- Konu Sahibi AngelHeart
valla kızlar gidip işte eşyalara karar verdik salon takımı yatak odası filan onların her eve sığabilecek tarzdakilerini beğeindim.onlar depoda saklanıcak bizde 1 sende taksitlerini tamamlıcaz inş.alınıcak küçük şeyler kaldı ama asıl sıkıntı onlar ama liste güzel teşekkür ederim canım.düğün yeri ev filan benim için sıkıntı onlar olmadan rahat edemicem:s
benim yerimde olsan demekki işin çok daha zor olacaktı..canım bi yerden hemde zor olanlarından başlamışsın işte geriside gelir sıkma bu kadar kendini...nişanlında yanında belliki hele de yaşadığın yerde evini tutacaksan daha nolsun keşke benimde öyle olsa şimdiden sıkıntı edecek bi durum olmadığını düşünüyorum zamanla olacak hepsi..
ben, nişanlım ve ailelerimiz 4 ayrı ildeyiz..ve şu an hiçbirşeyim yok daha..yaşayacağımız evimimin kurulacağı şehre bile düğün öncesi hangi ara nasıl gideceğim hiç belli değil...çok eksiğim olacak biliyorum ama elimden birşey gelmio aynı anda birçok yerde olamayacağım için..düşünüyorum tabiki nasıl olacak napcam ben diye ama bakıyorum ki düşünmekle kalıp kendimi yoruyorum..