• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

sıkma canını hal olunmayacak şeyler değil yapılır bunlar hiç zamanında gelen usta duymadım zaten güç olmasında geç olsun bak bugün geleceklermiş

umarım gelirler çünkü geçen perşembeden beri gelecekler :47:

bütün eşyalarımız hazır herşey evin bitmesini bekliyor :18:

umarım gelirler çünkü geçen perşembeden beri gelecekler :47:

bütün eşyalarımız hazır herşey evin bitmesini bekliyor :18:

çok ertelemişler ama artık ertelemezler diye düşünüyorum eşiniz kızmış zaten

ne güzel işte herşey hazır biraz daha sabredin o işlerde biter sonra bir bakmışsınız ki sadece evinizi günlük işerini yapıyorsunuz

çok ertelemişler ama artık ertelemezler diye düşünüyorum eşiniz kızmış zaten

ne güzel işte herşey hazır biraz daha sabredin o işlerde biter sonra bir bakmışsınız ki sadece evinizi günlük işerini yapıyorsunuz

eşyalarımızı yerleştirsek eksiklerimizin de farkına varacağız iyi olacaktı .. neyse biraz daha sabır bugünlerimi stresle geçirmek istemiyorum :19:

Akşam nişanlım geldi ailesiyle süpriz oldu.
İyi geldi biraz.
masum bakışlarla konuşma taktiğini uyguladım. :)
çok yapamasamda birazz... kıyamam sana dediii.

çok güzel bir haber ya çok sevindim senin adına..taktiği uygularken neler yaptın söyledin bakalım işe yaramış demekki :) biz de bi araya bi gelebilsekte uygulasam iyi olacak yoksa iyiye gitmiyoruz..

bugün çok keyifsizim moral sıfır napacağım bilmiyorum.

eşyalarımızı yerleştirsek eksiklerimizin de farkına varacağız iyi olacaktı .. neyse biraz daha sabır bugünlerimi stresle geçirmek istemiyorum :19:

kolay değil tabi stres yapmamak ama yerleştirme işi yardımlarla zor olmaz zaten..eksklerinizde çıkarsa düğün öncesi yada sonradan gider alırsınız :) bak şuyun eksik evlenemzsin diye kural da yok :)) yarına hepsi tamamlanır inşallah sen de yaşadığın bu stresi anlamadan atmış olursun :)

selam tatlım sana dün cevap yazamamıştım..

1.dış mekan çekimi yaptırabilirsin facebookta falan konsepti gerçekten farklı olan fotoğrafçılar var bireysel olarak çalışıyolar. yada çekimlerine güvendiğin bi stüdyo fotoğrafçısıda olabilir. ben stüdyo fotoğrafçısına dış mekan çekimi yaptırcam düğünde..

2. elbisen ne renkse nişanın olacağı mekanı o renk tüllerle süsletebilirsin mesela fuşyaysa fuşya beyaz tüller.. nişan konsept rengin fuşya olur..

3. anı defteri alabilirsin.. ben düğün için alacağım ama yanlış hatırlamıyosam senin düğünün başka şehirde olacağı için düğün gibi nişan yapacaktınız düğününe gelemeyecek olanlar iyi dileklerini duygularını yazabilir düğündede o defterden yine devam edebilirsin.. 2 kere yazmak isteyende olabilir tabi :9:

4. nişanlınla bi dans koreografisi hazırlayabilirsiniz..

aklıma gelen bunlar canım internette değişik fikirlerde bulabilirsin tabi:28:

selam canım paylaşımın için teşekür ederim.Dış mekan resmini zaten ayarlamıştım aynı şeyi düşünmemiz güzel:) elbisem ne turuncu ne yavruağzı arada uçuk bir tonde prenses modeli çok sade bir elbise nişan mekanının kendi giydirmesi var dore ve beyaz bilmiyorum ne derler değişimine:( Anı dfterini kına gecem düğün tarzı olacağından orada daha şık olursanki:(
Tüm düşünce ve fikirlerin için teşekkür ederim Allahım herkesi hepimizi mutlu mesut etsin inşalahhh

Back