- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
şimdi tatildeyiz 6 saat var ama öğretmeniz ikimizde eylülde başlıyoruz tatil bitiyo o zaman 12-13 saat :/
canım gerçekten ama hiç sıkıntı edecek bişeyin yok senin..şimdi çıksan sokağa halledilecek şeyler..
bizde aynen öle ailemin borçları var zaten hiçbir beklentim yok onlardan kendim ne yaparsam artık olduğu kadar..bende strese yatkın biriyim ama sen içini rahat tut daha nolcak yapmışsın çoğu şeyiii..anaaam ben napim o zaman seni görünce dertlendim şimdi :)
Nevresimler taç ve u.s polo canım.bişi sorucam sizlere nevresimlerinizi bornz takımınızı filan siz nerden aldınız hatunlar
Nevresimler taç ve u.s polo canım.
Bornoz özdilek...
ben direk mağazaya gidiyorum beğeniyorum tamam diyorum.
ama bundan önce alışveriş merkezine her gidişimde dükkanları geziyor gözlem yapıyorum :)
Nevresimlerim taçtan ve u.s polodan.
diğer herşeyim bernardodan :)
ben istanbulda oturuyorum.hepsini gidip çarşıdan alıcam eminönünden. marka sorıyım dedim sizlerede
1-2 günlükte olsa kaçamaklar yapsanız ikiniz ? belki yapıyorsunuzdur gerçi ..
benim alışveriş merkezi imkanım olmadığı için pek uygun fiyatlar ya da indirimlerden de yararlanamıyorum..gerçi daha bişey aldığımda yok para biriktirmem lazım bundan sonrası için sordum..
ordada vardır taçın nevresimleri canım.
kaliteli olsun ki bir yıkayışta çekmesin.
bende öyle düsünüyorum öyle adam akıllı alıyım ama markasızda alıcam misafir için filan dursunlar
Ne öğretmenisin Büşracım??
evet öyle de alırsın canım.
buldukça al işte. 1 senede hepsi tamamlanır.
bornoz takımı almadım henüz fiyat sordum aynı marka bile farklı mağazalarda değişiyo..Nevresimler taç ve u.s polo canım.
Bornoz özdilek...
çok saolun kızlar ya içim rahatladı..arada böyle kafanızı şişiririm artık):
bornoz takımı almadım henüz fiyat sordum aynı marka bile farklı mağazalarda değişiyo..
nevresim pamuk saten mi aldın canım?
çok saolun kızlar ya içim rahatladı..arada böyle kafanızı şişiririm artık):
herhalde öyleydi canım dediğin gibi. bakmadım. ben desenini seçtim sadece. annem halletti :)
anladım canım..anneler olmasa zaten işimiz daha zor olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?