- Konu Sahibi morkumsaati
Kızlar selam. 3,5 yıllık bi ilişkim var 1,5 yıldır nişanlıyım. Nişanlımla cocukluktan beri tanısırız onlar tasındıktan sonra yaklasık 5 yıl görüşmedik beş yıl sonra bir avm de karsılastık ve görüşmeye basladık yaklasık 1 ay sonra ilişkimiz basladı askere gitti bekledim vs buraları hızlı geçiyorum.. Özel bi şirkette müsürlük yapıyor sürekli cok uoğun bana az bakit ayırıyor ve yapanildiklerimiz cok kısıtlı hep aynı yerlere va gidiyoruz öte yandan ailesi ile aram cok iyi ama o kadar iyi ki cagırdıklarında gitmesem trip atıyorlar kız kardeslerinden biri sürekli herseye burnunu sokuyor herseye yorum yapıyor en son nişanlıma bir gömlek ve kol düğmesi aldım basladı hemen ay ne çirkin aman ne kötü hiç beğenmedim vs vs. Kınada kına tepsisini o tasıyacakmış düğünde keseyi o takacakmıs vs vs yaptığı emrivakiler beni çıldırtıyor. Gelinlik bakıyoruz çok çirkin çok basit vs vs yorum yapıyor sürekli kendisinin cok güzel olduğundan ve herseyin ona cok yakıstığından bahsediyor ve herseyi çok biliyormus gibi inatlasıyor! En son düğünde giymek için bi elbise olduğunu söyledi elbiseye baktım bildiğiniz gelinlik! Rengini değişik yaptıracakmış! Abisini kıskanıyor biz birbirimize cok baglıyız senide severi ama sonucta el kızısın gibi cümleler kuruyor diğer kız kardesi hiç böyle değil. Aynı Zamanda nisanlımlada ilişkimiz catırdamak üzere sürekli sorgu sual halinde nedesin kimlesin neden aramadın neden msj atmadın vs vs. Cok daraldım daraldığımıda söyledim tartışmalarda artık kırıcı olmaya hatta bazen sinirden küfür etmeye baslıyor bana etmese bile küfür duymak çok can sıkıcı oluyor ben ailemde bu zamana kafar tek kötü laf işitmemişimdir.
Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama cok mutsuz olmaya basladım artık kendimi içine kapanmış hayattan zevk almayan biri gibi hissediyorum en önemlisi ise kız kardesinin tavırları ile nasıl bas edeceğimi bilemiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama cok mutsuz olmaya basladım artık kendimi içine kapanmış hayattan zevk almayan biri gibi hissediyorum en önemlisi ise kız kardesinin tavırları ile nasıl bas edeceğimi bilemiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi