- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
kızlar dısardaym benimkiyle evimize gidiyoruz insallah guzel gelismeler vardır
inşallah canımm... yazarsın bize gelişmeleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle
Bu arada meslektaşız canım. Ben de tarih öğretmeniyim ama ben çalışmıyorum. :)
ya eğitimcisin demek sende :) kpss derdi yüzünden mi çalışmıyorsun canım?
Evet uzaklara göçmemek için canım.
Nişanlımla birlikte çalışmayı düşünüyorum.
evet zor uzaklara göçmek alışkın olduğun hayatı bırakıp..
inşallah ne güzel olur yardım etmiş olursun ona da :)
inşallah canım...
Allah ta bol müşteri versin de bizde evlenelim. :)
inşallah canım hadi güzel haberlerle gel :)
Nişanlım aradı 7 civarı. Ben de çorba yapıyordum. uzun uzun çaldı sonra açtım. çorba yapıyordum mutfaktaydım canım dedim. hoşuna gitti gibi geldi sesinden. ama canı sıkkındı bu dükkan işinden dolayı.hayırlısııııı olsunn inşallah.
güzel canım yolunda herşey ilişkiniz açısından bence...işleri yüzünden sana ayırdığı zamanın az olması da normal bence..inşallah onlarda kısa sürede yoluna girer...hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin..:)
aminn canım inşallahh...Ben gülümsedim telefonda biraz, ne güzel uzun süredir gülümsemiyordun diyor :)
Seninki gelmiş mi eve aradı mı?
eve gelmiştir çoktan şimdi napıyordur bilmiyorum yatmış dinleniyor bile olabilir...tamam telefonla konuşmayı sevmeyen biri ama bu kadarı da fazla oluyor...hala daha sabrediyorum bakalım çok güveniyo sanırsam nişanlandık zaten bişey olmaz diye ama konuşmadan nereye kadar gidilir böyle..arayınca açmayacağım ilk seferinde..ben sormadan niye arayamadı diye söler zaten...önceden olsa ben sorardım arasaydın keşke bile derdim...ama yok artık öyle..
seninkide fazla rahat canım.
eve geldim aşkım haberin olsun dese senin de için rahat olucak.
tamam uzun konuşmayı sevmiyor olabilir ama bu kadarını yapabilir.
ama erkeklerin yarısı böyle canım. huyu düzelmez ama sen kendini alıştırabilirsin.
ben de çok söyledim zamanında çok konuşmayı istemiyorum beklemiyorum zaten sadece bu kadar çok ara vermeyelim konuşmak için haberim olsun napıyorsun diye..baktım işe yaramadı söylemiyorum daha..
çok zor değil bir dakikalığına aramak ama evet oldukça rahat ve ben bu rahatlığına alışmaya çalışıyorum uzun zamandır..
benim durumumda olup bu kadar sabredip dayanabilen va mıdır bilmiyorum nerde hata yaptım yapıyorum :/
sen bir hata yapmadın canım.
nişanlının karakteri bu şekilde.
Akşam nişanlım geldi ailesiyle süpriz oldu.
İyi geldi biraz.
masum bakışlarla konuşma taktiğini uyguladım. :)
çok yapamasamda birazz... kıyamam sana dediii.
iyi haberlerim yok kızlar 3 gündür spot ışıkları takamamışlar kapılar takılacaktı takmamışlar
eşim aradı tartıştı falan .. bu sabah kapıları takmaya geleceklerini söylediler, öğlenden sonrada parkeci gelecekmiş. herşeyimiz hazır sadece gelip monte edecekler neden böyle bu ustalar