• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

bizimle çok farklılar.. özellikle duygular hakkında bırakın bizim duygularımızı anlamayı kendi duygularını bile anlayamıyolar çoğu zaman ..
ben hemen triplere girerdim ama uzaktayken trip atmakla yanımdayken trip atmak çok farklı sonuçlar veriyo :9:
zaten uzun süreler görüşemiyosanız bu yöntem zor evlenince çok rahat uygularsın ve güzel birbirinizi yıpratmadan çözersiniz sorunlarınızı tatlım :16:

suçlamak yok sadece ne hissettiysek onu söylüyoruz .. "sen şunu yaptın sen böylesin zaten" değil "ben şöyle hissettim, şöyle olduğunu düşündüm" diyoruz ve sonuçta yine derdimizi söylüyoruz içimizde kalmıyor sadece iletişim tarzımızı değiştiriyoruz..

yanyanayken masum bakışlarımı atarak daha etkili sonuçlar alabilirim canım. :9:

ben hiç rahat değilim neler alınıcak filan baya kafam karışmış durumda..düğün yeri filan beğenmem lazım kıs ayları içinde ama içime hiçbiryer sinmiyor.kafam kazan gibi oldu nişanlımda bana hep sabret der ama ben biraz sabırsızım sanırım :)

tamam canımm... teşekkürler. :16:
senin düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?

hafif güler yüzden kastım iğneleyici tripli olmamak yoksa zaten sıkıntını belirtiyosun gülemezsin :9:

düğün hazırlıklarım iyide "ev" hazırlıklarımı hiç sorma çok fena henüz yerleşmiş bi evim yok :14: eşyalarım var ama evin içinde inşaat var bitmedi .. bütün siparişlerimiz hazır (mobilyalar,perdeler,beyaz eşya,mutfak masası) hepsi arayıp ne zaman getirelim diyo ama bizde ev yok :14:

onun dışında herşey iyi kınayla düğünle ilgili pek bi eksik kalmadı..

ben hiç rahat değilim neler alınıcak filan baya kafam karışmış durumda..düğün yeri filan beğenmem lazım kıs ayları içinde ama içime hiçbiryer sinmiyor.kafam kazan gibi oldu nişanlımda bana hep sabret der ama ben biraz sabırsızım sanırım :)

Bak bu listeyi bulmuştum işine yarar inşallah canım.
$çeyiz listesi.jpg

hafif güler yüzden kastım iğneleyici tripli olmamak yoksa zaten sıkıntını belirtiyosun gülemezsin :9:

düğün hazırlıklarım iyide "ev" hazırlıklarımı hiç sorma çok fena henüz yerleşmiş bi evim yok :14: eşyalarım var ama evin içinde inşaat var bitmedi .. bütün siparişlerimiz hazır (mobilyalar,perdeler,beyaz eşya,mutfak masası) hepsi arayıp ne zaman getirelim diyo ama bizde ev yok :14:

onun dışında herşey iyi kınayla düğünle ilgili pek bi eksik kalmadı..

İnşallah evin bir an öncede biter de siz de sağ salim yerleşirsiniz canım.
Oluyor böyle şeyler evlenmeye az bir süre kala.

neler alınıcak derken düğünle mi ilgili? düğün salonu konusunda siz nasıl karar verirseniz ona göre yaşadığınız yerdekilere tek tek gidin gezin fiyatını sorun düğün tarihinizde boş mu onu sorun halledersiniz :16:

İnşallah evin bir an öncede biter de siz de sağ salim yerleşirsiniz canım.
Oluyor böyle şeyler evlenmeye az bir süre kala.

cumartesi bitireceklerini söylüyolar inşallah biter .. işte beklenilenler hayal edilenler olmayabiliyo :26:
napayım bende düğüne günler kala yerleşeyim benimki de böle koşturmalı olmuş olsun .. elimde olmayan şeyler için kendimi yıpratmakta istemiyorum .. bazen çok üzülüyorum sonra hallolur ya bazı eksiklerim de düğünden sonra oluversin diyorum dört dörtlük bi evim olmasa da olur zamanla toparlarız ..

valla kızlar gidip işte eşyalara karar verdik salon takımı yatak odası filan onların her eve sığabilecek tarzdakilerini beğeindim.onlar depoda saklanıcak bizde 1 sende taksitlerini tamamlıcaz inş.alınıcak küçük şeyler kaldı ama asıl sıkıntı onlar ama liste güzel teşekkür ederim canım.düğün yeri ev filan benim için sıkıntı onlar olmadan rahat edemicem:s

cumartesi bitireceklerini söylüyolar inşallah biter .. işte beklenilenler hayal edilenler olmayabiliyo :26:
napayım bende düğüne günler kala yerleşeyim benimki de böle koşturmalı olmuş olsun .. elimde olmayan şeyler için kendimi yıpratmakta istemiyorum .. bazen çok üzülüyorum sonra hallolur ya bazı eksiklerim de düğünden sonra oluversin diyorum dört dörtlük bi evim olmasa da olur zamanla toparlarız ..

Eee benim de canım eylülde olucaktı düğün ama 1 sene daha beklemem gerek.
Hayırlısı böyleymiş diyorum.
Vardır bundada bir hikmet.
O yüzden üzülme sıkılma. Hepsi olur.

valla kızlar gidip işte eşyalara karar verdik salon takımı yatak odası filan onların her eve sığabilecek tarzdakilerini beğeindim.onlar depoda saklanıcak bizde 1 sende taksitlerini tamamlıcaz inş.alınıcak küçük şeyler kaldı ama asıl sıkıntı onlar ama liste güzel teşekkür ederim canım.düğün yeri ev filan benim için sıkıntı onlar olmadan rahat edemicem:s

bak benim daha ortada hiçbirşey yok canım.
cebinde paran olduktan sonra hepsini son 2 ay kala bile alabilirsin.
eksiklerde sonra tamamlanır.
stres yapma bence.
Düğün yerlerine de sonbaharda gidip bakarsınız.
stres yapma. Herşey olcağına varıyor.

düğün yerini halledersiniz canım .. eğer maddi açıdan her hangi bi stresin kısıtlaman yoksa evi de tutasınız yada alırsınız planınız neyse .. sen mutfak çeyizini de almaya başlayabilirsin ben ocak ayı gibi başlamıştım .. düğün ne zamandı?

düğün yerini halledersiniz canım .. eğer maddi açıdan her hangi bi stresin kısıtlaman yoksa evi de tutasınız yada alırsınız planınız neyse .. sen mutfak çeyizini de almaya başlayabilirsin ben ocak ayı gibi başlamıştım .. düğün ne zamandı?

Bernardoda çok güzel tasarımlar oluyor. bakmanızı tavsiye ederim kızlarr.

evet ben kahvaltı takımını ve günlük yemek takımını bernardodan aldım "Romance" adı :16: alalı çok oldu özledim valla kullanalım artık :9:

benimde yemek takımım romance canım :)
pembe kelebekli kuleli olan takım demi?
pembe hasırlarıda var :)

bakkalı bile kıskanır mı insan ya :9: sizde evlendiğinizde o soğuklukları çok rahat çözersiniz .. ne zamana kadar daha ayrı şehirlerde olcaksınız?

evlenene kadar yine ayrı şehirlerde olacağız..nasıl bu düğün ev hazırlık işleri olacak bu halde bilmiyorum zaten zaman var daha diyorum..

ahh biz zaten başladığımızdan beri ayrı şehirlerdeyiz.bir araya gelipte doyamadık birbirimize trip durumlarını hiç yaşayamadım mesala :)) o yüzden evlenince çok farklı olacak bizim için şimdi yaşayıp yaptıramadıklarımı o zamana yaptırabilir miyim bilmiyorum :)

benimde yemek takımım romance canım :)
pembe kelebekli kuleli olan takım demi?
pembe hasırlarıda var :)

eveeet pembiş kaşık çatalları var kelebekli bardaklar falan :16:

kahvaltıyla günlük yemek takımını aynı aldım tabaklarını paslaşırım uyumunu bozmam dedim :51:

Back