• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

canım gerçekten ama hiç sıkıntı edecek bişeyin yok senin..şimdi çıksan sokağa halledilecek şeyler..
bizde aynen öle ailemin borçları var zaten hiçbir beklentim yok onlardan kendim ne yaparsam artık olduğu kadar..bende strese yatkın biriyim ama sen içini rahat tut daha nolcak yapmışsın çoğu şeyiii..anaaam ben napim o zaman seni görünce dertlendim şimdi :)

ben hepsini takside böldüm bu sene hepsine parçalanıcm param kalırsa çarsıya gidip nevresim filan alırım yoksa üstümüz açık kaldı:D:d

ben direk mağazaya gidiyorum beğeniyorum tamam diyorum.
ama bundan önce alışveriş merkezine her gidişimde dükkanları geziyor gözlem yapıyorum :)
Nevresimlerim taçtan ve u.s polodan.
diğer herşeyim bernardodan :)

benim alışveriş merkezi imkanım olmadığı için pek uygun fiyatlar ya da indirimlerden de yararlanamıyorum..gerçi daha bişey aldığımda yok para biriktirmem lazım bundan sonrası için sordum..

benim alışveriş merkezi imkanım olmadığı için pek uygun fiyatlar ya da indirimlerden de yararlanamıyorum..gerçi daha bişey aldığımda yok para biriktirmem lazım bundan sonrası için sordum..

anladım canım...
alırsın zamanla.

Ne öğretmenisin Büşracım??

fen ve teknoloji öğretmeniyim canım..
nişanlında iştedir şimdi akşam konuşursunuz inşallah..
benimki en son öğlen annesiyle evleri için alışverişe gidecekti daha da haber alınamadı :) napimm gülü seven dikenine katlanıyo :D

bornoz takımı almadım henüz fiyat sordum aynı marka bile farklı mağazalarda değişiyo..
nevresim pamuk saten mi aldın canım?

herhalde öyleydi canım dediğin gibi. bakmadım. ben desenini seçtim sadece. annem halletti :)

Back