is cevirmis durumuna duseceksiniz ve siz uzuleceksiniz.
Mutluluklar dilerim..

Yahu bende gorumceyim ama hic abim evlenirken su soyle bu boyle demedim agzimi acmadim onlar begenecek onlarin gunu diye.
Ona noluyor ki bide gelinlik gibi kiyafet secmis gorevlerini soylemis tepsiyi tutucam diye boyle insanlari sevmiyorum hic.
En azindan sorsa ben tutsam yapsam olurmu diye rica ettigi icin belki evet diceksin senin icin rahat edicek.
Senden cok yuz buldugu icin boyle davranmis olabilirmi acaba?

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Aynen öyle bana sorsa ben zaten tamam derim benimde abimşn kız arkadası var ama inanın arkadas gibiyiz ne ben ona kötü laf ederşm ne o bana

Kuzeninin karısı aynı bu sekilde sürekli şikayet eder kapris yapar ve hiç kşmse gıkını cıkaramaz sanırım böyleleri kıymetli oluyor

aslında ben kapris yap demiyorum,bazen sert çıkışlar yapmak gerekiyor.ben normalde sabırlı biriyim ama farkettimki sert çıkış yaptığımda herkes durması gerektiği yeri anlıyor.bu kadar sakin kalman anlamsız çünkü üzülüyorsun.gençsin daha zaten 24 yaşındasın,kızkardeş zannedersem daha da küçük kendince komplekslerde sert bir çıkış yap hepsine sıradan sana iyi davranıyor olabilir ailesi,annesi ama kızlarını durdurmuyorlar belliki...senin kararın elbette ama ben senin yerinde olsam sıradan geçirirdim hepsini sonra herşey tıkır tıkır kendi istediğim gibi olurdu ki bu en doğal hakkın senin düğünün senin evliliğin

Aynen öyle bana sorsa ben zaten tamam derim benimde abimşn kız arkadası var ama inanın arkadas gibiyiz ne ben ona kötü laf ederşm ne o bana

tatlım bu türler, dunyanın merkezınde kendılerını gorurler, düğün gibi ilgi odagının sız olacagınız seylere pek tahammul edemedıklerı ıcın ya dugunde gelın gıbı gorunmek, yada kuaforde onunla gelınden az ılgılenıldı dıye dıkkat cekıcı davranıslar doğalarında var malesef:)
hatta abartıp yapacagın cocugun bıle sana benzıyor olması onlar ıcın buyuk yıkımdır, cunku bebek aynı halası denılerek halanın reklamı yapılmıyordur, bu onlar ıcın bır bunalım nedenıdır:)

aslında tanıdıkca ne kadar kendı dunyalarında ozguvenı eksık, ınsanları ıncelemekten baska bır dunyaları olmadıgını gorunce acımaya bıle baslıyor ınsan :)) bosver mutluluklar dılıyorum sıze, hersey nısanlında bıtıyor unutma, çok rahatsız oldugun yerlenı net bır dıle nısanlına ılet, aynı muhabbet oldugunda nısanlın bıldırsın haddını....

baktın basa cıkamıyorsun, en son yapacagın sey : yerını ve haddını bıl demek olsun, o dusunmuyor, senmi dusuneceksın:)

Canim insallah hersey guzel olur hakkinizda diye baslayim yazmaya bende evliyim 1 senelik kendinibegenmis narsist bir gorumcem var universite ogrencisi suan yas 19 gerizekalI bana laf atmakdan bikmadi ben azeriyim bi dislama kampaniyasi baslatmak istiyor herdefa laf sokuyo benim yasimda 25 bu terbiyesiz elimde kalacak diyorum herdefasinda sonuncu defa tam ben cik disari diyeceyim an olayi cozdu kapiyi carpti gitdi bidaha da giremez zaten yani tavirini bastan belli et ben bu cocuk duzelir falan derken bizimki kudurdu.

Back